farzanee20 2013-10-01 سلام ممنون سارا جونم ولی من شنیدم این کتاب منبع دکتراس و هیچ کمکی برای ارشد نمیکنه بله منم خوندمش تا یه حدودی و هر خطش پر از نکته س........
سلام ممنون سارا جونم ولی من شنیدم این کتاب منبع دکتراس و هیچ کمکی برای ارشد نمیکنه بله منم خوندمش تا یه حدودی و هر خطش پر از نکته س........
konjkave 2013-09-30 یارانه تعلق نمیگیره؟؟؟؟؟معلومه اوضاع ردیفه.پ بی زحمت از اون چرکای کف دستت یه کم بده به من خخخخخh34r-smiley:
یارانه تعلق نمیگیره؟؟؟؟؟معلومه اوضاع ردیفه.پ بی زحمت از اون چرکای کف دستت یه کم بده به من خخخخخh34r-smiley:
matin 2013-09-30 دیگر نه "شلوار پاره" نشانه ی "فقر" است .... نه "سکــوت" علامت "رضــایت".... دنــیـــــــــــــــای غـــریـبـیــست ارزشـــــــــــها "عـــــــــــــــــــوض" شـده اند و "عـــــوضــــــــــی هــا"، بــا ارزش...
دیگر نه "شلوار پاره" نشانه ی "فقر" است .... نه "سکــوت" علامت "رضــایت".... دنــیـــــــــــــــای غـــریـبـیــست ارزشـــــــــــها "عـــــــــــــــــــوض" شـده اند و "عـــــوضــــــــــی هــا"، بــا ارزش...
konjkave 2013-09-30 نان شیرمال؟؟خخخخخ کلی خندیدم خیلی بامزه ای مثل خودم خخخخ حداقل لباس آواتارت عوض کن.دندوناشم خیلی بلنده:25r30wi:
نان شیرمال؟؟خخخخخ کلی خندیدم خیلی بامزه ای مثل خودم خخخخ حداقل لباس آواتارت عوض کن.دندوناشم خیلی بلنده:25r30wi:
zErOOn3 2013-09-30 SLM Ru? 1 1 : Yes Yes AR DG SaLQHa MoOoTFaFT Kian ... QLT PaE!N BoOoD FK0N!M Ye Ye Just EM!N3M & His Songs uR uR :bunnyearsmiley:
SLM Ru? 1 1 : Yes Yes AR DG SaLQHa MoOoTFaFT Kian ... QLT PaE!N BoOoD FK0N!M Ye Ye Just EM!N3M & His Songs uR uR :bunnyearsmiley:
zErOOn3 2013-09-30 SLM The Best Taylor Swift - Mean | Free Mp3 Download Taylor Swift - Taylor Swift - Mine | Free Mp3 Download ایـــ یکی خاننده محبوبترینه ...
SLM The Best Taylor Swift - Mean | Free Mp3 Download Taylor Swift - Taylor Swift - Mine | Free Mp3 Download ایـــ یکی خاننده محبوبترینه ...