abiabi
پسندها
0

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• Thanks
    بهترینی منونم از دلداریت...توکل به خدا دوستم:sarma:
    مرسی آجی جونم.منم دوست دارم.سروینی من دیگه نمیدونم چیکار کنم!بخاطر تحریم ها یه سری از مواد پایان نامم گیر نمیاد!گفتن 45 روز دیگه!ینی تا اون موقع کارم عقب میافته!الان توی بدترین شرایطم،برام دعا کن،همه کارام میمونه!دفاعم میمونه!!!:sad:
    شب بخیر دوستم....اومدم رفته بودی
    بازم من اومدم تو نبودی ...تو اومدی من نبودم...
    وووووووووای ببین آبی اینجااااس!!! آجی یه کم بیا چت باکس اگر اینجا هستی حالا
    کی این حرفارو برات فرستاده آبی؟از بچه های اینجا؟ناراحت نباش فدات شم..هرکسی اگر خواسته اذیتت کنه خودش با خودش مشکل داشته....شایدم منظوری نداشته بنده خدا....اصلا برات مهم نباشه تو درستو بخون بزار چشم حسود دربیاد هههههه
    کی این حرفارو برات فرستاده آبی؟از بچه های اینجا؟ناراحت نباش فدات شم..هرکسی بوده خودش با خودش مشکل داشته....اصلا برات مهم نباشه تو درستو بخون بزار چشم حسود دربیاد هههههه
    مرسی آبی مهربون آره درست شد خداروشکر...
    آبی همش وقتی میام که اومدی رفتی،دلم برات تنگ شده.....اگه یه وقت دیر دیر جوابتو دادم ببخشم....
    دعام کن....دوست دارم...موفق باشی:bunnyearsmiley:
    درست شد آبی بالاخره درست شد آخ جون.جوابب ایمیلمو دادن برام یه لینگ گذاشتن کارناممو بگیرم :4d564ad6:
    آبی نمیشه چیکار کنم حالا؟:sadsmiley: روزی صدبار به سایتش سر میزنم ولی باز نمیشه،فقط تا پس فردا وقت هست.میلم زدم جواب نمیدن :14:
    سلام آجی من..خواهش میکنم عزیزم.آبی باید همون کارنامه زبانی که قبول شدیم و با کد رهگیری توی سایت دیدمش،اونو اسکن کنی و جزو مدارکت بفرستی..اگر همون موقع کارنامتو سیوش نکرده بودی برو قسمت آرشیو آزمون از اونجا کارنامتو بگیر..
    امااااااا وااای آبی من الان چندروزه هرچی آرشیو میزنم باز نمیکنه!انگار مشکل داره سایتش!!! البته برای من سایت وزارت بهداشت میشه برای شما علوم.حالا تا 12 هم هم که بیشتر وقت نداریم برای ثبت نام دکترا ،من نمیدونم چیکار باید کنم
    سلام خانومی...خوبی؟آفرین بهت تبریک میگم عزیزم،خیلی خیلی خوشحال شدم...انشالله آزمون دکتراتم قبول میشی
    سلام عزیزم. راستش من هنوز ترم 3 هستم و نمیتونستم واسه دکترای امسال ثبت نام کنم. واسه همین به این مسئله آشنایی ندارم :smiliess (12):
    وای انگار دیر رسیدم لفتی :sadsmiley:چلاغ خونتون خاموش شد
    وای سلام آبی من تو اینجایی عزیزم؟خوبی؟
    عزیزم منکه مدیر نیستم نه نمیدونم ولی باز بپرس از بچه ها شاید بدونن...
    سروین جون دیگه دیگه ام اچ ال ای شرکت نکردی؟فردا تموم میشه ها...ام اس آر تی چیکار کردی؟
    همیشه رو به نور بایست،اگر میخواهی تصویر زندگی ات سیاه نیفتد....
    همیشه خودت را نقد بدان تا دیگران تو را به نسیه نفروشند...
    سعی کن استاد تغییر باشی، نه قربانی تقدیر....
    در زندگیت به کسی اعتماد کن بهش ایمان داری نه احساس...
    و هرگز بخاطر مردم تغییر نکن! این جماعت هر وز تورا جور دیگری میخواهند....
    مردم شهری که همه در آن میلنگند، به کسی که راست راه میرود می خندند...

سلام عزیزم..مرسی خوبم..بد نیست شکر خدا..ولی بیشتر درگیر پایان نامه هستم...
    حتما قبولی خانومی خوب، ایشالله خبر قبولیت...توام برای من دعا کن...
    دوست دارم..مواظب خودت باش:28:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا