waria
New member
:5:فائقه و شهرام کجا شبیه همن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟فائقه تنها تو اسمت يه ذره شبيه اسم منه و ميتوني ادعاي تكي كني البته بعد از من ها
:5:فائقه و شهرام کجا شبیه همن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟فائقه تنها تو اسمت يه ذره شبيه اسم منه و ميتوني ادعاي تكي كني البته بعد از من ها
استل احساس ميكنم كمال همنشين برتو اثر داره ميكنه ها:tonguesmiley:من واقعا نمیدونم چجوری با داشتن این افتخار کنار بیام وای من خییییییییییییییییییییییییلیییییییییییی خوشحالم خدایا من چه کردم که شایسته این چنین نعمتی هستم
منظور جناب از نظر تک بودن بود میدونی که اونقد اسمم تکه که فرق دختری و پسریم معلوم نمیشه:5:فائقه و شهرام کجا شبیه همن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آها...مرسی روشنم کردی.میگم استل خوش به حالت.الان چقدر مفتخر شدی.قدر این نعمتو بدون...بهت حسودیم میشه....منظور جناب از نظر تک بودن بود میدونی که اونقد اسمم تکه که فرق دختری و پسریم معلوم نمیشه
ايول استل زود گرفتي مطلبو.منظور جناب از نظر تک بودن بود میدونی که اونقد اسمم تکه که فرق دختری و پسریم معلوم نمیشه
بابا من استیل نیستم استل هستم نمیگم یه ذره باکلاس جلوه کنم اوندفعه تا گفتن بدو بدو رفتم اسممو گذاشتم کف دست اینا
بله بله درست میفرمایین.........من تا به حال شخصی با این اعتماد به نفس ندیدم.واقعا تکین:wacsmiley:ايول استل زود گرفتي مطلبو.
واريا منظورم اسم تك بودن هست.نيگا كني و موشكافانه به قضيه نگا كني متوجه ميشي شهرام در دنيا تكه ما به تكثر اسامي شهرام كاري نداريم اما به مطابقت ان با شخصيت كار داريم كه نتيجه ايي جز تكي براي اين بنده حقير نيست.من تكم و فائقه در رتبه ايي به مراتب پايين تر از تك بودن من و در رتبه دوم قرار داره
چرا بابا من یادمه داشتم آشپزی میکردم داداشم گفت این ناپیک اومده منم بدو بدو اومدم تازه دستمم سوخت اسممو گذاشتم برگشتم سر غذا درست کردنم:25r30wi:اون دفعه هم همچین بدو بدو نزاشتیا![]()
از این به بعد میتونی منو هم ببینی بالاخره آقا شهرام لطف کردن دیگه کی ازین لطفا شامل حالش میشه/؟؟؟بله بله درست میفرمایین.........من تا به حال شخصی با این اعتماد به نفس ندیدم.واقعا تکین:wacsmiley:
چرا بابا من یادمه داشتم آشپزی میکردم داداشم گفت این ناپیک اومده منم بدو بدو اومدم تازه دستمم سوخت اسممو گذاشتم برگشتم سر غذا درست کردنم
واريا از من تعريف كني توهم ميشي جزو بهترين دوستام اگه خواستي در كلكسون افتخاراتت دوستي منم داشته باشي به تعريف كردن ادامه بدهبله بله درست میفرمایین.........من تا به حال شخصی با این اعتماد به نفس ندیدم.واقعا تکین:wacsmiley:
نه ديگه فائقه جزو بهترين هاي سايته ايشون يكي از دخترهاي مودبو سربه زير و بسيار معقول و توانا مي باشناز این به بعد میتونی منو هم ببینی بالاخره آقا شهرام لطف کردن دیگه کی ازین لطفا شامل حالش میشه/؟؟؟
وای واریا میبینی من نمیدونم چشمام درس میبینن یا نه ولی فکر کنم خوابه وای من دارم خواب میبینم اومدم علوم پزشکی دات کام فک کنم باید برم پیش معتادین محترمنه ديگه فائقه جزو بهترين هاي سايته ايشون يكي از دخترهاي مودبو سربه زير و بسيار معقول و توانا مي باشن
:5:من تعریف کردم؟؟؟؟خدایا توبه.....واريا از من تعريف كني توهم ميشي جزو بهترين دوستام اگه خواستي در كلكسون افتخاراتت دوستي منم داشته باشي به تعريف كردن ادامه بده
:5:من تعریف کردم؟؟؟؟خدایا توبه.....
توبه شايد قبول نشه ها:5:من تعریف کردم؟؟؟؟خدایا توبه.....
زودتر بگو پس متین !من اسم زوت و استل رو میدنم :motat:
نچ!!!!!!!!!!!:motat:zot کجا گذاشتی رفتی؟
من فک کنم اسمت زهره باشه