مطالعه گروهی ارشد ژنتیک انسانی 95

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Fatimaaa

New member
Man ba tavajo b inke asra sare karam 4ta8,sob az 4.30mikhonm ta 10,baghishm chon rozam loghate zaban mikhonm..shoma taze shoro krdin?ya sale 2vome?

سرکارم میری!! عجب پشتکاری.خجالت کشیدممم. نه من سال دوممه.منم از مهر خونده بودم امسال کنکور دادم.این یه ماه نخوندم ولی. ولی امسال اساسی میخوام بخونم.واقعا شمارو دیدم انرژی گرفتم برا درس. ظهر 10 صفحه کربوهیدارت خوندم:smilies-azardl (181:ad54ad:

atrinn

New member

وای خوشبحالتون مطمنا جز رتبه های برتر ژنتيک هستين افرين به شما :applause: فقط لطفا فارسی تايپ کنيد
شما لطف دارین،امیدوارم شماهم موفق باشین.شما میدونید تعداد شرکت کننده های رشته ما حدودا چندتاست?

atrinn

New member
سرکارم میری!! عجب پشتکاری.خجالت کشیدممم. نه من سال دوممه.منم از مهر خونده بودم امسال کنکور دادم.این یه ماه نخوندم ولی. ولی امسال اساسی میخوام بخونم.واقعا شمارو دیدم انرژی گرفتم برا درس. ظهر 10 صفحه کربوهیدارت خوندم:smilies-azardl (181:ad54ad:
سلام،همه ی فصل ها به جز 1_2_3_13_14_21_22_23،اینارم اگه رسیدین یه نگاه بندازین بد نیست

226

New member
شما لطف دارین،امیدوارم شماهم موفق باشین.شما میدونید تعداد شرکت کننده های رشته ما حدودا چندتاست?

متاسفانه ی چند سالی هست که وزارت بهداشت به دلایلی که مشخصم نیست آمار دقیق شرکت کننده ها رو اعلام نمی کنه ولی بر اساس اطلاعاتی که من از اشخاصی که نزدیک به مسایل آزمون هستند دارم 2000 نفر یکم بیشتر یا یکم کمتر.
بر اساس این اطلاعات رشته ژنتیک بیشترین شرکت کننده رو داره ورشته بیوتک که تا چند وقت پیش بعد بیوشیمی بالینی در جایگاه سوم بود تونسته رتبه دوم رو از نظر تعداد شرکت کننده به خودش با حدود 1900 شرکت کننده اختصاص بده .

226

New member
Mamnoon,fk mikrdm hematology bishtarin sherkat konande dre

خواهش میشود .
اتفاقا بر عکس دوست گرامی . تو اون آمار هماتو حدود 850 نفر بود .
میدونین چرا ؟ چون محدودیت شرکت کننده داره از لحاظ مدرک پذیرش . ولی رشته ای مثل بیوتک رو هر لیسانسی میتونه شرکت کنه

IL-2

Well-known member
خواهش میشود .
اتفاقا بر عکس دوست گرامی . تو اون آمار هماتو حدود 850 نفر بود .
میدونین چرا ؟ چون محدودیت شرکت کننده داره از لحاظ مدرک پذیرش . ولی رشته ای مثل بیوتک رو هر لیسانسی میتونه شرکت کنه

؟؟؟
ببخشید وسط صحبتتون اومدم ...
این آمار رو از کجا گرفتید؟؟
آمار سازمان سنجشه؟؟

.Nazanin

New member
سلام دوستان خدا قوت
ي سوال دارم شما برای ژنتيک علوم هم شرکت می کنين؟ چه منابعی برای ژنتيکش می خونين؟

226

New member
؟؟؟
ببخشید وسط صحبتتون اومدم ...
این آمار رو از کجا گرفتید؟؟
آمار سازمان سنجشه؟؟

اختیار دارین دوست گرامی!
این آمار مال سال 93 هست و منبعش هم از اشخاص نزدیک به سازمان هستند که در ی جلسه ای این آمار رو اعلام کردن و منم یادداشت کردم.
موفق باشید

sepide.s

New member
بیوشیمی فقط احسانی پوران پژوهش بخونین اگه خواستین بیوشیمی محمدی در مرحله بعدی

یعنی محمدی خوب نیس؟ برم دوباره احسانی بخرم؟

سلام دوست عزیز.من امسال کنکور فقط بیوشیمی احسانی رو خوندم.هم کنکورعلوم و هم بهداشت،بیوشیمی رو بالای 80 زدم.البته واسه بهداشت کتاب تست گنجینه دکترجعفرنژاد رو هم کار کردم.واسه علومم شما کار کنید.من این کتاب واسه علوم دیر به دستم رسید.

آخرین ویرایش:

sepide.s

New member
سلام دوستان خدا قوت
ي سوال دارم شما برای ژنتيک علوم هم شرکت می کنين؟ چه منابعی برای ژنتيکش می خونين؟

سلام.برای ژنتیک علوم کتاب حسن اکرمی به علاوه ی کتابچه ی ژنتیک برای کنکور رو بخونید کافیه.کتابچه ژنتیک هم واسه کنکور علوم کمک میکنه هم واسه بهداشت.که برای بهداشت همه بخشاشو میتونین بخونین ولی برای علوم یه سری فصلاشو باید بخونین.

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: .Nazanin

atrinn

New member
ببینین مال من دوجلد صورتی رنگ،که روش نوشته لودیش 20013،همینارو شما عالی بخونید 80میزنید،باتوجه به اینکه اونا تمرکزشون رو درسه اصلی و ضریب این درس هست

Fatimaaa

New member
ببینین مال من دوجلد صورتی رنگ،که روش نوشته لودیش 20013،همینارو شما عالی بخونید 80میزنید،باتوجه به اینکه اونا تمرکزشون رو درسه اصلی و ضریب این درس هست

ببخشید هی مزاحم میشم.برا منم 2 جلده صورتی اما ننوشته 2013.انتشارات ارجمند هست مثال فصل 1 میشه مولکولها.سلولها.تکامل فصل 2 مبانی شیمیایی فصل3 ساختمان و عملکرد pr فصل 13 انتقال pr به داخل غشا و ارگانها فصل 14 جابجایی وزیکول>ترشح و اندوسیتوز درسته با مال شما؟

farim

New member
لطفا ژن کاذب توضیح بدید؟بیان عملکردی نداشتن یعنی چی؟ههههه خیلی سوال دارم پایه ژنتیک ام داغونه آنزیم نسخه برداری معکوس روی mrna اولیه کار می کنه یاmrna بالغ که رونوشت اینترون نداره؟می دونم بخشی از مولکول dna اند پروموتور تفاوتش بااینترون واگزون چیه؟😀😆😆😆😆

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا