سلام عزیزماسم خودت شاید آمنه باشه.فامیلیتم شاید توش ملک داشته باشه......درست تشخیص دادم؟:applause:
رها:thumbsupsmileyanim:یه نفرم اسم منو حدس بزنه دیگه
میگماااا.میشه بگین به من میخوره اسمم چی باشه؟؟خیلی دوست دارم بدونم....(البته اونایی که نمیدونن اسممو.......که فکر کنم فقط خواجه حافظ نمیدونه:sdasdasd
چرا میدونین دیگه....تو تاپیک قبلیه اسم کوچیکت چیه کاربر گرامی گفتم...شما بودین اونموقع دیگه...اسم خودتونم گفتین من میدونم....من که نمیدونم اسم شما چیه!!!
میگماااا.میشه بگین به من میخوره اسمم چی باشه؟؟خیلی دوست دارم بدونم....(البته اونایی که نمیدونن اسممو.......که فکر کنم فقط خواجه حافظ نمیدونه:sdasdasd
آی آی آی....اگه نمیدونی بگو میخک جون:tonguesmiley:ميشه من بگممممممممممممممم:dadad4:
کنجکاود شدم بدونم ولی بین این همه اسم حدس زدن سخته 4 تا گزینه بگو ببینم میشه هیچ کارش کرد!میگماااا.میشه بگین به من میخوره اسمم چی باشه؟؟خیلی دوست دارم بدونم....(البته اونایی که نمیدونن اسممو.......که فکر کنم فقط خواجه حافظ نمیدونه:sdasdasd
آی آی آی....اگه نمیدونی بگو میخک جون:tonguesmiley:
خب حالا فرض کن نمیدونی....بگو چه اسمی بهم میخوره....:sarma:خوب مشكل اينجاست ميدونم :21: حالا چكار كنم؟![]()
نمییییییشه که.....:motat:کنجکاود شدم بدونم ولی بین این همه اسم حدس زدن سخته 4 تا گزینه بگو ببینم میشه هیچ کارش کرد!
:1dco2x0p1lilzhfpg1tمگه اسمت میخک نبوووووووووووود؟ای وای یادم رفته...من تو اسم حفظ کردن خیلی ضعیفم:14:اسم منم حدس بزنيد البته اونايي كه نميدوننآخه منم مث واريا قبلا لو رفتم
میگماااا.میشه بگین به من میخوره اسمم چی باشه؟؟خیلی دوست دارم بدونم....(البته اونایی که نمیدونن اسممو.......که فکر کنم فقط خواجه حافظ نمیدونه)