مطالعه گروهی (بیوشیمی بالینی )ارشد 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

meraeen

New member
سلام به همگی ببخشید دیر اومدم تولد برادرزادم بود طول کشید.
بیو فصل 9 لیپید رو تموم کردم + دوره لغت.

تا فردا شب بای

گلاب

New member
سلام به همگی ببخشید دیر اومدم تولد برادرزادم بود طول کشید.
بیو فصل 9 لیپید رو تموم کردم + دوره لغت.

تا فردا شب بای
سلام مرایین جان همین جوری شانسی اومدم! مبارک باشه! آفرین خوب پیش رفتی:thumbsupsmileyanim:

monika.r

New member
سلام دوستان من زود اومدم چون شب نمیتونم .من امروز فصل 5 تموم کردم.تا فردا

mohammad63

Well-known member
بابا ای ول. من هنوز لای کتابو باز نکردم. دوستان بیو رو یه دور رفتن.ای وی. حسته نباشید.

گلاب

New member
سلام
پس کجایین؟
اگه از فردا تا حداکثر 11:30 نیاین میرما!!!!

h.karamdel

New member
مطالعه گروهی مجازی؟!! جالبه! ولی بین کامنت هایی که گذاشتین زیاد برنامه ریزی برا درس خوندن دیده نمیشه. هر کس برنامه خاص خودشو داره بعضیا سبک میخونن بعضیا مثل من سنگین. برا همین مطالعه گروهی نمیدونم تا چه حد جواب میده! ولی باز جالبه. بهتون سر میزنم.. موفق باشید

reihoon

New member
سلام
منم تازه می خوام شروع کنم. البته امادگی نسبی از پارسال دارم. میشه یه برنامه جامع بذارین؟ یا قراره هر کسی با برنامه خودش بخونه و فقط اینجا اعلام کنیم؟

tin

New member
سلام
من تازه وارد این انجمن شدم و این برنامه ای که گذاشتین برام جالبه
من شاغل هستم و بخاطر یه سری گرفتاری ها برنامه خوندنم از هفته سوم مهر شروع میشه
ولی تا اون موقع خوشحال میشم از کمکتون و راهنماییتون استفاده کنم

rojiin

New member
برنامتونو كه قبلا ديدم اما فكر كنم هر كسي هر جي كه ميتونه ميخونه .درسته؟

گلاب

New member
برنامتون جيه؟هفته اي؟ماهي؟به منم بكييييييين.

عزیزم فعلا برنامه خاصی نداریم... چون بعضیمون سال دومیه که داریم تو کنکور شرکت میکنیم پس حضور ذهن و آشنایی با مطالب داریم پس کتابای خلاصه تر رو میخونیم.
بعضی دوستان هم که سال اولشونه ترجیح دادن اول یه دور تکست بخونن بعد برن رو خلاصه.:smilies-azardl (181
فعلا میایم برنامه هامون رو میگیم، هر کس کم کاری کرده باشه تو بخشایی که قرار بود بخونه، تشویق میشه :p7977cujr38iyymsu8: تا بیشتر کار کنه.
من خودم شخصا تصمیم گرفته ام یک ماهه ضروریات رو یه دور مرور کنم بعلاوه اینکه زبان رو هم میخونم و پایه ام رو قوی میکنم. شیمی آلی هم احتمالا برم کلاس. زیست رو هم فعلا کاریش ندارم.
شما هم زودی بیاین بگین چی کار میکنین. امسال که دارم گروهی میخونم خیلی شارژترم.:4d564ad6:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا