چرا کیکم خراب شد:(

آسمون

New member
درست در نیامدن کیک خانگی شما به معنی بلد نبودن طرز تهیه کیک خانگی نیست.

1. مایعات مورد استفاده کم یا زیاد شده است.
2. میزان مخلوط کردن مواد کم یا زیاد بوده است.
3. دمای فر بسیار کم یا بسیار زیاد بوده است.
4. هنگام مخلوط کردن ترتیب افزودن رعایت نشده است.
5. کره یا تخم مرغ مورد استفاده سرد بوده است.
6. بکینگ پودر مورد استفاده کم یا کهنه بوده است.
7. میزان روغن مورد استفاده بسیار زیاد بوده است.
8. اندازه قالب نسبت به مایه کیک بزرگ بوده است.
9. فاصله زمانی زیاد اماده شدن تا قرار دادن داخل فر.
چرا لایه روی کیک چسبنده است ؟
1. روی کیک وقتی گرم بوده پوشانده شده است.
2. مقدار مایعات مورد استفاده زیاد بوده است.
3. کیک به اندازه کافی نپخته است.

چرا کیک حالت خیس و مرطوب دارد ؟
1. کیک قبل از پخت کامل از فر خارج شده است.
2. شکر، مایعات و چربی کیک زیاد بوده است.
3. کیک داخل قالب مانده و سرد شده است.

چرا کیک حالت چروکیده و به هم فشرده دارد ؟
1. قالب نسبت به مواد کیک بزرگ بوده است.
2. قالب بیش از حد چرب شده است.
3. مواد بیش از حد مخلوط شده است.
4. مقدار مایعات زیاد بوده است.
5. کیک بیش از حد پخته است.


چرا پس از پخت پف کیک خوابیده است ؟
1. دمای فر کمتر از مقدار لازم بوده است.
2. پخت کیک کافی نبوده است.
3. میزان شکر مورد استفاده زیاد بوده است.
4. قالب کیک نسبت به مواد کوچک بوده است.
5. کیک در هنگام پخت تکان داده شده است.
6. در فر قبل از پخت کیک زیاد باز شده است.
7. زمان اضافه کردن سفیده مواد زیاد مخلوط شده است.
8. بعد از افزودن آرد زیاد مخلوط شده است.
9. مقدار بکینگ پودر یا جوش شیرین زیاده بوده است.
10. مقدار مایعات کمتر یا بیشتر شده است.

چرا کیک بافت زبری دارد یا وسط آن فرو رفته است ؟
1. فر قبل از پخت کیک گرم نشده است.
2. شکر و روغن به اندازه کافی مخلوط نشده است.
3. مواد اندازه کافی مخلوط نشده است.
4. میزان بکینگ پودر مورد استفاده زیاد بوده است.
5. میزان مایعات مورد استفاده کم بوده است.
6. از آرد نامرغوب برای کیک استفاده شده است.
7. مواد به درستی در قالب پخش نشده است.
8. کیک با حرارت کم و ارام پخته شده است.

چرا روی کیک چسبنده اما داخل کیک خشک است ؟
1. مواد کیک بیش از حد مخلوط شده است.
2. سفیده های تخم مرغ بیش از حد زده شده است.
3. مدت پخت کیک طولانی بوده است.
4. قالب کیک نسبت به مواد بسیار بزرگ بوده است.
5. کیک در معرض جریان هوا سرد شده است.
6. مقدار آرد مورد استفاده زیاد بوده است.
7. مقدار شکر مورد استفاده کافی نبوده است.
8. میزان چربی یا مایعات مورد استفاده کم بوده است.

چرا کیک خمیری و سنگین است ؟
1. مواد کیک خوب مخلوط نشده است.
2. تعداد تخم مرغ مورد استفاده زیاد بوده است.
3. مقدار مایعات مورد استفاده زیاد بوده است.
4. دمای فر بیشتر از مقدار لازم بوده است.

چرا کیک به قالب چسبیده است ؟
1. قالب به درستی چرب نشده است.
2. قالب به درستی آردپاشی نشده است.
3. کیک به اندازه کافی نپخته است.
4. کیک پس از خنک شدن از قالب خارج نشده است.

چرا کیک حالتی خشک و بافتی شکننده دارد ؟
1. مقدار چربی کیک کم بوده است.
2. مقدار شکر کیک کم بوده است.
3. مایه کیک بیش از حد مخلوط شده است.
4. بدلیل مایعات کم خمیر کیک سفت بوده است.
5. مقدار شکر مورد استفاده زیاد بوده است.
6. بدلیل مایعات زیاد خمیر کیک شل بوده است.
7. مقدار بکینگ پودر مورد استفاده زیاد بوده است.
8. کیک داغ و سریع از قالب خارج شده است.
 
آخرین ویرایش:

IL-2

Well-known member
ســـــــــلام...
بچه ها من کیکم زیاد اسفنجی نمیشه ....:dadad4:

خیلی از دستور پخت ها رو امتحان کردم ولی فایده ای نداشته ...:14:
 

IL-2

Well-known member
بچه ها من واقع ناراحتم نمیدونم چرا اینطور میشه ...

پودر کیک های آماده که از بیرون میگیریم خوب میشن ولی دستور پختها هیچ کدوم جواب نمیده درست ...
 

IL-2

Well-known member
دخترا یه دستور پخت که خودتون درست میکنید و خوب میشه رو اگه تونستید مرحله به مرحله واسم بنویسید ...
 

bioshimi93

New member
بچه ها من واقع ناراحتم نمیدونم چرا اینطور میشه ...

پودر کیک های آماده که از بیرون میگیریم خوب میشن ولی دستور پختها هیچ کدوم جواب نمیده درست ...

از آرد مخصوص شیرینی پزی استفاده می کنی؟آرد شیرینی پزی خوب جواب میده
 

هانیه

Well-known member
اینتر لوکین صبر کن پیدا کنم برات ....به نظرم مشکل پکیمگ پودر داری...
 

آرام 68

New member
ســـــــــلام...
بچه ها من کیکم زیاد اسفنجی نمیشه ....:dadad4:

خیلی از دستور پخت ها رو امتحان کردم ولی فایده ای نداشته ...:14:

سلام
عزیزم هم زدن سفیده با همزنی که خیس و چرب نباشه خیلی مهمه، اینکه کاملا کف کنه و بعدش هم سریع با بقیه مواد مخلوط بشه و البته بدون همزن! چون پفش میخوابه.
 

IL-2

Well-known member
سلام
عزیزم هم زدن سفیده با همزنی که خیس و چرب نباشه خیلی مهمه، اینکه کاملا کف کنه و بعدش هم سریع با بقیه مواد مخلوط بشه و البته بدون همزن! چون پفش میخوابه.
سلام عزیزم
یعنی بقیه مواد رو با همزن قاطی سفیده تخم مرغ نکنم؟!
واقعا ارد بدون همزن قاطی تخم مرغ میشه؟؟
 

bioshimi93

New member
یه دستور پخت کیک دارم که بیشتر وقتا ازین استفاده می کنیم

مواد لازم:
روغن 1پیمانه
شکر 1 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
آرد 1 و نیم پیمانه
بکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری
وانیل به مقدار لازم
شیر 1/3 پیمانه
پودر کاکائو به صورت دلخواه

روش تهیه کیک
روغن و شکرو خوب با همزن برقی هم میزنیم بعد تخم مرغ هارو یکی یکی بهش اضافه می کنیم سپس آرد و بکینگ پودر و وانیل رو کم کم اضافه می کنیم(بهتره از قبل آرد رو با وانیل و بکینگ پودر و پودر کاکائو مخلوط کنی که راحتتره) در انتها شیر اضافه می کنیم و هم میزنیم به مدت 30 دقیقه در دمای 180 درجه داخل فر میزاریم.

میتونی از پودر کاکائو استفاده نکنی ولی من هردو رو امتحان کردم با پودر کاکائو هم پفش بیشتر شد هم خوشمزه تر شد.این دستور خوبیه من که ازش راضی ام از پود کیکهای آماده زیاد خوشم نمیاد این بهتره
امیدوارم درستش کنی و خوشت بیاد:rose:
 
آخرین ویرایش:

آرام 68

New member
تا جایی که من میدونم با همزن پفش میخوابه، مرحله مخلوط کردن آرد و سفیده با زرده ها باید با همزن دستی باشه،بهتره لیسک یا همون قاشق پهن باشه و به صورت دورانی در یه جهت به آرومی مخلوط بشه، اما باید خوب مخلوط بشه تا گلوله سفیده یا گلوله آرد توش نمونه، حتی باید خیلی آروم تو قالب ریخته بشه!
 

آرام 68

New member
من یه دستور هم خوندم که قبل از اضافه کردن سفیده آرد رو با همزن برقی با مواد مخلوط کرده بود اما امتحانش نکردم.
کلا هم زدن سفیده و فرم گرفتنش خیلی مهمه، نباید آب یا روغن یا زرده به همزن چسبیده باشه. بعدشم باید سریع با بقیه مواد مخلوط بشه تا آب نندازه.
اگه دستوری که خودم درست کردمو پیدا کنم میذارمش<3
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: IL-2

آرام 68

New member
مشکل من با کیک اسفنجی بوی تخم مرغشه برا همین دیگه درست نکردم،شما با چنتا تخم مرغ درست میکنید؟
 

.Nazanin

New member
مشکل من با کیک اسفنجی بوی تخم مرغشه برا همین دیگه درست نکردم،شما با چنتا تخم مرغ درست میکنید؟
دوست عزيز برای اينکه بوی تخم مرغ نده خوب هم بزنش و کناره ظرفی که توش تخم مرغ رو هم می زنی با دستمال پاک کن چون تخم مرغ رو موقع همزدن به کناره هاش پاشيده می شه
در ضمن مقداری وانيل خيلی خوب بوی تخم مرغ رو می گيره
و اگر يه همزن استفاده می کنی وقتی سفيده رو زدی خوب بشورش بعد زده رو هم بزن
 
بالا