محل تجمع قبولی های ارشد91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

TUMS

Well-known member

يعني چييييييي؟؟؟!!!!!
مگه ميشه وسط هال اتاق بدن!!!!
مگه اتاق خالي ندارن....؟؟ اين ديگه چه وضعيه!!!!

مرسی همکلاسی محترم
نه مثل اینکه فرمالیته بوده !!!!!!
بهمون یه خوابگاه تازه ناسیس دادن
هنوز هیچیش آماده نیست
فک کنم تا هفته دیگه کامل آماده بشه

TUMS

Well-known member

سلام
من امروز کارای ثبت نام حضوریم تمام شد
الان هم توی خوابگاه هستم:21:
البته تازه تاسیسه
همگی دوستان موفق باشید

negar62

New member
بچه ها خوش به حالتون! منکه هنوز خوابگاه ندارم!! واسه همین هفته بعد میرم! اگه بهم جا ندن مجبورم برم لب ساحل چادر بزنم والا!!!:14:

TUMS

Well-known member
بچه ها خوش به حالتون! منکه هنوز خوابگاه ندارم!! واسه همین هفته بعد میرم! اگه بهم جا ندن مجبورم برم لب ساحل چادر بزنم والا!!!:14:

من شنیدم میخوان واستون ساختمون گرین (ساختمون سبزه کنار خوابگاهتون)را واسه تون اجاره کنن با هزینه زیاد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

negar62

New member
جدأ ؟ باورکنین به همونم راضی هستیم!!!! از بی خانمانی بهتره!!!:smiliess (5):

دانشکده بهداشت چرا انقد پیچ پیچیه؟!!! در آسانسورشم که خرابه!! سر در آسانسور کلی سوتی دادم!!:14:

TUMS

Well-known member
دانشکده بهداشت چرا انقد پیچ پیچیه؟!!! در آسانسورشم که خرابه!! سر در آسانسور کلی سوتی دادم!!:14:

امروز یونی شما هم دیدم سر راهمون هست
وقت کردیم یه سر بهتون میزنیم
اومدیم اونجا تحویل بگیرینا خو!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟

امروز یونی شما هم دیدم سر راهمون هست
وقت کردیم یه سر بهتون میزنیم
اومدیم اونجا تحویل بگیرینا خو!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟

چشم حتما ولی 1 سوال: مگه رشته ایمنی دانشکده بهداشت نبود؟؟؟ من فکر میکردم ایمنی ها هم اینجا هستن!!!اصلا حالم خوب نیست امروز همش سوتی میدم.آخه خوابم کم شده.. از ساعت 11 ظهر به 7 صبح کاهش یافته...

خزر

New member
سلام
بچه ها من رفتم تهران خوابگاه ندادن گفتن شاید 2 یا 3 هفته دیگه اماده بشه . شانس ندارم . مجبور شدم برگردم و یکشنبه رو غیبت کردم .:14:

یکی تو خوابگاه جا نداره من هفته دیگه 1 شب اونجا بمونم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

biotechnologist

New member
سلام
بچه ها من رفتم تهران خوابگاه ندادن گفتن شاید 2 یا 3 هفته دیگه اماده بشه . شانس ندارم . مجبور شدم برگردم و یکشنبه رو غیبت کردم .:14:

یکی تو خوابگاه جا نداره من هفته دیگه 1 شب اونجا بمونم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خوب اگه فقط واسه یه شب میخوای برو پانسیون.

*فرناز*

New member
وای خدا جون چی میشه سال بعد منم اونجا باشم! جهنم آسانسورشم خراب باشه ایرادی نداره فقط قبول شم!!!!!!!!!!!!

ما قراره بریم پردیس همت! دارن 1 دانشکده جدید برامون درست میکنن. به نظرم اونجا خیلی بهتره .

pariya

New member
ایشالا منم سال بعد اونجا قبول شم .. مهم نیست با پله ها میرم میام اسانسور نداشته باشه اصننن..
بچه ها منوببخشیدا اینجا یهو پریدم بین صحبتاتون....

sara77

New member
منم میخاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام عیب نداره اگه هیچیم نداشته باشه:65d6a5d6s:

mahdieh

New member
خداییش پاتون رسید دانشگاه غرغراتون شروع شد:33:...بیخیال آسانسور و بقیه چیزا..

آخرین ویرایش:

tata

New member
خوشا به سعادتتون دوستان
واسه ی ما هم دعا کنید تا بلکه سال دیگه....:whistle:

negar62

New member
ای بابا... دس رو دل من نذارین... من یکی که فکر کنم تو شرجی بندر تا PHD اندازه ممول بشم و برگردم!!!! :wacsmiley:

vb2

New member
سلاممممممممممممممممممممممم چطوريد؟؟منم ثبت نام كردم و انتخاب واحدو گرايشو اينا خوابگا گرفتم وسط هال تخت زدن واسه ماااااااااااااااا جام بده خيلي ولي شكر خدا خوابگامون نوسازه جمعه را مي افته نت نداره الان اومدم كافي نت دلم واسه همتون تنگ شده بوددددددددد

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا