درود ...آره حتما خیلی آسونه
آرد نخودچی - پودر قند - هل کوبیده - روغن جامد
روغن و پودر قند اندازه هم باید باشه ... آرد 2 برابر ...ینی نسبت 1 - 1 - 2 ( مال من روغنش یه کوچولو از پودر قند کمتر بود )
قبل از هر کاری آرد و تفت بده تا عطرش در بیاد ...( رازش اینه)
روغن و اول با همزن میزنی ...تقریبا یه ربع ساعت ... بعد پودر قند و میریزی توش دوباره هم میزنی ...10 دقیقه
حالا آرد + هل کوبیده ...رو کم کم میریزی توش با دست ورز میدی .... خمیرت آمادست ( بعضیا توش تخم مرغ میریزن ...اگه بخای بریزی حتما باید زرده باشه ...سفیده داشته باشه خراب میشه )...خمیرو 2 بار چرخ کردم با چرخ گوشت ... یادت نره آرد و پودر و چند بار الک کن...
همین دیگه چند ساعت استراحت میدی ... بعد قالب میزنی یا مث من گولّه میکنی تو سینی فر خیلی مواظب باش زود میسوزه...از کنارش تکون نخور...10 دقیقه ای آمادست