aManofDetail
پسندها
14

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• سلاام ...ممنونم ازتون اقا رضا..خیلی زحمت کشیدین :)
    چشم من این مقاله ها رو نشون استاد میدم اگه تایید کرد رو همین موضوع هایی که گفتین کارمیکنم :)
    بازم ممنون
    دانلود دانلود آهنگی که شمارابه یاد کسی که چشم انتظارش هستید می اندازد - آوالاین دانلود عکس آهنگ فیلم
    اینم از اون پیامایی که میخاستی

یـ وَقــتـایــےهـَـسـت کــﮧبـایـــد لـَـم بـِدے یـــﮧ گــوشـــﮧو جَـــریــاטּ زنـدگـیـت رو فَــقـط مـُـرور کـُـنــےبـَـعـدِشَــم بِــگـے : بــــﮧسَــلامَــتـےخـُــودم کــــﮧ ایـنـقدر تـَـحـَمـُل داشـــتَـم ...
    اینم از اون پیامایی که میخاستی

یـ وَقــتـایــےهـَـسـت کــﮧبـایـــد لـَـم بـِدے یـــﮧ گــوشـــﮧو جَـــریــاטּ زنـدگـیـت رو فَــقـط مـُـرور کـُـنــےبـَـعـدِشَــم بِــگـے : بــــﮧسَــلامَــتـےخـُــ� �دمکــــﮧ ایـنـقدر تـَـحـَمـُل داشـــتَـم ...
    در زندگي زخمهايي هست که مثل خوره روح را آهسته در انزوا مي خورد و مي تراشد.اين دردها را نمي شود به کسي اظهار کرد، چون عموما عادت دارند که اين دردهاي باورنکردني را جزو اتفاقات و پيش آمدهاي نادر و عجيب بشمارند و اگر کسي بگويد يا بنويسد، مردم بر سبيل عقايد جاري و عقايد خودشان سعي مي کنند آن را با لبخند شکاک و تمسخر آميز تلقي بکنند....
    صادق هدایت-بوف کور

خالق من "بهشتی" دارد، نزدیک، زیبا و بزرگ؛

و "دوزخی" دارد، به گمانم کوچک و بعید؛

و در پی دلیلیست که ببخشد ما را ...

"دکتر علی شریعتی"
    جشات در بياد الهي ...
    جز جكر بكيري ....
    اووووووووف.....جشم شوووووور
    این لینک قبلی رو عوض کردم رضا.ببین درست شده؟یعنی برای اطمینان یه خودم دانلودش کردم و گوش دادم.البته میدونم خودت میدونی ولی رفتی تو صفحه ی دانلود رو "دریافت فایل"کلیک کن.:bunnyearsmiley:
    Morteza Pashaei - Nafas
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا