مهم اینکه با این کارها از درست غافل نمیشی.::
تازه نه تنها بد نیست یه جور دوپینگه.[/
قسمت بامزه اش اینه که مامانم با تعجب نگاه میکرد چه طوری یه نفس دارم همه جا رو پاک میکنم... :5:
دیگه نمیدونست دارم تند تند کار میکنم تا زودتر تموم شه برم یه نگاهی به کتابام بندازم :riz303:
الانم دارم از خستگی پس میوفتم :smiliess (9):
تو این مسافرتی هم که در پیش داریم لغتای زبانم رو برمیدارم بخونم :smilies-azardl (181
meraeen جون من تو خوندن وسواس دارم:smilies-azardl (181عزیزم زیاد رو مطالب حساس نشو . وقتتو میکشه. خیلی وقتا چیزی رو که الان متوجه نشدی تو فصلای دیگه متوجه میشی
باز که تو زبان نخوندی :New (6):
و اماااا .... هارپر:
ترجمه دکتر محمدی عالیه اما من طبق برنامه ام از رو ضروریات و "برای کنکور" میخونم!:smilies-azardl (181
نه سارا جون فعلا.آخه یه دور آسون نیست کلی وقت میبره بعدشم هیچی یادت نیست.مونیکا جون چه خبر از موسسه دکتر خلیلی؟ زنگ زدی؟
تو اون سی دی که گفتم دکتر هم حرف مرایین رو میزد : درسا رو تو دور اول روزنامه وار بخونین -سریع و سطحی- بعد تو مرورها چیزای بیشتری دستتون میاد.
دور اول نباید اصلا صصصصصلا زیر مطالب خط بکشی...
چرا اونم رو منابع من تاکید داشت... بعلاوه کتاب پاسالار
گفت که تا آذر ماه اونم از رفرانس خونده بعد دیده خیلی از مطالب رفرانس اضافس و فقط داره وقتشو از بین میبره دیگه رفرانس رو گذاشته کنار و از ضروریات و پاسالار ادامه داده...
چشم قول میدم.روخونیه رفرنس یا کتابهای دیگه؟عزیزم وسواس باعث درجا زدنت میشه, از رو مطالب رد شو , لطفا امتحان کن, فکر نکنم ضرر کنی.
:smiliess (12):منظورم بیو بود که گفتم پایم ضعیفه به خاطر همین فکر نکنم ضروریات به دردم بخوره.باشه قول از فزدا شروع میکنمااااا... پس من دیشب برا کی اون همه حرف زدم؟؟؟؟؟7977cujr38iyymsu8:
به نظرت هارپر آنزیمو کاملتر توضیخ داده؟هرکتابی که تازه داری میخونیش و در مقام آشنایی با مطالبش هستی.
نه اتفاقا منم میخوام.تعریفشو شنیدمفکر کنم آره monika جان.
راستی بچه ها شما جزوه شیمی دانشکده داروسازی شهید بهشتی رو ندارین