biosta
پسندها
328

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• تبريك ميگم .:riz304:
    خواهش ميكنم خيلي خوشحالم براي موفقيتتون.ايشالله مدار ج بالاتر.
    سلام مدیر گرامی رفتی حرم ما رو هم دعا کنید. ظاهرا دوستان براتون تولد گرفتن اونم مبارک باشه :tonguesmiley:
    سلام تولدتون مبارک من تاحلا از رو آواتارتون فک میکردم دخترین.
    تولد تولد تولدت مبارک.
    سلام دوستان :rose:
    تشکر فراوان از لطفتان:riz304:
    سلام تولدتون مبارک
    biosta

تولدتون مبارك
    با آرزوي موفقيت و شادي براي شما
    سلام دوست عزیز.من 3سوال خیلی مهم دارم توروخدا کمک کنید:(فوریه فقط تا شنبه

1. آیا استعداد درخشان با آزمون (یعنی نفر دوم ) فقط اجازه داره دانشگاه محل تحصیلش ادامه تحصیل بده اگه بخواد از این شرایطی که بهش میدن استفاده کنه؟؟؟
    2. این 90% تسهیلات که میگن یعنی چی؟ فقط یسری امکانات مجانیه برای استعداد درخشان یا اینکه روی شرایط بورسیه و قبولی دکترا هم تاثیر میذاره؟؟؟؟
    3. اگه کسی رتبه کنکور خودش خیلی خوب بشه،طوری که بدون استفاده از سهمیه یک دانشگاه بهتر از دانشگاه خودش بتونه قبول بشه، اما قبلش برای استفاده از سهمیه استعداد درخشان اقدام کرده باشه اونوقت علی رغم رنبه خوب باید دانشگاه خودش ادامه تحصیل بده؟؟؟
    سلامت باشید .نوشته های شما اغلب زیبا نوشته هاتونو انتخاب می کنیدو با آرزوی موفقیت برای شما:riz304:
    :sarma: سلام دوست عزیز با آرزوی موفقیت برای شما
    سلام دوست عزیز از نظراتی که تو تخمین رتبه گذاشتین ممنون.بازم منتظر نظرات شما هستیم.موید باشید.
    درود biosta
    امیدوارم خوب باشی و نگران بی دقتی هات نباشی، این موضوع با توجه به شرایط کنکور برای همه صادقه، امید به خدا همون مشهدو که اول زدی میاری.
    ضمن تشکر بابت فعالیت و کمکهات توی انجمن نظرات شرکت کنندگان در مورد ارشد رشته آمار زیستی(2 تیر91) میخوام جسارت کنم و بگم به نظر من دلیل 75. بودن ارزش هر سوال درس زبان اونی نیست که توی پست 57# گفتی، بلکه با توجه به صفحه 19 دفترچه راهنمای امسال به غیر از درس زبان تعداد سوالای هر رشته متناسب با ضرایب اعلام شدست، و این متناسب سازی برای درس زبان به صورت 30/40 یا همون 75. هست.
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا