mf2009
پسندها
91

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• مگه براشون مهمه استعداد ماها :(
    فقط دنبال یکین ک دم دست دکترا باشه :j58r36j3gcr4suxymup
    اصن اونا چیزی میفهمن !همین رشته هایی ک گذاشتن براارشدمون .معلوم نی از کجا انتخاب میکنن اینا رو !ی مشت بی سواد جمع شدن و برا ما تصمیم میگیرن
    دقیقا میخوان هرراهی ک میتونه مارو ب ارشد برسونه ببندن.
    اینا نیاز دارن ب یکی تو اتاق عمل ک تموم کارا رو بکنه و حقوق کم درمقایسه با پزشکا بگیره ! ما نباشیم پزشکا خسته میشن اخه !!!!!!!
    اهان ...
    امیدوارم برش ندارن :(
    اگر اینو بردارن خدای نکرده امکانش هست نانو رو هم بردارن خب اینم مرتبط نیس دیگه
    اصن معلوم نی صب پامیشن ی چی میگن شب یچیز دیگه
    خدا ب دادمون برسه !
    خب اره هنوز ک قطعی نشده قضیه
    نمیدونم...نانو خوبه ولی خب اونقدرا کاربردی نیست ...بعدشم ماها شیمی ک نداشتیم .............نمیدونم:sad:
    ممنون از دلگرمیت
    باید ....

باید خودم

باد را متقاعد کنم

که نوزد

باید خودم

حرمت کلبه ام را

به دریا گوشزد کنم

زمین

جای خطرناکی است

و کسی که

باید بیاید

همیشه دیر می آید
    وای ببخشید دوباره مزاحم میشم نصب کردم ولی بازم اون ارر رو میده :j58r36j3gcr4suxymup
    ام اف عزیز سلام دیروز پی دی اف رو نگاه کردم و همچنین مهارت 2 لزگی رو که برام فرستاده بودید دانلود کردم بازم رفتم که این مهارت رو اضافه کنم وقتی import رو میزنم یه خطا میده مینویسهUnhandled exception has occured in your aplication و دو تا گزینه خروج و ادامه داره که لادامه رو که میزنم بازم نمیره اصلا از دیروز که این دیکشنری رو نصب کردم هر از گاهی این اخطار رو میده حالا چیر کار کنم . ببخشیدا که هی مزاحم میشما
    وای من دیگه گیج شدم نمیدونم چی کار کنم که مهارتها رو توی دیکشنری که نصب شد داشته باشم لطفاااااااااااااااااااااااااااااااااا کمک:1dco2x0p1lilzhfpg1t
    سلام ممنون بابت دیکشنری ولی من همون فایل اولی برای لغات مهارت اول م مشکل داره فایل کمکی هم همین طور حالا چی کار کنم؟
    سلام..پس چرا شما به تاپیک خودتون سر نمیزنین؟:smiliess (11):
    :25r30wi::25r30wi:

اشتباه شده ... واسه سارا نوشته ... قبل اینکه کامنتشو ارسال کنه تو کامنتتو ارسال کردی افتادی قبلش

البته شایدم فک کرده دختری ... خخخخخخخخ
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا