*بچه ها بیاید تو به کمکتون احتیاج دارم...*

melinaa

New member
دوستای گلم اگه کسی یمدت باشه که همش خواب ببینه که یا داره از یجایی و یکسی فرار میکنه و یا خواب ببینه یکی میخواد بکشتش و اینا باید چکار کنه...نمیدونم اما من یمدته خیلی خوابای آشفته میبینم با اینکه خیلی روحیه شادی دارم خداروشکر که از فونت های درشتم هم معلومه اما نمیدونم چرا اینجوری شدم...شبا هم خیلی سبک میخورم...ولی کلا شبا میترسم دیگه بخوابم...بنظرتون چکار کنم..هر چی دعا هم میخونم باز میاد سراغم...بعد که بلند میشم انگار هنوز تو خوابم و همون هارو میبینم..انگار که ترسیده باشم...الان 1 ماهه که اینجوری شدم....

God70

New member
دوستای گلم اگه کسی یمدت باشه که همش خواب ببینه که یا داره از یجایی و یکسی فرار میکنه و یا خواب ببینه یکی میخواد بکشتش و اینا باید چکار کنه...نمیدونم اما من یمدته خیلی خوابای آشفته میبینم با اینکه خیلی روحیه شادی دارم خداروشکر که از فونت های درشتم هم معلومه اما نمیدونم چرا اینجوری شدم...شبا هم خیلی سبک میخورم...ولی کلا شبا میترسم دیگه بخوابم...بنظرتون چکار کنم..هر چی دعا هم میخونم باز میاد سراغم...بعد که بلند میشم انگار هنوز تو خوابم و همون هارو میبینم..انگار که ترسیده باشم...الان 1 ماهه که اینجوری شدم....

دوست گلم قطعا ی موضوعی هست که دارید بهش فکر میکنید و باعث ناراحتی شما میشه و شبا باعث خواب آشفته شما میشه.اول اون فکرها رو رها کنید و آیه الکرسی را هم بنویسید و کنار خودتون شبا بزارید

melinaa

New member
دوست گلم قطعا ی موضوعی هست که دارید بهش فکر میکنید و باعث ناراحتی شما میشه و شبا باعث خواب آشفته شما میشه.اول اون فکرها رو رها کنید و آیه الکرسی را هم بنویسید و کنار خودتون شبا بزارید

آره یچیزی هستش که خیلی فکرمو درگیر کرده...اما نمیدونم چطوری میتونم از ذهنم دورش کنم...اصلا نمیشه...الان دوساله اما نتونستم...هیچکسی هم نتونسته بهم کمک کنه...نمیدونم باید چکار کنم...اما خب اون موضوع رو من قبول کردم و باهاش کنار اومدم اما از ذهنم دور نمیشه...

از ابن طاووس روایت شده که وقتی خواب های آشفته میبینید صد دینار (معادل 20 هزارتومان) به این شماره حساب 424238583836404 نزد بانک سپه واریز فرمایید تا به اذن خداوند شفا پیدا کنید

- - - Updated - - -

یادم رفت بگم کارت به کارت هم میتونی بکنی :)

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: maxin

IL-2

Well-known member
خوشم مياد ملی جان واسه هر.چیزی یه تاپیک.میزنی اگه اینطور پیش بری بلاشک رو دست جناب مکس رو.میزنی

سعی کن بیخیال رو.پیش بگیری، این مشکل هم میگذرد...

mahsast

New member
چه جالب...من یه چند وقته خواب میبینم از بلندی پرت میشم پایین!بعضی وقتا با ماشین مثلا پرت میشم تو رودخونه! حدود یه ماه هست این جوری شدم فک میکردم مشکلی پیدا کردم!! ولی نمیدونم چه دلیلی داره بهش اهمیت نمیدم زیاد:rolleyessmileyanim:

mahdieh75

New member
:mad_majidonline::tsimuzpzwoap1t9y3o7
چه جالب...من یه چند وقته خواب میبینم از بلندی پرت میشم پایین!بعضی وقتا با ماشین مثلا پرت میشم تو رودخونه! حدود یه ماه هست این جوری شدم فک میکردم مشکلی پیدا کردم!! ولی نمیدونم چه دلیلی داره بهش اهمیت نمیدم زیاد:rolleyessmileyanim:
چقد بگم شبا زیاد نخور گوش نمیدی همین میشه دیه

roya .h

New member
سلام عزیزم تن ارامی روتمرین کن هروقت شبا که میخوای بخوابی فرض کن کنار ساحل دراز کشیدی اروم نفس بکش وبه چیزای خوب فکرکن تاخوابت ببره اگه توگوشیت برنامه ارام سازی حافظه داری گوش بده مثه صدای پرنده ها یا ساحل

marynas

New member
آره یچیزی هستش که خیلی فکرمو درگیر کرده...اما نمیدونم چطوری میتونم از ذهنم دورش کنم...اصلا نمیشه...الان دوساله اما نتونستم...هیچکسی هم نتونسته بهم کمک کنه...نمیدونم باید چکار کنم...اما خب اون موضوع رو من قبول کردم و باهاش کنار اومدم اما از ذهنم دور نمیشه...

