iran khanom
Member
یاددزدان دریایی
چیکار کنم خوب !تاره واسه آزمایشگاه فیزیولوژی جانوری چند بار موش زنده رو تشریح کردیم!اصن یه وضی! یه بار واسه تشریح مغزی نخاعی یه بارم میخواستیم رفلکس های نخاعی رو ببینیم سر قورباغه ی زنده رو بریدیم!:shocked::5::5::5: اصلا بهت نمیاد..
ما جوجه کشتیم... ولی من نقشی نداشتم
ممنونووووووونم... جوگیر شدم ازم تعریف کردیییییییییییییییین!!!!!!!!پریا منو یاد این دخترا که خیلی خوبو خانومن میندازه که مامانشون هی ازشون تعریف میکنن!:a2d3:
چیکار کنم خوب !تاره واسه آزمایشگاه فیزیولوژی جانوری چند بار موش زنده رو تشریح کردیم!اصن یه وضی! یه بار واسه تشریح مغزی نخاعی یه بارم میخواستیم رفلکس های نخاعی رو ببینیم سر قورباغه ی زنده رو بریدیم!:shocked:
الان منو دعوا میکنن میگن به موضوع ربط نداره ولی پیش اومد گفتم .معذرت!
اه ایمونو مگه پسر نیستی پ چرا عکس دخمل میذاری؟!
حالا آواتارم خوب شد:4d564ad6:
هر کی دوس داره لایک کنه:riz304:
ایمونو؟؟؟:5:همین جوری آروم داشتم پستارو میخوندم.یهو اینو دیدم رفتم تو شوک....:1dco2x0p1lilzhfpg1tآخه اون بچه به اون نازی رو....:smiliess (12):
حالا آواتارم خوب شد
هر کی دوس داره لایک کنه:riz304:
اه ایمونو مگه پسر نیستی پ چرا عکس دخمل میذاری؟!h34r-smiley:
حتما صلاحه ....!:tsimuzpzwoap1t9y3o7
آخه گلشیفته بازیگر مورد علاقه ی منه!!!!!!!!!!:riz304:
ایمونو؟؟؟همین جوری آروم داشتم پستارو میخوندم.یهو اینو دیدم رفتم تو شوک....آخه اون بچه به اون نازی رو....
یکی گفت آواتارت بی معنیه
یکی گفت عوضش کن:5:
یکی گفت نمیشه چیزی ازش فهمید
یکی گفت دختره یا پسره
نمیدونم دیگه به ساز کی برقصم!!!!!!!!
ایمونو جونم داستانت شده مثل اون مرده که یه خر داشت با زنش سوار خره شد ملت گفتن خره گناه داره. زنشو سوار کرد گفتن زن ذلیله . خودش سوار شد گفتن بیچاره زنش. آخر سر نه خودش سوار خره شد نه زنش کلی مسخرش کردن...
یکی گفت آواتارت بی معنیهh34r-smiley:
یکی گفت عوضش کن:5:
یکی گفت نمیشه چیزی ازش فهمید:shocked:
یکی گفت دختره یا پسره:
نمیدونم دیگه به ساز کی برقصم!!!!!!!!