مطالعه گروهی دکتری بیوتکنولوژی پزشکی - 94

biotechnologist

New member
خوشحالی نداره که!مطالعه گروهیه مثلا وگرنه تو خونه که خودم دارم تنهایی میخونم.لااقل قبلا یکی دو نفر میومدن.پاقدمم سنگین بود فکرکنم.:dadad4::sad:

biotechnologist

New member
نسترن، پژوهان،بیوتک۱۳۹۰، RoyaRV کجایییید پس!
فکر کنم آخرش خودم از خودم جلو بزنم.:21::smiliess (12):

آخرین ویرایش:

pajoohan

New member

سلام خوبید؟ من مدتیه درگیر ادیت مقاله ها هستم خثا کنه لااقل تا زمان مصاحبه پذیرش هاشون بیاد تمرکز مطالعه ام بخاطر مقاله ها کم شده، ولی خوندنم رو قطع نکردم و میخونم، بقیه بچه بیان گزارش بدن من هر روز سایتو چک میکنم

- - - Updated - - -

سلام خوبید؟ من مدتیه درگیر ادیت مقاله ها هستم خثا کنه لااقل تا زمان مصاحبه پذیرش هاشون بیاد تمرکز مطالعه ام بخاطر مقاله ها کم شده، ولی خوندنم رو قطع نکردم و میخونم، بقیه بچه بیان گزارش بدن من هر روز سایتو چک میکنم

pajoohan

New member
راستی فکر کنم تا چهار هفته دیگه دفترچه ها بیاد خدا کنه زودتر بیاد چون بعد ثبت نام خیلی جدی تر میخوانیم

pajoohan

New member
بچه ها باید ارتباط مون رو با هم حفظ کنیم ایشالله روز مصاحبه بتونیم حضوری همدیگه رو ملاقات کنیم و به همدیگه انرژی مثبت بدیم
شایدم بعضی هامون با هم همکلاسی شدیم

biotechnologist

New member

- - - Updated - - -

سلام.بسلامتی انشاا...شما بیاید گزارش بدید بقیه هم میان.البته اجباری نیست.برای سایر دوستان هم آرزوی موفقیت می کنم.انشاا...روز مصاحبه همدیگرو میبینیم.:riz304:

ن. نازی

New member
سلام. من بین 5 تا 6 ساعت زبان میخونم. امیدوارم شر زبان از سرم کم شه. چون نمیتونم دوباره براش وقت بزارم. موفق باشین

RoyaRv

New member
سلام دوستان
خسته نباشید
منم دارم میخونم ولی خیلی به خودم امیدوار نیستم چون هنوز حتی 50% مطالبم نخوندم
خداروشکر هرچی هم قبلا خوندم همه یادم رفته:14:
موفق باشید همگی

biotechnologist

New member
سلام دوستان
خسته نباشید
منم دارم میخونم ولی خیلی به خودم امیدوار نیستم چون هنوز حتی 50% مطالبم نخوندم
خداروشکر هرچی هم قبلا خوندم همه یادم رفته:14:
موفق باشید همگی
سلام.امیدوار باش.من هنوز 10% مطالب رو هم نخومدم.:25r30wi::thumbsupsmileyanim:

pajoohan

New member
بچه ها لطفا کسی اطلاع داره مقاله isc برای مصاحبه امتیازی داره یا فقط isi امتیاز داره، خواهشا کسایی که اطلاعات موسخ دارن جواب ممنونم

shadyrecords

New member
بچه ها لطفا کسی اطلاع داره مقاله isc برای مصاحبه امتیازی داره یا فقط isi امتیاز داره، خواهشا کسایی که اطلاعات موسخ دارن جواب ممنونم

امتياز كه داره ولي پايين تر از isi هست
فكر كنم نصف نمره isi داره
و اگر انگليسي باشه البته...

pajoohan

New member
امتياز كه داره ولي پايين تر از isi هست
فكر كنم نصف نمره isi داره
و اگر انگليسي باشه البته...

مرسی از پاسختون
اونوقت اگه انگلیسی باشه و ژورنال تخصصی بیوتکنولوژی باشه ولی فقط داری برخی نمایه های خارجی مثل doaj و HINDARI و گوکل اسکولار و نمایه داخلی مگ ایران و ایران مدکس باشه ولی isi و isc نباشه چی؟ البته ببخشید میدونم خیلی ریز شدم

بالا