سلام
به نظر میرسه به خاطر آنمی و کم بدون پلاکت و بیشتر از 20% بودن بلاست ,
Aml باشه و بلاست های لام هم بیشتر به منوبلاست شبیه . البته منو بلاست و میلوبلاست خیلی به هم شبیه اند و وجه افتراقشون اگه اشتباه نکنم تعداد هستک باشه که تو میلوبلاست 2-5 تا و منوبلاست 1-2 تا
و حاشیه منوبلاست هم نامنظمه نسبت به میلوبلاست .
در نتیجه میتونه aml از نوع m4 باشه ...
سلام
خب با یه فیلد و 2 تا سلول که نمیشه نظر داد
اینا به نظرم احتمالا(هیچ وقت قطعی نمیشه گفت چون حتما باید سیتوشیمی گذاشت) میلوبلاست باشند- چون هسته زاویه داره- منوبلاست ها حالت تاب خوردگی در هستشون دیده میشه و سیتوپلاسمشونم کمی بیشتره
در ضمن بگید که این نمای خون محیطی هست یا مغز استخوان چون خیلی مهمه- چون تشخیص بر اساس درصد بلاست مغز استخوان هست-
خب 60 درصد بلاست به همراه آنمی و ترمبوسیتوپنی، حاد بودن لوسمی رو تایید میکنه
بیش از این چیزی نمیشه گفت که صحت داشته باشه
فکر می کنم aml-m1باشه.به خاطر داشتن هستک ، و نداشتن گرانول آزروفیل فراوان.آئوراد هم توش دیده نمی شه.
فکر کنم منظور از این سوالات و نشون دادن یک فیلد این باشه که در تمام گستره خون محیطی همچین سلولی دیده می شود.خانوم Dexter2009 شاید درست گفته باشن تشخیص قطعی رو ولی با 2 بلاست که نمیشه نظر داد
این فیلد در هر AMLی میتونه باشه
شاید در فیلدهای دیگه سلول های دیگه دیده بشه- در ضمن ملاک بررسی و اون چیزی که WHO گفته بر اساس مغز استخوانه- حالا خون محیطی میتونه شبیهش باشه و هم نباشه
خب باید تو سوال گفته بشه
ولی خب در هر صورت با 60 درصد بلاست تو خون محیطی هم نمیشه نظر داد- ما باید ببینیم بقیه سلول ها چه بلاستی هستن- آیا آئور راد دارن یا نه
همیشه برای این بیماران آسپیره مغز استخوان در بدو تشخیص گرفته میشه
هیچ وقت هیچ وقت سریع مثلا نگین این aml-m1 هست
با عذر خواهی بسیار که آسان است
برگه سبزی است
مشاهده فایلپیوست 8213
تفسیر مرفولوژی ، در چه بیماریهایی مخصوصا سلول علامت دار دیده می شود
راستی پس mohana خانم کجاهستند :smiliess (14):
من به مشکل برخوردم :dadad4:تو سوال قبلی فقط AML بودن بیماری رو تشخیص دادم...نمیدونم چطور تشخیص AML-M1 داده شده
√سلام به همگی...
اون سلول ب نظرم بایت سل هس..
اکینوسیت هم تو فیلد دیده میشه
میتونه نقص g6pd باشه
من بر این اساس تشخیص دادممن به مشکل برخوردم :dadad4:تو سوال قبلی فقط AML بودن بیماری رو تشخیص دادم...نمیدونم چطور تشخیص AML-M1 داده شده