نظرات شرکت کنندگان آزمون جامع علوم پایه پزشکی شهریور 91

par

New member
be nazaretun inke eslahie nazanan neshaneye khubi nis??? nazare shakhsie man ine ke didan tedade soale ghalat ziade dige nayumadan elam konan ke maslan 15ta ghalat bud va ehtemal midam yedafe ye shift konano natayejo bedan,vali inke shift 10ta115taya20 ta khahad shodo nemidunam :(
دوستای من که شهریور 90 امتحان دادن گفتن نزدن..... من فکر کنم این نشونه ی خوبیه که بخوان به تعداد سوالای سخت و غلط نمره بدن....!!!!
ن:thanks:

par

New member
armin man 86 shodam male beinolmelale tehranam bachehamo0n beine 82-3 ta 100 ziadan... balatarin nomramo0n 140-120va.... dge 102-3 ina... shoma chi male kojayin??

Proteus

New member
سلام بر همه ي پزشكان عزيز . حالتون خوبه ؟ تو رو خدا انقدر ناراحت و نگران نباشيد انشالله همتون قبول ميشيد :a2d3:
ببخشيد من ميدونم كه نبايد ميومدم توي تاپيك شما ولي دو تا سوال داشتم گفتم حالا كه اينجا همه دكترا جمع اند بپرسم . اگه دوست داشتيد جواب بديد :
1- به نظر شما براي درس بافت شناسي كتاب كوييرا بهتره يا جعفر سليماني راد ؟ خودتون كدوم رو خونديد ؟
2- براي درس بيوشيمي كتاب هارپر رو خونديد ؟ ميشه بگيد كدوم فصل ها شو خونديد ؟
اميدوارم موفق باشيد
با تشكر :bunnyearsmiley:

jojo

New member
جون مادرت الان ول کن!!کی هارپر میخونه آخه!!بافت جان کوییرا بهتره ولی وقت میبره اگه وقت نداری سلیمانی راد حجم مطالبش کمتره...

dr_armin

New member
man beynolmelale tabam,bachehaye mam beyne 70 ta 100 zadan vaziate koli kharabe ,enshala ke 20 a midan va aksariat dige ghabul mishannn

st@r

New member
سلام
وضعیت بچه های ما خیلی خوب بود! واسه همین یکم نا امیدم
من بین الملل رامسرم
همه بالای 120 شدن
یه چندتاییم ک 85 ب بالاییم
من با کلید اولیه شدم 93
الان زنگ زدم دانشگاه گفت فردا میدن نمره رو
حالا نمیدونم دم ظهر اعلام میکنن دانشگاه ما تنبله نمیخواد بیشتر از 2 بمونه یا واقعا فردا اعلام میکنن

بچه ها
امیدوارم به هممون نمره بدن
اما انصافا خودمون اشتباه کردیم که درسا رو به تدریج نخوندیم و همه جمع شد برای این آزمون
درسته امتحان غیراستانداردی بود اما سخت نبود...
خدا کنه به خیر بگذره

jojo

New member
سلام
وضعیت بچه های ما خیلی خوب بود! واسه همین یکم نا امیدم
من بین الملل رامسرم
همه بالای 120 شدن
یه چندتاییم ک 85 ب بالاییم
من با کلید اولیه شدم 93
الان زنگ زدم دانشگاه گفت فردا میدن نمره رو
حالا نمیدونم دم ظهر اعلام میکنن دانشگاه ما تنبله نمیخواد بیشتر از 2 بمونه یا واقعا فردا اعلام میکنن
فردا وزارت خونه تعطیله

st@r

New member
همون
میدونم
واسه همین گفتم تنبلیه دانشگاهمونه
ولی ایشالله ک پاس میشیم
ولی یه حرفی
من خودم رفتم وزارتخونه
بهم گفتن نمره نمیدم اینبار!! دیگه تموم شده!! البته خوده اون طرف هم گفت اینا ب سنجش مربوط میشه ما فقط تصحیح میکنیم....
یکی دیگه گفت میدن!!!
دیگه فقط باید نشست دعا کرد!!

soheil

New member
نتیجه میره رو سایت یا میره دانشگاه؟
دانشگاه ما یکم هنگه آخه...کسی دقیق میدونه؟

:33:

بالا