معتاد به علوم پزشکی دات کام!!!

ZOT

New member
اعتیاد بلای خانمان سوز !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :4d564ad6::4d564ad6::riz303::bunnyearsmiley:

mahsa.

New member

مهسا ببین من آمادم تا یه اتفاقی بیفته تا درس نخونم.باهام قهر باشی حالم بد میشه ،درس نمیخونم، سال دیگه قبول نمیشم، بدبخت میشم.دلت میاد خدایی؟؟؟

شوخی کردم واریا من با هرکیم قهر کنم با کسی قهر نمیکنم

ZOT

New member
نه بابا معتاد کجا بود !!!
کلا اینترنت سرگرمیه !!!!!!!
ما که سرگرمی نداریم دیگه یا تلویزیون که برنامه ی جالب نداره هیچ وقت خدارا شکر یا این اینترنت الکی !!!!!!!!!!!!!!

mahsa.

New member
نه بابا معتاد کجا بود !!!
کلا اینترنت سرگرمیه !!!!!!!
ما که سرگرمی نداریم دیگه یا تلویزیون که برنامه ی جالب نداره هیچ وقت خدارا شکر یا این اینترنت الکی !!!!!!!!!!!!!!

smsبازییییییییییییییییییی

mikhak s

New member
بچه هاي عزيز به جمع ما خوش آمديد. ولي از من كه بدجوري معتادم اين نصيحتو قبول كنيد:riz277: تا وضعتون خرابتر نشده به خودتون بياييد و ترك كنيد:dadad4::sadsmiley:

**^^**

New member
پس میخواین یه کمپ ترک هم بذاریم واسه شماها که وضعتون خیلی خرابه؟تازشم این آواتارت خوشکلتر از اون یکیه :(40):

mikhak s

New member
پس میخواین یه کمپ ترک هم بذاریم واسه شماها که وضعتون خیلی خرابه؟تازشم این آواتارت خوشکلتر از اون یکیه :(40):

نه عزيزم از ما كه گذشت ديگه فايده اي نداره تمام وجودمون از سايت علوم پزشكي پر شده تازه وارد خونمونم شده:sad: شما كه اول راهي راه مارو اتخاب نكن:smiliess (12)::motat:

sara77

New member
bacheha khodemuno be takhti chizi bebandim vase tark khob javab mide man yekam behtar bodam lamasab faza che hal mide

matin

New member
من باید به خودم افتخار کنم که معتاد نیستم :))))) ، شماها هم مثه من باشین معتاد نیستین :))))))

بالا