زن از ديدگاه دكتر علي شريعتي

saranaz

New member
زن عشق مي كارد و كينه درو مي كند ...

ديه اش نصف ديه توست و مجازات زنايش با تو برابر ...

مي تواند تنها يك همسر داشته باشد و تو مختار به داشتن چهار همسرهستي ...

براي ازدواجش در هر سني اجازه ولي لازم است و تو هر زماني بخواهي به لطف قانونگذار مي تواني ازدواج كني ...

در محبسي به نام بكارت زنداني است و تو ...

او كتك مي خورد و تو محاكمه نمي شوي ...

او مي زايد و تو براي فرزندش نام انتخاب مي كني ...

او درد مي كشد و تو نگراني كه كودك دختر نباشد ...

او بي خوابي مي كشد و تو خواب حوريان بهشتي را مي بيني ...

او مادر مي شود و همه جا مي پرسند نام پدر ...

و هر روز او متولد ميشود؛ عاشق مي شود؛ مادر مي شود؛ پير مي شود و ميميرد ...

و قرن هاست كه او عشق مي كارد و كينه درو مي كند چرا كه در چين و شيارهاي صورت مردش به جاي گذشت زمان جواني بربادرفته اش را مي بيند و در قدم هاي لرزان مردش، گام هاي شتابزده جواني براي رفتن و درد هاي منقطع قلب مرد سينه اي را به ياد مي آورد كه تهي از دل بوده و پيري مرد رفتن و فقط رفتن را در دل او زنده مي كند ...

و اينها همه كينه است كه كاشته مي شود در قلب مالامال از درد ...

و اين، رنج است

vajihe

New member
ادمهای ساده را دوست دارم
همانهایی که بدی هیچکس را باور ندارند
همانهایی که برای همه کس لبخند دارند
همانهایی که بوی ناب " ادم " میدهند

shahram25

New member
شريعتي ميگويد من رقص دختران هندي را از نماز پدر و مادرم بيشتر دوست دارم زيرا آنان از سرعشق ميرقصند و اينان از سراجبار

pariya

New member
ببخشید اقای شهرام 25 من تا حالا همچین حرفی از دکتر شریعتی جایی نخوندم.

ali_ah

New member
Gharar nist harchi shariati gofte dorost bashe
Ishon motefaker bode dorost
Manam bazi az harfashono ghabool daram
Vali baziash Faghat az lahaze adabi gheshange na bishtar

ali_ah

New member
Tarkibi shayad
Shariati ensane bozorgi bood vali na enghadr ke emroze setayesh mishe
Neveshtehash faghat gofte mishe va naghdi dide nemishe
Chera???

shahram25

New member
من براساس شنيده ها ميگفتن شريعتي يكي از تندرورهاي اسلامي زمان خودش بوده اما بعدا به عنوان يك روشنفكر در اومده

mikhak s

New member
من براساس شنيده ها ميگفتن شريعتي يكي از تندرورهاي اسلامي زمان خودش بوده اما بعدا به عنوان يك روشنفكر در اومده

شريعتي يه روشن فكر بوده براي همين خيلي ها نوشته هاي اونو قبول دارن. دتوي نوشته هاش هر چيزي كه گفته كاملا درسته البته اگه همه ي آدما منطقي به نوشته هاش نگاه كنن

shahram25

New member
شريعتي يه روشن فكر بوده براي همين خيلي ها نوشته هاي اونو قبول دارن. دتوي نوشته هاش هر چيزي كه گفته كاملا درسته البته اگه همه ي آدما منطقي به نوشته هاش نگاه كنن
ميخك بعضي جاها افراطم داشته.ايشون روشن فكر بوده درسته اما ايشون در سال 56 فوت شدن درست 35 سال پيش و الان با اون زمان خيلي فرق ميكنه

mikhak s

New member
ميخك بعضي جاها افراطم داشته.ايشون روشن فكر بوده درسته اما ايشون در سال 56 فوت شدن درست 35 سال پيش و الان با اون زمان خيلي فرق ميكنه

نوشته هاش بر اساس زمان خودش بوده و مشكلاتيو كه ميديده. درسته زمان فرق كرده ولي يه سري از نوشته هاش در مورد الانم كاملا صدق ميكنه

shahram25

New member
نوشته هاش بر اساس زمان خودش بوده و مشكلاتيو كه ميديده. درسته زمان فرق كرده ولي يه سري از نوشته هاش در مورد الانم كاملا صدق ميكنه
درسته كاملا باهات موافقم.اما براي هر زماني نميشه خب ازش استفاده كرد

estel

Member
اینی که شهرام جان از قول دکتر شریعتی گفتن من تو کتاب پدر مادر ما متهمیم خوندم اونجا بحث سر این بود که دکتر میگفتن که نماز فلسفه داره و این فلسفه عبادت رو اگر کسی بدونه نماز خوندن ترکش نمیشه و با تمام وجود در مقابل خدا می ایسته و اینکه میگفتن ما الان جوری شدیم که فقط ظاهر خشک دین رو میبییم و اصلا درکی از انعطاف دین نداریم و اینکه در مورد ریش تراشی خودشون میگن و میگن به نظر اونا من کافرم و .....
تا جایی که میگن بعضی ها فکر میکنن نماز یک ورزشه که اگه این ورزش که من رقص دختران هندی رو بیشتر میپسندم تا این ورزش اجباری توی یه همچین مایه هایی بود چون این کتاب رو قدیما خوندم دیگه بیشتر یادم نمیاد اگه بچه های دیگه ای خوندم ممنون میشم کل مطلبشو بزارن اینجا

sara77

New member
هقه شهرام اینبار حرفتو تایید میکنم منم شنیدممممممممممممممم

بالا