OMID2010
New member
نوشین یک لیوان شیر در روز حافظه را تقویت می*کند
کارشناسان می*گویند: نوشیدن حداقل یک لیوان شیر در روز نه تنها ریزمغذی*های اصلی و ضروری را به بدن شما می*رساند بلکه درعین حال تاثیر مثبتی بر روی مغز و کارآیی ذهنی دارد.
به گزارش ایسنا، در یک مط
العه جدید معلوم شد افراد بزرگسالی که بیشتر از شیر و فرآورده*های آن استفاده می*کنند در مقایسه با افرادی که شیر نمی*نوشند در تست*های کارآیی مغز و حافظه خیلی بهتر عمل می*کنند و بازده مطلوب*تری دارند.
به گزارش شبکه خبری ای بی سی، متخصصان دانشگاه ماین پس از مطالعه روی بیش از 900 مرد و زن 23 تا 98 ساله و با انجام مجموعه*ای از تست*های مغزی به نتایج فوق دست یافتند.
این متخصصان در عین حال مقدار مصرف شیر را در شرکت*کنندگان بررسی کردند. در نهایت معلوم شد احتمال شکست خوردن در آزمون*های فوق در بین افرادی که عادت به نوشیدن شیر دارند 5 برابر کمتر است.
این بررسی هم چنین نشان داد افرادی که مرتب شیر می*نوشند به طور کلی رژیم غذایی سالم*تری دارند اما خاصیت این نوشیدنی مفید به طور مستقیم به مغز می*رسد.
علاوه بر این، کلسیم که نقش اساسی در شکل *گیری و استحکام استخوان*ها و سلامت دندان*ها دارد، از مهم*ترین ترکیبات موجود در شیر است. فسفر نیز که برای بسیاری از واکنش*های شیمیایی بدن و فعال کردن آنزیم*ها لازم است و در رشد و ترمیم بافتی دخالت دارد، جزو املاح مهم موجود در شیر است و به غیر از آن سدیم و پتاسیم که در تنظیم اسیدی و بازی بودن سلول*های بدن نقش ایفا می*کنند با مصرف شیر به میزان مناسبی وارد بدن می*شوند.
درعین حال مطالعات زیادی وجود دارند مبنی بر این که مصرف شیر و لبنیات، خطر بیماری*های قلبی *عروقی را کاهش می*دهد. مردانی که بیشتر از دیگران شیر مصرف می*کنند، کمتر دچار حملات قلبی می*شوند. همچنین مصرف شیر کم* چرب به دلیل سرشار بودن از کلسیم میزان کلسترول بد را در خون کاهش داده و میزان کلسترول خوب را بالا می*برد، اما فراموش نکنید که منظور از شیر در این مورد نوع کم چرب آن است.
این مطالعه در مجله «اینترنشنال دایری» به چاپ رسیده است.
کارشناسان می*گویند: نوشیدن حداقل یک لیوان شیر در روز نه تنها ریزمغذی*های اصلی و ضروری را به بدن شما می*رساند بلکه درعین حال تاثیر مثبتی بر روی مغز و کارآیی ذهنی دارد.
به گزارش ایسنا، در یک مط
العه جدید معلوم شد افراد بزرگسالی که بیشتر از شیر و فرآورده*های آن استفاده می*کنند در مقایسه با افرادی که شیر نمی*نوشند در تست*های کارآیی مغز و حافظه خیلی بهتر عمل می*کنند و بازده مطلوب*تری دارند.
به گزارش شبکه خبری ای بی سی، متخصصان دانشگاه ماین پس از مطالعه روی بیش از 900 مرد و زن 23 تا 98 ساله و با انجام مجموعه*ای از تست*های مغزی به نتایج فوق دست یافتند.
این متخصصان در عین حال مقدار مصرف شیر را در شرکت*کنندگان بررسی کردند. در نهایت معلوم شد احتمال شکست خوردن در آزمون*های فوق در بین افرادی که عادت به نوشیدن شیر دارند 5 برابر کمتر است.
این بررسی هم چنین نشان داد افرادی که مرتب شیر می*نوشند به طور کلی رژیم غذایی سالم*تری دارند اما خاصیت این نوشیدنی مفید به طور مستقیم به مغز می*رسد.
علاوه بر این، کلسیم که نقش اساسی در شکل *گیری و استحکام استخوان*ها و سلامت دندان*ها دارد، از مهم*ترین ترکیبات موجود در شیر است. فسفر نیز که برای بسیاری از واکنش*های شیمیایی بدن و فعال کردن آنزیم*ها لازم است و در رشد و ترمیم بافتی دخالت دارد، جزو املاح مهم موجود در شیر است و به غیر از آن سدیم و پتاسیم که در تنظیم اسیدی و بازی بودن سلول*های بدن نقش ایفا می*کنند با مصرف شیر به میزان مناسبی وارد بدن می*شوند.
درعین حال مطالعات زیادی وجود دارند مبنی بر این که مصرف شیر و لبنیات، خطر بیماری*های قلبی *عروقی را کاهش می*دهد. مردانی که بیشتر از دیگران شیر مصرف می*کنند، کمتر دچار حملات قلبی می*شوند. همچنین مصرف شیر کم* چرب به دلیل سرشار بودن از کلسیم میزان کلسترول بد را در خون کاهش داده و میزان کلسترول خوب را بالا می*برد، اما فراموش نکنید که منظور از شیر در این مورد نوع کم چرب آن است.
این مطالعه در مجله «اینترنشنال دایری» به چاپ رسیده است.