نه دیگهههههه نشد! اولین چیزی ک باعث میشه تو دهنت بمونه همینه ک میگی اصلا نمیشه فراموشش کنم! حتما هرروزم بهش فک میکنی:p7977cujr38iyymsu8:
آدم هرکاری ک بخاد میتونه بکنه. مطمئنا بارهام ب خودت ثابت شده پ الانم یبار دیگه واقعنی بخاه تا بتونی:smilies-azardl (113 تازشم با روحیه شادی ک داری کارت راحتتره :p
راستش منم یمدت از این خابا میدیم اما دقیقا از وقتی ک ذهنم از یسری چیزا پاک شد اونام از بین رفتن خدارو شککککککککککرررررررررر :4d564ad6:

God70

New member

باریکلا ب خودم زدم وسط خال!!!!!!!!!!خب اگه دوست داشتی بگو اون موضوع چی بوده شاید تونسیم کمکت کنیم فراموشش کنی
پس قطعا دلیلش همینه باید اون موضوع را فراموش کنی

- - - Updated - - -

باریکلا ب خودم زدم وسط خال!!!!!!!!!!خب اگه دوست داشتی بگو اون موضوع چی بوده شاید تونسیم کمکت کنیم فراموشش کنی
پس قطعا دلیلش همینه باید اون موضوع را فراموش کنی

melinaa

New member
ذهنم کلا خیلی درگیره بچه ها...
میترسم آخرش دیوونه بشم...موقع درس خوندن آرومم..و زیاد فکرا نمیان توسرم...
فکرای بیخودی بخدا...فکرایی که آخرشون به جایی نمیرسه . آدم فقط خودشو عذاب میده میان تو سرم..نمیدونم چم شده...ولی احساس تنهایی شدیدی میکنم...اما اگر تنها هم نباشم باز شبا ی چیزایی میاد تو خوابم که داره دیوونم میکنه...شبا از خواب هم میپرم...

- - - Updated - - -

ذهنم کلا خیلی درگیره بچه ها...
میترسم آخرش دیوونه بشم...موقع درس خوندن آرومم..و زیاد فکرا نمیان توسرم...
فکرای بیخودی بخدا...فکرایی که آخرشون به جایی نمیرسه . آدم فقط خودشو عذاب میده میان تو سرم..نمیدونم چم شده...ولی احساس تنهایی شدیدی میکنم...اما اگر تنها هم نباشم باز شبا ی چیزایی میاد تو خوابم که داره دیوونم میکنه...شبا از خواب هم میپرم...

melinaa

New member
سلام عزیزم تن ارامی روتمرین کن هروقت شبا که میخوای بخوابی فرض کن کنار ساحل دراز کشیدی اروم نفس بکش وبه چیزای خوب فکرکن تاخوابت ببره اگه توگوشیت برنامه ارام سازی حافظه داری گوش بده مثه صدای پرنده ها یا ساحل

اینا رو از کجا بیارمشون فدات؟؟؟بخدا مغزم داره میترکه انقد فکرو خیال توش زیاده...خیلی هم دعا میخونم شبا..خودم نصف قرآن رو هم حفظم اما باز میان سراغم...

melinaa

New member
خیلی خوب درس میخونم خداروشکر ولی این فکرا باعث میشن که بچه ها از هدفم دور بمونم...از اون چیزایی که میخوام..نمیدونم بخدا...اما کسی هم نیست ک درکت کنه...بقیه خودشون انقد سرشون شلوغ هست که توام فقط بفکر کار خودت باید باشی...

love virology

New member
شما ورزش حتما توی برنامه قرار بده ساعت 5 تا 7 عصر بهترین زمانه
برای ارامش عرق اسطوخودوس یا بهار نارنج و بید مشک حتما مصرف کن
تا میتونی از استرس دوری کن و با لذت درس بخون نه زور و اجبار / شاد باشید

- - - Updated - - -

شما ورزش حتما توی برنامه قرار بده ساعت 5 تا 7 عصر بهترین زمانه
برای ارامش عرق اسطوخودوس یا بهار نارنج و بید مشک حتما مصرف کن
تا میتونی از استرس دوری کن و با لذت درس بخون نه زور و اجبار / شاد باشید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: melinaa

mahii

New member
ملينا جان مادر حتما ي چيزي ي اتفاقي تو زندگيت رخ داده ك اينطوري شدي چيزي ك برا همه ممكنه پيش بياد پس فكر نكن ك تو استثنايي گلم و سعي كن ك هم با درس هم با تفريح و هم عبادت خودتو مشغول كني تا ازين فكرا خلاص شي
اگه تنهايي خوابت نميگيره چن شب از مادرت يا خواهرت بخواه كنارت بخوابن چون اينجوري حس ارامش پيدا ميكني گلم
با وضو بخواب عزيزم و موقع خواب يه تسبيح بگير دستت و ذكر بگو
من خودم هروقت دلم ميگيره و اضطراب دارم شب يه تسبيح ميگيرم دستم و تابيدارم ذكر ميگم و بعدم در حاليكه تسبيخ تو دستمه ميخوابم البته من دايم الوضو هستم گلم باورت ميشه من الان چنساله ك دايم الوضو هستم خداروشكر و دليلشم همين ادم ارامش و اضطرابي بود ك سر ي موضوعي پيداكرده بود ولي خداروشكر با توكل بخدا الان همچي ارومه
فقط به خدا توكل كن و يقين كن ك صداش كني مياد و ارومت ميكنه حتما همينطور ميشه
موقع درس خوندن اگه تمركز ي سوره از قران و بخون و شروع كن
ههههههه ملينا من همه اينكارو خودم كردم ك بت ميگم عشقم
ان شالله زود زود ارامش نسيبت شه گلم

mahii

New member
هرچيزي يا هركسيم ك فكر ميكني اين حس و شدت ميده بذار كنار
جاهاي زيارتي بيشتر برو
گروهاي مذهبي عضو شو البته نه اون تندروها هههههههه
با مادرت خيلي حرف بزن من خودم همچيو به ماميم ميگم گاهي خودش بهم ميگه تو چه پررويي ك همچيو بهم ميگي هههههههههههههههههههه

mahii

New member
عه من اين صفخه رو نديده بودم هخههههههههههههه
بسكه گيجم
پس يچيزي هست
اصلا مهم نيست ازين چيزا واسه همه پيش اومده خصوصا من
ملينا جا خواستي باهم راجع با اين موضوع حرف ميزنيم البته اگه بهم اعتماد كني و بگي خوشحال ميشم بيشتر كمكت كنم چون برا منم ماجرا زياد پيش اومده و خواستي بهت ميگم ك چيكار كني اگه البته موضوعت مثل من باشه
بهرحال قصد فوضولي نداشتم فقط خدا شاهده قصد كمك داشتم دختر گلم

eeeeeeehsan

New member
ساجی تو آخه کدوم کارت درست و حسابیه که خواب هات باشه؟! :)))

تنها راهش اینه فکرت رو دور کنی، حواست رو پرت کنی؛
برو تفریح گردش ددر دودور با دوستات، خانوادت، فامیلی کسی..
یکم فیلم و سریال ببین، سریال Friends رو دانلود کن ببین.
دمنوش های منو امتحان کن، خیلی تاثیر گذارن روی روان و اعصاب.

در آخر اگه خوب نشد خواب ظهرت رو بیشتر کن، و در عوض شبا کمتر بخواب. برای یه مدت کوتاهی، چون خواب ظهر تنظیم خواب دیدن رو بهم میزنه..

ولی در کل امیدوار نباش، تو خوب نمیشی
:tsimuzpzwoap1t9y3o7

• Like

nazanin...

New member
تنها راه حل شما اینه که بار ذهنیتون رو خالی کنید از اتفاقات بمثلا موضوعی که ناراحتتون میکنه رو بنویسید و بعد اون کاغذ رو پاره کنید اونقد بنویسید که احساس سبکی در ذهنتون بکنید یا با خمیر بازی یه آدم و یا اون موضوعی که باعث آشفتگیتون میشه رو درست کنید و بعد دق دلتون رو روش خالی کنید و ذهنتون یه تخته سیاه رو تصور کنید و هر چی دلتون خواست روش بنویسید بعدم شروع به پاک کردنش کنید و خیلی کارای دیگه. پیشنهاد دیگم اینه که حتما هیپنوتیزم رو امتحان کنید البته پیش یه آدم ماهر اینم میتونه بهتون کمک کنه. خواباتون همه ش به خاطر ذهن آشفته هست پس باید ذهنتون و روحتون رو آروم کنید. حافظه پنهانتون هنوز درگیر یه موقوعیه که حالتون رو خیلی بد کرده شاید اون موضوع مربوط به الان باشه یا سال ها پیش اون موضوع رو از حافظه ناخودآگاه ذهنتون پاک کردید و اونجا باهاش کنار بیاید.

• Like

melinaa

New member

در آخر اگه خوب نشد خواب ظهرت رو بیشتر کن، و در عوض شبا کمتر بخواب. برای یه مدت کوتاهی، چون خواب ظهر تنظیم خواب دیدن رو بهم میزنه..

خخخخخخخخخخخ احسان جمله آخرت منو کشته.خخخخخخخخخخ دیووونهههه ای تو بخدا...

تو باشی که آدم افسردگی نمیگیره که.خخخ
چمیدونم بخدا انقد که ذهنم مشغوله...کاش ی فراموشی چیزی بگیرم راحت شم کلا....

- - - Updated - - -

خخخخخخخخخخخ احسان جمله آخرت منو کشته.خخخخخخخخخخ دیووونهههه ای تو بخدا...

تو باشی که آدم افسردگی نمیگیره که.خخخ
چمیدونم بخدا انقد که ذهنم مشغوله...کاش ی فراموشی چیزی بگیرم راحت شم کلا....

بالا