عدم شركت در دوره شبانه براي كساني كه در دانشگاه بين الملل و آزاد قبول شدن

Elham.R

New member
سلام بچه ها من همین امروز عضو سایت شدم میدونید چرا ؟ برای اینکه به کسانی که فکر میکنند گرفتن ارشد شبانه موجب بی انصافی در حق کسانی میشه که بین الملل رو انتخاب کردند و نرفتن بگم دوست عزیز شما اگر که بخاطر هزینه از رفتن به دانشگاه صرفنظر کردی خیلی ناراحت نباش چون شبانه هم با پرداخت هزینه همراهه !!!!!!!!

mohamad21

New member
سلام بچه ها من همین امروز عضو سایت شدم میدونید چرا ؟ برای اینکه به کسانی که فکر میکنند گرفتن ارشد شبانه موجب بی انصافی در حق کسانی میشه که بین الملل رو انتخاب کردند و نرفتن بگم دوست عزیز شما اگر که بخاطر هزینه از رفتن به دانشگاه صرفنظر کردی خیلی ناراحت نباش چون شبانه هم با پرداخت هزینه همراهه !!!!!!!!
اگه هزینش مثل بین الملل باشه حق با شماس ولی اگه کمتر باشه چی؟

mohamad21

New member
بله همينطور عقلاني بنظر ميرسه،اما من از اونجا شك كردم كه خيليا تو تكميل ظرفيت دولتي،آزاد هم قبول شده بودن.درسته؟:33:
منظور از آزاد آزادیه که خود وزارت بهداشت گزینش کرده.یکی دو تا رشته مثل نانو سم و....را شامل میشه اگه اونارو قبول شده باشین نمیتونین توی تکمیل ظرفیت شرکت کنید .خود امتحان آزاد که اردیبهشت برگزار شد را شامل نمیشه

Elham.R

New member
بچه مردیم از نگرانی چرا از شبانه خبری نمیشه |؟

آخرین ویرایش:

parnia

New member
چی میگیییییییییییییییی؟؟؟ واقعا هزینش مثه بین الملله؟؟:(50):

yana

New member
Salam bacheha.......
inghadr bi ensaf nabashin
man arshade parastari sherkat kardam ama bekhatere sharayetam faghat ahvaz va beynolmell ahvazo entekhab kardam ama ba ekhtelafe 3nomre az akharin nafare ahvaz rad shodam vali beynolmellal ghabol shodam vaghti khastam sabtenam konam motevaje shodam abadane dar sorati ke hich esharei behesh nashode nod vase hamin natonestam beram hala benazareton ahvaz shabane biare haghe man nist ke beram???????

parnia

New member
[سلام دوست خوبم..حقت که هست قبول شی، خیلی از بچه ها تو شرایطی مثه شما هستن.ایشالا که به شما هم حق انتخاب مجدد بدن..::bunnyearsmiley:

آخرین ویرایش:

az_sa_ja

New member
سلام خدمت تمام دوستان محترم
من امروز تماس گرفتم دانشگاه علوم پزشکی به من گفتن چیزی به نام دوره شبانه نداریم
و در حقیقت دانشجوی پولی خواهند داشت
و این دانشجو ها همراه با دانشجوهای دیگه سر کلاس می شینن
درباره هزینش هم گفتن نصف مبلغ دانشگاه های بینالمللی در میاد
اگه کسه دقیق تر می دونه لطفا درباره هزینه بیشتر توضیح بده

بالا