سلام دوست عزیز لطفا لینک زیر Download __________________.doc را مطالعه و در صورت آشنایی با افراد شرکت کننده در آزمون ارشد امسال ویا اساتیدی که این نامه مورد تایید آنها میباشد نسبت به پیشبرد هدف ما که بررسی مجدد کلید میباشد مارا یاری کنید !! برای این منظور به صفحه http://olumpezeshki.ir/forum/thread2917-69.html و تاپیک 683 رفته نامه مذکور را برای آدرس اعلامی در این تاپیک و دوستان خود ارسال نمایید با تشکر متولیان ارسال نامه.. کیان..
akhe ye doosti dashtam esmesh hadis bud,kheili raftaro metanatesh shabihe shoma bud chon azin jur adama kaman fekr kardam shayad khodesh bashi,dar har surat az ashnaitun khoshbakhtam
salam familitun ariaie?man taze varede in ghesmat az site shodam mikhastam familitun ro bedoonam,emruz kolan bikar budam goftam biam tu in site becharkham didam shoma az hame.....
بازم سوال دارم ببخشید. من کتاب زیست سلولی ملکولی لودیش تالیف و ترجمه محمود رضا رفیعی/حامد باستین و.... ویرایش 2 انتشارات تهران کتاب میر رو دارم آیا این همون لودیشیه که منبع ارشده؟؟؟؟
خواهر جون راستی یه چیز دیگه لینک غیر مستقیمی که تو تاپیک واسه دانلود کتاب سلول ملکولی لودیش گذاشته بودی کار نمیکنه یعنی کتاب تو اون لینک دیگه موجود نیست میشه یه لینک جدید بهم بدی یا اگه خودت داریش واسم ایمیل کنی ببخشید دیگه به خدا خیلی صواب داره یه طوری بهم بزسونی ممنون اگه خواستی با ایمیل واسم بفرستی بهم بگو ایمیلمو بهت بدم
سلام خواهر امیدوارم خوب باشی چند وقتی بود به خاطر این که گرفتار درسا بودم و اینترنت هم نداشتم پیدام نبود
راستی واسه بیوشیمی و بیوفیزیک میتونی راهنماییم کنی چی بخونم؟ که مفید باشه