ok age bache haye imeno va hemato komakam konan khoobe man divoone var biotechno ra doos dashtam ama alan nemidoonam chera azash delsard shodam:14:
salam bache ha man daram karshenasimoo biotech mikhooonam ama tazegia kheili rafatam too nakhe imeno va hemato man 93 arshad daram chon ye term bekhatrere fote mamanam morkhasi gereftamo 2 termr badehsam chon vaziate roohie khoobi nadashtam kheili dars hazf kardam bache ha man be energy +++++++++++++++++ ehtiaj daram help me please my friends this is my email zeinabrizi@yahoo.com
حالا من زیاد از طرح های شما سردر نمیارم چون خودم طرح اینا نداشتم. ولی اگه الان ترم 6 باشی. و تا شهریور سال 92 نتونی درساتو تموم کنی. یعنی فارغ التحصیل شی. دیگه نمیتونی تو کنکور شرکت کنی. حتی بطور ازمایشی. چون موقع ثبت نام وزارت بهداشت باید اسکن مدرک تحصیلیت یا اسکن گواهی اشتغال به تحصیل که تعداد واحد هایی که پاس کردی رو میفرستی! که تو اون گواهی معلوم میشه که تا شهریورش فارغ التحصیل میشی. حالا وزارت علوم میتونی شرکت کنی و درحقیقت به اسم المپیاد میتونی شرکت کنی. ولی وزارت بهداشت همچین چیزی نداره!
ممونو عزیزم..... من نمیدونستم گواهی میخواد... پس نمیشه ..... :21: عیب نداره توکل به خدا
بچه هازبانمو از كجا بخونم؟كتاباي تافل خوبه كافيه؟من چندتا كتاب تافل دارم كه دارم همراه باكلاس زبانم ميخونم
hala bache ha nazaretoon rajebe tahsile khareje iran chie?mishe man id shoma haro dashte basham?:smilies-azardl (113
hala bache ha nazaretoon rajebe tahsile khareje iran chie?mishe man id shoma haro dashte basham?:smilies-azardl (113
من که اطلاعی ندارم:33:
سلام بچه ها! من کم پیام میذارم اما خیلی سر میزنم. واقعا میکروب دکتر کشفی معجزه است. همه چیز را هم خوب توضیح داده هم کامل گفته اما در عین حال جزوه اش فقط سیصدو خرده ای صفحه ََa4 است. تازه دارم میفهمم میکروب شناسی یعنی چی؟ یه کتاب به ظاهر مشهور را میخواندم اما مثلا اصلا از فرومونها یا راههای ترشحی باکتریها چیزی نگفته بود. فکر میکنم جز این هر جزوه دیگه به تنهایی کفایت نمیکنه، اما این همین یکی اش بسه. دست دوستمون درد نکنه که اولا معرفی اش کرد ثانیا شماره داد تا زنگ بزنیم با پست بفرستند چون ظاهرا تو بازار نیست.