اسم شما چیه؟

shahram25

New member
من واقعا نمیدونم چجوری با داشتن این افتخار کنار بیام وای من خییییییییییییییییییییییییلیییییییییییی خوشحالم خدایا من چه کردم که شایسته این چنین نعمتی هستم
استل احساس ميكنم كمال همنشين برتو اثر داره ميكنه ها:tonguesmiley:

waria

New member
منظور جناب از نظر تک بودن بود میدونی که اونقد اسمم تکه که فرق دختری و پسریم معلوم نمیشه
آها...مرسی روشنم کردی.میگم استل خوش به حالت.الان چقدر مفتخر شدی.قدر این نعمتو بدون...بهت حسودیم میشه....

shahram25

New member
منظور جناب از نظر تک بودن بود میدونی که اونقد اسمم تکه که فرق دختری و پسریم معلوم نمیشه
ايول استل زود گرفتي مطلبو.
واريا منظورم اسم تك بودن هست.نيگا كني و موشكافانه به قضيه نگا كني متوجه ميشي شهرام در دنيا تكه ما به تكثر اسامي شهرام كاري نداريم اما به مطابقت ان با شخصيت كار داريم كه نتيجه ايي جز تكي براي اين بنده حقير نيست.من تكم و فائقه در رتبه ايي به مراتب پايين تر از تك بودن من و در رتبه دوم قرار داره

waria

New member
ايول استل زود گرفتي مطلبو.
واريا منظورم اسم تك بودن هست.نيگا كني و موشكافانه به قضيه نگا كني متوجه ميشي شهرام در دنيا تكه ما به تكثر اسامي شهرام كاري نداريم اما به مطابقت ان با شخصيت كار داريم كه نتيجه ايي جز تكي براي اين بنده حقير نيست.من تكم و فائقه در رتبه ايي به مراتب پايين تر از تك بودن من و در رتبه دوم قرار داره
بله بله درست میفرمایین.........من تا به حال شخصی با این اعتماد به نفس ندیدم.واقعا تکین:wacsmiley:

estel

Member
اون دفعه هم همچین بدو بدو نزاشتیا :(
چرا بابا من یادمه داشتم آشپزی میکردم داداشم گفت این ناپیک اومده منم بدو بدو اومدم تازه دستمم سوخت اسممو گذاشتم برگشتم سر غذا درست کردنم:25r30wi:

estel

Member
بله بله درست میفرمایین.........من تا به حال شخصی با این اعتماد به نفس ندیدم.واقعا تکین:wacsmiley:
از این به بعد میتونی منو هم ببینی بالاخره آقا شهرام لطف کردن دیگه کی ازین لطفا شامل حالش میشه/؟؟؟

shahram25

New member
واريا از من تعريف كني توهم ميشي جزو بهترين دوستام اگه خواستي در كلكسون افتخاراتت دوستي منم داشته باشي به تعريف كردن ادامه بده

shahram25

New member
از این به بعد میتونی منو هم ببینی بالاخره آقا شهرام لطف کردن دیگه کی ازین لطفا شامل حالش میشه/؟؟؟
نه ديگه فائقه جزو بهترين هاي سايته ايشون يكي از دخترهاي مودبو سربه زير و بسيار معقول و توانا مي باشن

estel

Member
نه ديگه فائقه جزو بهترين هاي سايته ايشون يكي از دخترهاي مودبو سربه زير و بسيار معقول و توانا مي باشن
وای واریا میبینی من نمیدونم چشمام درس میبینن یا نه ولی فکر کنم خوابه وای من دارم خواب میبینم اومدم علوم پزشکی دات کام فک کنم باید برم پیش معتادین محترم

ZOT

New member
آقا شهرام به خدا نوشابه برات ضرر داره ها !:25r30wi:

بالا