نرجس‌خاتون: دعا كنيد پاهايم قطع نشود!

karshenasgh

New member

نرجس، زنی که بیش از هفت سال است به بیماری اختلال در غدد لنفاوی مبتلاست، این روز‌ها برای درمان و حفظ پا‌هایش نیازمند کمک خیرانی است که بتوانند پاهای او را به او هدیه بدهند.

نرجس خاتون ژیان‌پور در گفت‌وگو با ایسنا درباره چگونگی ابتلا به بیماری اختلال غدد لنفاوی پا‌هایش گفت: از اواخر سال ۸۴، تورم را در پای سمت چپم احساس کردم و نزد هر پزشکی که برای مداوای پا‌هایم رفتم، می‌گفتند طبیعی است، ولی درد و تورم در ناحیه پا‌هایم روز بروز بیشتر می‌شد. اوایل هنگامی که به پزشکان متخصص و حتی عمومی برای تشخیص نوع بیماری مراجعه می‌کردم، آنان اختلالات هورمونی را علت ورم پا‌هایم عنوان می‌کردند.

وی با بیان اینکه پس از مدتی پای راستم نیز دچار تورم شد، افزود: حدس‌های پزشکان در مورد علت تورم پا‌هایم ادامه داشت تا اینکه یکی از پزشکان با معاینه پا‌هایم گفت، رگ‌های غدد لنفاوی پا‌هایم بسته است.

این زن با بیان اینکه برای کاهش تورم و عفونت‌های پا‌هایم باید عمل جراحی شوم، گفت: پزشکان کشور گفته‌اند که می‌توانند عفونت و تورم پا‌هایم را جراحی کنند، ولی میزان موفقیت این عمل را کم برآورد کرده‌اند.

نرجس‌خاتون با بیان اینکه سه سال پیش پزشکی گفته بود که در ازای دریافت شصت میلیون تومان، من را عمل می‌کند، گفت: فیزیوتراپی نیز عنوان کرد که با جلسات بسیار زیاد می‌تواند مرا معالجه کند اما هزینه هر جلسه فیزیوتراپی ۲۵ هزار تومان است، حال آن که همسرم بازنشسته و فرزند ۲۱ ساله‌ام معلول ذهنی است و درگذشته که وضعیت بهتری داشتم، گاهی برای تأمین مخارج زندگی، بافتنی می‌بافتم و می‌فروختم.

وی افزود: پسر ۲۱ ساله‌ام معلول بوده و تحت پوشش بهزیستی است، ولی تاکنون ریالی از بهزیستی به ما داده نشده است.

به گفته وی، پسر بزرگش بیکار است و برای تأمین مخارج زندگی و پول داروهای مادرش CDفروشی می‌کند.

بیشتر کار‌ها را شوهرم انجام می‌دهد؛ این جمله را نرجس خاتون می‌گوید و تأکید می‌کند: تاکنون در خانواده سابقه برای این بیماری وجود نداشته؛ اما شنیدم چنین موردی در زنجان بوده که مچ پایش به این بیماری مبتلا بود.

نرجس‌خاتون با بیان اینکه بار‌ها پزشکان ایرانی از استرالیا، آلمان، انگلیس و فرانسه برای درمان با او تماس گرفته‌اند، به ایسنا گفت: پزشکان ایرانی هزینه درمان مرا تقبل می‌کنند، ولی توانایی تأمین هزینه سفر و مسکن در کشور غریب را ندارم.

وی در پایان می‌گوید: از همه می‌خواهم برای من دعا کنند تا پا‌هایم قطع نشود و زود‌تر بتوانم حرکت کنم.

گفتنی است که این گزارش در خبرگزاری ایسنا تهیه شده است؛ بنابراین، در صورتی که قصد کمک مالی به این خانواده را دارید، از طریق شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۱۱۶۱۹۲۵۹۴۰ به نام «نرجس خاتون ژیان‌پور» در نزد بانک ملی اقدام کرده و یا نظرتان را از طریق آدرس ایمیل photo@isna. ir با این خانواده در میان بگذارید.

199155_770.jpg

199154_621.jpg

199151_272.jpg

199142_232.jpg

منبع: http://www.tabnak.ir/fa/news/277950/نرجس‌خاتون-دعا-كنيد-پاهايم-قطع-نشود

mohamad21

New member
ایشالا که شفا پیدا کنه . والا ما هشتمون گرو نهمونه وگرنه کمکش میکردم. مسوولین بیدار شن خوب واسه سفر به نیویورک اونم واسه یه سخنرانی 150 نفر سوار هواپیما میشن و میرن یک هفته اونجا تفریح این بنده خدارو هم کمک کنن اقلا هزینه سفرش رابدن

shima.p

New member
آخی دلم کبابه
بچه ها به نظرم اگه همه ما یه مقدار کم هم بذاریم کلی میشه
خدایا خودت کمک کن
اصلا غیر قابل تصور هستش
وای

*setare*

New member
در دياري كه كسي يار كسي نيست كاش يارب نيفتد به كسي كار كسي

انشاا... خدا شفاش بده

persona

Member
تا جایی که من یادمه همین چند وقت پیش بود که 20:30 یه گزارش از ایشون تهیه کرد ، یه مدت بعدش هم تو همون بخش خبری یه گزارش دیگه پخش شد که ظاهرا به واسطه ی گزارش اول یه خیّر پیدا شده بود و هزینه ی درمان رو متقبل شده بود ، چند نفر از متخصصین هم برای درمان اعلام آمادگی کرده بودند .
... این استمداد فقط برای دعاست یا اصل مشکل هنوز مرتفع نشده ؟ کسی خبر موثق داره در این مورد؟

نفس

New member
من امشب حتما کمک میکنم..ایشالله که بتونم خیری برسونم...بچه ها همه کمک کنید هرچند ناچیز باشه....:smiliess (6):

sakar

New member
خدایا هرکس از تو غافل است بی شک کافر است :sad:
ایشالا که خدا هر چه زودتر بهش شفا بده
منم با نظر شیما موافقم
قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود هر ایرانی یه تومن بده میشه کلی
یه تومن دیگه جز سکه هامونم نیست از 250 ریالی شروع میشه حالا ببین چقد میشه

میشه یک میلیاردو هشتصدوهفتادو هشت میلیون و هفتصد و چهل و یک هزارو هفتصد و بیست و پنج تومان
باورت میشه قطره ها اینقد زیاد بشن
البته یکی دیگه از دوستان هم گفتن که بعدا گفتن که مشکلش حل شده بهتره اگه کسی خبر موثقی داره بگه
که اگه مشکلش حل شده باشه نیازی به کمک مالی ما نیست میمونه دعاهامون
خدایا به حق عزیزانت بهش شفا بده امین

بالا