mj1919 2013-09-18 درود بیکارن بر مرد اندیشه ها متاسفانه بنده مدتی نمیام انجمن، فعلا، انشاالله در وقتی که خودتون مناسب دیدید، با کمک مهسابانو یا دیگر عزیزان، انشاالله موفق باشید
درود بیکارن بر مرد اندیشه ها متاسفانه بنده مدتی نمیام انجمن، فعلا، انشاالله در وقتی که خودتون مناسب دیدید، با کمک مهسابانو یا دیگر عزیزان، انشاالله موفق باشید
Immortal 2013-09-18 سلام ای میل خودم رو براتون ارسال کردم....داوطلب کنکور آمار زیستی هستم....اینجا هم براتون می ذارم. ebrahimi.statistic@gmail.com
سلام ای میل خودم رو براتون ارسال کردم....داوطلب کنکور آمار زیستی هستم....اینجا هم براتون می ذارم. ebrahimi.statistic@gmail.com
A A a_67 2013-09-17 بر در دوست به امید پناه آمده ایم همره خیل غم و حسرت و آه آمده ایم چون ندیدیم پناهى به همه مُلک جهان لاجرم سوى رضا بهر پناه آمده ایم میلاد امام رضا مبارک باد
بر در دوست به امید پناه آمده ایم همره خیل غم و حسرت و آه آمده ایم چون ندیدیم پناهى به همه مُلک جهان لاجرم سوى رضا بهر پناه آمده ایم میلاد امام رضا مبارک باد
mw.ashel 2013-09-13 سلام آقای بیوستا، خوبید؟خسته نباشید. هر جا که هستید و قصد دارید برید براتون آرزوی موفقیت و سلامتی میکنم .:rose:
سلام آقای بیوستا، خوبید؟خسته نباشید. هر جا که هستید و قصد دارید برید براتون آرزوی موفقیت و سلامتی میکنم .:rose: