mw.ashel 2013-11-06 روزهایی بدی در زندگی آدم می رسد، که هیچ کسی حتی نمی پرسد “خوبی؟ “ برای چنین روزهای بدی، نیاز به یگانه مهربانِ دلسوزی داری به شرطی که در روزهای خوب فراموشش نکرده باشی و نامش چه زیباست. . .“خدا”
روزهایی بدی در زندگی آدم می رسد، که هیچ کسی حتی نمی پرسد “خوبی؟ “ برای چنین روزهای بدی، نیاز به یگانه مهربانِ دلسوزی داری به شرطی که در روزهای خوب فراموشش نکرده باشی و نامش چه زیباست. . .“خدا”
mw.ashel 2013-11-05 علیک سلام دوست خوبم.ممنونم.حتما دعا میکنیم و محتاج دعای شما هم هستم.وضعیت درس هم بدک نیست .موفق باشی و التماس دعا:rose:
علیک سلام دوست خوبم.ممنونم.حتما دعا میکنیم و محتاج دعای شما هم هستم.وضعیت درس هم بدک نیست .موفق باشی و التماس دعا:rose:
E E emmy 2013-11-05 سلام دوست نازنینم...مرسی..شاد باشی. ایام محرم من حقیرم دعا کن. درست در چه حاله؟خوب پیش میره همه چیز؟40)::rose:
سلام دوست نازنینم...مرسی..شاد باشی. ایام محرم من حقیرم دعا کن. درست در چه حاله؟خوب پیش میره همه چیز؟40)::rose:
E E emmy 2013-10-14 سلام عزیزدلم.عید شما هم مبارک. ممنونم که همیشه منو شرمنده میکنی. سلامت و شاد باشی.:thanks:
E E emmy 2013-10-07 سلام عزیزم.ممنونم که همیشه یادم میکنی. خوبی؟خوشی؟ایام به کامت هست انشاالله؟ سلامت و موفق باشی..دوستت دارم..:thanks::rose:
سلام عزیزم.ممنونم که همیشه یادم میکنی. خوبی؟خوشی؟ایام به کامت هست انشاالله؟ سلامت و موفق باشی..دوستت دارم..:thanks::rose: