مطالعه گروهی دکتری بیوتکنولوژی پزشکی - 94

تداعی

New member
نازی منم همین طورم، نگاه که میکنم تمام روزم درگیر درسم و لابه لاش کارهای خونه، اخر که حساب میکنم میشه 5 ساعت، نهایت 7 ساعت
الان یک مدته همه چیز از دستم در رفته انگار
حالا امروز منسجم تر میخونم ببینم از این عدد رد میشم،من در روز تعداد صفحه مشخصی دیگه باید بخونم یعنی اگه خوندم که خوندم اگه نخوندم دیگه واقعا فرصتی تا کنکور ندارم که بخونمش، حالا باید زمان بگیرم ببینم چقدر طول میکشه

ولی ادامه بده حتی همین 5 ساعت ها رو، امید به خدا، به قول یک انسان مثبتی در میدان ماندن پیروزیست

biotechnologist

New member

بیو عزیزم من حواسم بت هست ها
گزارش امروزت کوووو
:p7977cujr38iyymsu8:

ممنون عزیزم که حواست هست.دیروز ۷ساعت.جمع و جور کردم بیام خونه.چند روز در جوار خانواده هستم و افت ساعات مطالعه اجتناب ناپذیره خصوصا چون عید قربان هست دیگه رفت و آمدها در اوجه.همگی موفق باشیم.:bunnyearsmiley::a2d3:

pajoohan

New member
سلام من چندین روز درگیر ادیت مقاله بودم
خدا کنه لااقل اکسپتش به مصاحبه برسه
از امروز شروع کردم به خوندن
خدا روشکر از امروز راضی بودم
ساعت نگرفتم
آخه همش لای درس ها انواع و اقسام فکرها میاد سراغم
لامصب زمان مطالعه انگار بمباران فکرهای مختلف بجز درس میشم
چی بگم والا
خدا کنه فقط این یه ماه و نیم هم بگذره خلاص شیم
ایشالله همدیگه رو روز مصاحبه ببینیم و به همدیگه اميد بدیم

pajoohan

New member
خدایی وقتی مطالعه میکنم هزار تا ایده اقتصادی‌، مقاله، اختراع میاد سراغم خلاصه اون زمان انگار انیشتین میشم و تمرکز مطالعه ام خیلی کم میشه
شما هم اینحورید؟؟؟
یا فقط من انیشتین میشم! خخخخخ

biotechnologist

New member
خدایی وقتی مطالعه میکنم هزار تا ایده اقتصادی‌، مقاله، اختراع میاد سراغم خلاصه اون زمان انگار انیشتین میشم و تمرکز مطالعه ام خیلی کم میشه
شما هم اینحورید؟؟؟
یا فقط من انیشتین میشم! خخخخخ

منم همین طوری هستم.من یه پاکت درست کردم هر فکری به ذهنم میرسه رو یه کاغذ مینویسم میذارم تو پاکت تا بعدا بهشون فکر کنم.اینجوری ذهنم آزاد میشه.الان از ارشدم چندتا برگه توش رفته ولی هنوز فرصت اجراشون فراهم نشده.:smilies:

biotechnologist

New member
من انقدر متمرکز میخونم خواهرم خندش میگیره.میگه همچی فرو میری تو کتاب و یواش و بادقت زیر نکات خط میکشی انگار کلی وقت داری.میگه من جای تو بودم امسالو بیخیال میشدم.چندتا از همکلاسیام بی خیال شدن.ولی من آدم کار ناتمام نیستم.توکل به خدا!با انرژی تا تهش پیش میرم.شاید یه روزایی اونجوری که میخوام نشه یا مشکلاتی پیش بیاد ولی من چیزی واسه از دست دادن ندارم بنابراین سعی میکنم از تمام وقت باقیمونده نهایت استفاده رو ببرم.ما میتونیم انشاا...:4d564ad6::a2d3:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: IL-2

تداعی

New member
منم نظرم اینه که باید تا لحظه اخر تلاش کرد.بچه ها شاید قبولش سخت باشه ولی من کسی رو سراغ دارم که فقط 40 روز درس خوند یعنی تازه از اوایل مهر شروع کرد، میگفت وقتی گفتم میخوام شروع کنم به خوندن حتی نزدیک ترین دوستانم مسخرم کردند که چقدر خوش خیالی و از این حرفها، ولی کوبنده شروع کرده بوده، میگفت من هیچ وقت به این فکر نمیکردم که وای مثلا 7 روز مونده به کنکور و من فلان درسم مونده میخوندم فقط، در این حد که میگفت 5 شنبه صبح کنکور بوده ان تازه 11 شب چهارشنبه تست یکی از درسها رو گذاشته جلوش تا 6 صبح روز کنکور تست زده، یعنی تا لحظه اخر تلاش کرده بدون اینکه به چیزی فکر کنه

تداعی

New member
من مشکلم اینه که یک لحظه پر از انرژی هستم و یک لحظه ته دلم خالی خالی میشه، خیلی روی خودم کار میکنم به اینکه فکر و خیال نکنم ولی وقتی دارم میخونم و حجم زیاد باقی مونده یادم میاد یک هو ته دلم خالی میشه

تداعی

New member
بعد ادا و اصولم خیلی زیاده، کلا یک چیزو باید خیلی خوب بخونم و چندین بار هی تکرار کنم خوب به قول خواهر شما انگار کلی مونده تا کنکور، بعد اخلاق دیگه اینکه باید خلاصه نویسی کنم اصلا انگار مرگم میگیره از روی کتاب بخونم و مارکر کنم، باید خلاصه کنم، خوب واقعا الان فرصت این کارها نیست واقعا، نمیدونم والا

تداعی

New member
من انقدر متمرکز میخونم خواهرم خندش میگیره.میگه همچی فرو میری تو کتاب و یواش و بادقت زیر نکات خط میکشی انگار کلی وقت داری.میگه من جای تو بودم امسالو بیخیال میشدم.چندتا از همکلاسیام بی خیال شدن.ولی من آدم کار ناتمام نیستم.توکل به خدا!با انرژی تا تهش پیش میرم.شاید یه روزایی اونجوری که میخوام نشه یا مشکلاتی پیش بیاد ولی من چیزی واسه از دست دادن ندارم بنابراین سعی میکنم از تمام وقت باقیمونده نهایت استفاده رو ببرم.ما میتونیم انشاا...:4d564ad6::a2d3:

دانشگاه همدان دکترای رشته شما رو داره؟

- - - Updated - - -

دانشگاه همدان دکترای رشته شما رو داره؟

biotechnologist

New member
من مشکلم اینه که یک لحظه پر از انرژی هستم و یک لحظه ته دلم خالی خالی میشه، خیلی روی خودم کار میکنم به اینکه فکر و خیال نکنم ولی وقتی دارم میخونم و حجم زیاد باقی مونده یادم میاد یک هو ته دلم خالی میشه

من چندتا جمله تاکیدی مینویسم روی کاغذ میچسبونم جلو چشمم.اینجوری همیشه هدف جلو چشممه و باعث میشه انرژیم کم نشه.

pajoohan

New member

برای موفقیت شما دعا میکنم
چون همیشه به همه راهنمایی های مفیدی میکنی
از خدامیخوام که بهترین نتیجه رو بگیری

- - - Updated - - -

برای موفقیت شما دعا میکنم
چون همیشه به همه راهنمایی های مفیدی میکنی
از خدامیخوام که بهترین نتیجه رو بگیری

pajoohan

New member
من تازگی همدان نبودم ولی از یکی از بچه هایی که اونجا بیوتکنولوژی میخونه شنیدم امسال میخوان دکتری بیوتکنولوژی بیارن

biotechnologist

New member
بله استادمون گفت دو نفر میگیره ولی بعدن یکی از دوستان از ایشون شنیده بود امسال شاید نشه.خودم دیگه روم نشد بپرسم چون دیگه همه چی رو ول کردم نشستم خونه، فرق نمی کنه بگیرن یا نه.توکل به خدا.:smilies-azardl (181:a2d3:

بالا