vet lab sciences
پسندها
68

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

  • سلام خوبی ؟
    من شما رو میبینم یعنی انقدر فعالین برای یاد گرفتن مطالب جدید
    کلی خوشحال میشم

    برات ارزوی موفقیت میکنم
    این تاپیک مرور بیوشیمی هم تاپیک خوبیه سر بزن بهش
    سلام.خوبید؟؟

    تاریخ دقیق امتحانتون کیه؟؟
    بله بله .. مدنظر دارم ... سوالات شما و آقایون و خانم های X ، Y ، Z ، G ، H و ....
    :smilies-azardl (181:j58r36j3gcr4suxymup
    سلام .. خوبین؟
    من هنوز پاسخ صحیح و قطعی سیوالاتتون رو پیدا نکردم
    یه وقت فکر نکنید یادم رفته!!!
    می تونم حس الانتو درک کنم .... این فرصت ها برای شما واقعا طلایه ...
    باید ببخشید اگه نتونستم سریع تر پاسخگو باشم ... پیامتونو دیدم و از تاخیری که داشتم ناراحت شدم
    این چند روزه نتم قطع و وصل می شد و خودمم یه کم کار داشتم ...
    اینجا هم میومدم انجمن بهداشت و ایمنی غذایی رو سروسامون می دادم
    سعی می کنم انشاا... تا فردا پاسخ تمام سوالات مرتبط به خودم رو بذارم
    البته تمام سوالاتی که میتونم با توجه به اطلاعات خودم و یا Open Book براتون بذارم.
    درباره ی بحث درباره ی پاسخ دوستان هم که فرمودین چون اون تایپیک مدیران متبحر مربوط به خودشو داره یه کم محدودیت می بینم برای بحث کردن سر پاسخی که دادن!!
    آقا بذار سر ما رو تنمون بمونه!!!
    سلام خوبین؟
    قبلا سوالی پرسیده بودین درباره ی آلودگی گوشت .........
    جوابشو اصلاح کردم!
    به تایپیک سوال و جواب در انجمن بهداشت و ایمنی غذایی سری بزنید لطفا...
    قبلا گفته بودم سالمونلا دابلین در آلودگی گوشت چرخ کرده اهمییت بیشتری داره!
    اما بر اساس آیین نامه ی اداره ی استاندارد ، کلستریدیوم پرفریجنس در اولویت قرار داره!
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا