مطالعه گروهی ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی 92

فرزانه7

New member
سلام دوستان. راستش من سال گذشته برای این رشته خیلی خوندم و تلاش کردم اما از اونجایی که پذیرشش خیلی کمه قبول نشدم........ الانم خیلی گیجم نمیدونم دوباره همینو بخونم یا یه رشته ی دیگه؟؟؟؟؟:33: اما به محض اینکه تصمیمم قطعی شد خبرتون میکنم تا به هم بپیوندیممم :rose: فقط تا یادم نرفته بگم پارسال زبان صفر زدم... امسال اگه بخام بخونم حتما جبران میکنم. به امید پیروزی:28:

Samaneh1366

New member
سلام فرزانه خانم خوش آمدید.... دقیقا همینه در رشته ای که درس ها زیاد نباشه رقابت برای قبولی در درصد های بالا است ... رتبه شما چند شد؟؟

Samaneh1366

New member
سلام لیلا جان منم دارم واسه استخدامی استاندارد آماده میشم ارشد شبانه بدجور تنبلم کرده

pegah_baran

New member
سلام به همگی.
امیدوارم سور مشغول خوندن باشید. دوستای عزیز فصل 7و 8 میکروب رو چجوری باید خوند؟ همه مطالب رو باید حفظ باشیم مثلا شناسایی و جداسازی؟ کاشف میکروب؟ روشهای آزمایشگاهی و ...ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید.

am-ml

New member
سلام به همگی.
امیدوارم سور مشغول خوندن باشید. دوستای عزیز فصل 7و 8 میکروب رو چجوری باید خوند؟ همه مطالب رو باید حفظ باشیم مثلا شناسایی و جداسازی؟ کاشف میکروب؟ روشهای آزمایشگاهی و ...ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید.

سلام دوست عزیز
فصل هفت رو خیلی خیلی با دقت بخونین ،اگه یه نگاهی به نمونه سوالات سوالای قبل بندازی بهتر دستت میاد که از چه چیزایی سوال میدن ،من ندیدم در مورد تاریخچه که کی این میکروب رو کشف کرده و... سوال بدن ولی گاهی توی همون تاریخچه مواردی رو گفته از روش های شناسایی و غیره که مهمه ،کلا این فصل رو از نقطه شروع تا پایان بسیار با دقت و ریز بخون .
موفق باشی ،به انجمن خوش اومدی

Samaneh1366

New member
دوستان من الان سرما خوردم اما دیگه نمیخواهم تنبلی کنم به دلایل گوناگون...... برنامه ام رو تغییر دادم از فردا شروع میکنم

Samaneh1366

New member
سلام ....
امروز رو به نام الله شروع میکنم امیدوارم که لیلا جان روز خوبی در پیش رو داشته باشی ......
تمام دوستان بی معرفتی که تاپیک رو خالی کردن امیدوارم در حال درس خواندن باشن

sara25

New member
سلام به همه دوستان
من انشا اله از اول آبان میخوام مطالعه رو شروع کنم . مشغله زیادی دارم اما خیلی رشته ی بهداشت وایمنی موادغذایی رو دوست دارم .سعی میکنم برنامه ریزی خوبی داشته باشم و خودمو به شما دوستای عزیزم برسونم.کتاب سردخانه و سم شناسی چاپ تمامن و پیدا نمیشن به نظرتون کنار گذاشتنشون کار درستیه؟اگه نه از کجا باید گیر آورد؟ یه سوال دیگه: واسه این رشته شرکت تو آزمونهای آزمایشی رو پیشنهاد می کنید؟

Samaneh1366

New member
سلام سارا جان خوش آمدید به انجمن ....... اصلا دیر نیست نگران نباشید
بله کتاب سم شناسی که پیدا نمیشه اما کتاب سردخانه رو میشه از کتابخانه های خاص پیدا کرد ... از سردخانه امسال 4 -5 تا سئوال اومده بود اما با خوندن فاطمی و تسلط کامل روش به نظر من کافیه اصلا نگران نباشید .... آزمون ها استاندارد نیستن اما اگه برای هدفمند کردن مطالعه باشه خوبه به شرطی که ذهنیت بهت نده

sara25

New member
سلام سمانه جان
مرسی از راهنماییت، فکر میکنم بعد عید اگه تو آزمونهای جامع شرکت کرد بهتر باشه، مگه نه؟ برات آرزوی موفقیت می کنم:smiliess (10):

Samaneh1366

New member
سلام سارا جان.... من سال گذشته آزمون های جامع معین رو شرکت کردم راستش اصلا سئوالاش استاندارد نبود
ایشاالله که بهترین راه رو انتخاب کنی دوستم

دانیال

New member
درود و ادب خدمت دوستان
امیدوارم روبرا باشین
من متاسفانه هنوز نتونستم شروع به مطالعه کنم درضمن کتابی هم ندارم برای خوندن فعلا
امیدوارم شما خوب بخونین
موفق باشین

tooran.b

New member
سلام ظاهرا مطالع گروهی این تایپیک خیلی رونق نداره اما من که میگم هیچ کس نگران نباشه با این اوضاع که قراره شبانه هم بگیرن دیگهچرا نگران باشین حداقل یه سری از افراد کم میشن و رقیبا کمتر میشن من که 2 ماه درس خوندم و رتبه 41 شدم اما از حالا دارم رو زبان کار میکنم واقا حیف شد با این وجود بین الملل قبول شدم اما دریغ و افسوس از این بی پولی ترمی 3 میلیون بود شبانه هم که حق انتخاب ندارم پس به امید کنکور سال بعد

tooran.b

New member
اگه کسی اشنایی دانشگاه تهران داره کتاب سم شناسی رو از انجا کپی بگیره کتاب ایماندل رو من از دانشگاه ازاد اصفهان گرفتم چیز مهمی نداره اگه طبق کنکور های سال های قبل باشه سال دیگه از این کتاب سوال نمیاد اگه کسی دنبال رتبه 1 هست به غیر من پس اینکتاب رو از دانشگاه تهران و اصفهان تهیه کنه

tooran.b

New member
ببخشید بچه ها من اشنایی دانشگاه تهران نداشتم اما با نفرات برتر که در ارتباط بودم کپی سم شناسی رو برام پست کردن شما هم میتونین این کار رو انجام بدین ضررر نداره من فقط وقت کم داشتم و مشکلم زبان بود انشاله هر کس از الان میخونی حتما موفق میشه

tooran.b

New member
[سلام سمانه خانم ظاهرا کسی دیگه انلاین نیست شما از هزینه های ارشد شبانه چیزی میدونید من منتظرم که هزینه اعلام بشه البته چون بین الملل قبول شدم احتمالا حق انتخاب ندارم اما اگه بشه که راحت میشم

بالا