A A aaram 2013-10-09 چشم عزیزم،حتما قبولی دوست خوبم...شما هم منو دعا کن زیاد که سخت محتاج دعام:sarma:
Nike313 2013-10-02 خالق من "بهشتی" دارد، نزدیک، زیبا و بزرگ؛ و "دوزخی" دارد، به گمانم کوچک و بعید؛ و در پی دلیلیست که ببخشد ما را ... "دکتر علی شریعتی"
خالق من "بهشتی" دارد، نزدیک، زیبا و بزرگ؛ و "دوزخی" دارد، به گمانم کوچک و بعید؛ و در پی دلیلیست که ببخشد ما را ... "دکتر علی شریعتی"
TUMS 2013-10-02 رنگ قالبش ب نظر من به نوشته ها نزدیک بود و این باعث میشد خوب نشه نوشته هاتو بخونم البته این فقط نظر منه و فاقد هر گونه ارزش دیگری می باشد خخخخخخخخخخخ
رنگ قالبش ب نظر من به نوشته ها نزدیک بود و این باعث میشد خوب نشه نوشته هاتو بخونم البته این فقط نظر منه و فاقد هر گونه ارزش دیگری می باشد خخخخخخخخخخخ
TUMS 2013-10-01 باید مرد باشی تا بفهمی؛ «احساس» یک زن؛ «فروشی» نیست، «هدیه» است ...! اینم باحال بود --درضمن نظر هم دادم
باید مرد باشی تا بفهمی؛ «احساس» یک زن؛ «فروشی» نیست، «هدیه» است ...! اینم باحال بود --درضمن نظر هم دادم
TUMS 2013-10-01 ب نظر من ایمونو میاد و به وبلاگت نظر هم میده و خوشحالت هم خواهد کرد !!!:bunnyearsmiley: