Nike313 2013-10-02 خالق من "بهشتی" دارد، نزدیک، زیبا و بزرگ؛ و "دوزخی" دارد، به گمانم کوچک و بعید؛ و در پی دلیلیست که ببخشد ما را ... "دکتر علی شریعتی"
خالق من "بهشتی" دارد، نزدیک، زیبا و بزرگ؛ و "دوزخی" دارد، به گمانم کوچک و بعید؛ و در پی دلیلیست که ببخشد ما را ... "دکتر علی شریعتی"
mj1919 2013-10-01 سلام بر خواهر خوبم، آوا خانم، چند وقتی تشریف نداشتید، داشتیم کم کم نگران می شدیم!! ممنون از پیامتون، بنده هم آرزوی سعادت و خوشبختی براتون دارم،
سلام بر خواهر خوبم، آوا خانم، چند وقتی تشریف نداشتید، داشتیم کم کم نگران می شدیم!! ممنون از پیامتون، بنده هم آرزوی سعادت و خوشبختی براتون دارم،
zErOOn3 2013-10-01 سلام سلام ... وی آر شنگولینگــــــــــــــا ... * شوما چجتولیوندیــن ؟!!!! آری بـــ خیــر یادــش ... دیش نا نا نای .... :a2d3: :bunnyearsmiley:
سلام سلام ... وی آر شنگولینگــــــــــــــا ... * شوما چجتولیوندیــن ؟!!!! آری بـــ خیــر یادــش ... دیش نا نا نای .... :a2d3: :bunnyearsmiley:
TaTi 2013-09-25 نیستی!!!!!!!!! ینی تا اعماق وجودم تیر میکشه از درد نبودنت ........... معلوم هست کجایییییییییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟پ
نیستی!!!!!!!!! ینی تا اعماق وجودم تیر میکشه از درد نبودنت ........... معلوم هست کجایییییییییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟پ