zErOOn3 2013-09-25 سلام ... چجتولیــن آجــی ؟!!!!! منمونیـــوم ... قشنگ بـــــــــودی: او او ... با حال تــر شــــد ... تنکس یـــو وری وری ... اله رینیــض آغیر ماسیــن ...
سلام ... چجتولیــن آجــی ؟!!!!! منمونیـــوم ... قشنگ بـــــــــودی: او او ... با حال تــر شــــد ... تنکس یـــو وری وری ... اله رینیــض آغیر ماسیــن ...
farzanee20 2013-09-24 دوباره پاییز اما نه ((فصل خزان)) زرد! دوباره پاییز اما نه فصل اندوه و درد! دوباره پاییز فصل زیبای سادگی دوباره پاییز، موسم شدید دلدادگی . . .
دوباره پاییز اما نه ((فصل خزان)) زرد! دوباره پاییز اما نه فصل اندوه و درد! دوباره پاییز فصل زیبای سادگی دوباره پاییز، موسم شدید دلدادگی . . .
A A amin88 2013-09-24 ووووووووووییییییی ساالا انگوووووووو دیگه لامبورگینی هم نمیخوریییییی:25r30wi::thumbsupsmileyanim::thumbsupsmileyanim:
ووووووووووییییییی ساالا انگوووووووو دیگه لامبورگینی هم نمیخوریییییی:25r30wi::thumbsupsmileyanim::thumbsupsmileyanim:
sepid71 2013-09-24 اره دیدم !:5: دیشب خودش یهو گفت واااااااااااای چقد قشنگه:wacsmiley: اگ دیشب گفت قشنگه چرا امروز میگه بردشدار ؟الان ایا اون روح ناصر بوده ؟؟؟ یا روح القدوسh34r-smiley:
اره دیدم !:5: دیشب خودش یهو گفت واااااااااااای چقد قشنگه:wacsmiley: اگ دیشب گفت قشنگه چرا امروز میگه بردشدار ؟الان ایا اون روح ناصر بوده ؟؟؟ یا روح القدوسh34r-smiley:
sepid71 2013-09-24 ههههههه بزرگش کن میبیینی ناصر گفت خیلی قشنگه ک:smiliess (11): خالی بست؟)))))))))))))))))) فک کنم عوضش کنم !:21::bunnyearsmiley:
ههههههه بزرگش کن میبیینی ناصر گفت خیلی قشنگه ک:smiliess (11): خالی بست؟)))))))))))))))))) فک کنم عوضش کنم !:21::bunnyearsmiley:
BBT 2013-09-24 :25r30wi:سارا پروفالیمو باز کردم یه لحظه فکر کردم اشتباه اومدم شده اسب دونی خخخخخ خب سوار اینا بشم برم سراغ کی
:25r30wi:سارا پروفالیمو باز کردم یه لحظه فکر کردم اشتباه اومدم شده اسب دونی خخخخخ خب سوار اینا بشم برم سراغ کی