آخه خمیر پیتزا دیگه کاری داره؟ بیا من بهت یاد بدم
از این قاشق چایخوری ها هست ، کوچولوها ... یه قاشق خمیر مایع با یه قاشق شکر بریز تو ظرف + نصف نصف لیوان ( تو مدرسه میگفتیم یک چهارم) آب ولرم بریز توش ...10 مین بزار کنار کف کنه ...زیاد بمونه خمیرت بو میگیره ها
حالا همونقد دیگه ( یک چهارم لیوان) آب ولرم دوباره بریز توش + 3 قاشق روغن زیتون ( قاشقی که باهاش پلو میخوری)
بعدشم آرد میریزی حدودا 2 تا از این لیوان بزرگا آرد میخاد ... فلفل و پودر آویشن هم بریزی که دیگه معرکه میشه
حالا باید خوب ورز بدی ...اینقد بزنش تا جونش در بیاد...اصن فک کن ارث باباتو ازش طلبکاری...:smilies:
حالا یه ظرف بزرگ بردار ( چون حجمش زیاد میشه باید ظرفت بزرگ باشه) چربش کن ...خمیرو بزارتوش ...با چاقو یه علامت + عمیق روش بنداز... یه دستمال تمیز و نم دار کن بنداز روش .... بزار کنار بخاری ( روش نزاری ...رو زمین بزار)
یه ساعت بعد آمادست ....اول یکم دوباره ورز بده ...بعد چونه بگیر... تقریبا 2 تا پیتزای بزرگ ازش در میاد :thumbsupsmileyanim: