آفرین آفرینچشم نمیخوریم من کلا کم پیش میادقرص بخورم اونم سرخود!!!!!!!نمیخورم تاآستانه تحمل دردم زیادشه!!!!!!!!!!!!والا.......:smilies-azardl (113
آفرین آفرینچشم نمیخوریم من کلا کم پیش میادقرص بخورم اونم سرخود!!!!!!!نمیخورم تاآستانه تحمل دردم زیادشه!!!!!!!!!!!!والا.......:smilies-azardl (113
من هرکی که مشکلی داره نسخه مثبت اندیشی رو واسش میپیچم خودمم مثبت فک میکنم الان همش موج مثبت میفرستم که حتما قبول میشم وحس میکنم اهوازم قبول میشم......ولی خب بعضی وقتام درگیر منفی اندیشی هم میشم وباعث میشه استرس بگیرم........!!!!!!بهترین قرص آرامبخش برا کنکور اینه که اصلا بهش فکر نکنی و هی با خودت نگی وای اگه اینجوری شد چی؟ وای اگه اونجوری شد چی؟ و...
من وقتی زیاد به کنکور و رتبه ها و نتایج و... فکر میکنم، اصلا دیگه زندگی از دستم در میره!
واقعا آدم باید تلاششو که کرد، دیگه به نتیجه زیاد فکر نکنه چون نتیجه ی خوب خودش از راه میرسه...
دندون درد راه حلش سرجلسه امتحان فکرنکردن به دردش هستش امتحان کنید من چندبار امتحان کردم جواب داد سخته ولی میشه تمرکز میخواد
شاید باورتون نشه! ولی من سر جلسه قرص نخوردم! دندون درد داشتم، قرص همراهم بود ولی قرص نخوردم!!:5:
به قول شما اصلا بهش فکر نکردم و فقط خیالم از این بابت راحت بود که قرص همرام هست واین باعث شد که دردش از یادم بره!!!
ولی از جلسه که اومدم بیرون حمله کردم به قرص ها!!
احسنت.....قرصه خودش قوت قلب بوده دیگه .....موقعیتتونم اداره کردیدونزاشتید کنکورتون خرابشه........شاید باورتون نشه! ولی من سر جلسه قرص نخوردم! دندون درد داشتم، قرص همراهم بود ولی قرص نخوردم!!:5:
به قول شما اصلا بهش فکر نکردم و فقط خیالم از این بابت راحت بود که قرص همرام هست واین باعث شد که دردش از یادم بره!!!
ولی از جلسه که اومدم بیرون حمله کردم به قرص ها!!
حمله کردی به قرص ها :New (6):
خب میتونستی بازم همون تفکرداشته باشی ونخوری تا به دندونپزشک مراجعه کنی
خب mghجان تاحالاحتما دندون درد نداشتی که میگی تحمل میکردی!!!بعدشم حالا اون موقع دندون پزشک ازکجا میاوردتازه انگاری روزتعطیلی هم بود وهیجان بعدازکنکورم بهش اضافه کن به علاوه پرت بودن حوزه امتحانی !!!!!1قانع شدی یابازم بگم؟؟؟؟؟؟حمله کردی به قرص ها :New (6):
خب میتونستی بازم همون تفکرداشته باشی ونخوری تا به دندونپزشک مراجعه کنی
والامنم واسه mghدلیل آوردمکه بایدقرص میخوردی ........من که میگم خوب کاری کردی خوردی......والا اون موقع با موج وسیعی از سوالات اطرافیان رو به رو شذه بودم و هی میگفتن چی شد چیکار کردی و اینا...
هی میگفتن دندونت درد نگرفت؟؟!!
خو نمیذاشتن یه دقه بهش فکر نکنم!!
خب mghجان تاحالاحتما دندون درد نداشتی که میگی تحمل میکردی!!!بعدشم حالا اون موقع دندون پزشک ازکجا میاوردتازه انگاری روزتعطیلی هم بود وهیجان بعدازکنکورم بهش اضافه کن به علاوه پرت بودن حوزه امتحانی !!!!!1قانع شدی یابازم بگم؟؟؟؟؟؟
راستی بچه هازبانم شدازتیرماه شروع به خوندنش کنیم....من شایدچندروزی نباشم شماهابرنامه روبچینیدمنم خودموبهتون میرسونم.......
جالب شد...........اتفاقا چرا چندباری تحمل کردم.قانع شدم یعنی قانع هستم من فامیلیم قانع هستش اتفاقا.همون m.g.h بخاطر اونه که فامیلیم قانع هستش
خوبه منم زیادباهاش آشنانیستم.....حالا2هفته اجراش کنیم اگه جواب ندادحجمشوکم میکنیم....لزگی اگه بتونیم هفته ای یه مهارتشو بخونیم، تا آخر تابستون تموم میشه.
میتونیم به نظرت؟ من نمیدونم لزگی چقدر سنگینه!
جالب شد...........
خوبه منم زیادباهاش آشنانیستم.....حالا2هفته اجراش کنیم اگه جواب ندادحجمشوکم میکنیم....
6تاشوخوندم همیشه فک میکردم خیلی سخت باشه این 504 ولی اینطورنیست خیلی هم شیرینه!!!!!!!!الان شما 504 رو به کجا رسیدی؟ تا کجا خوندیش؟
این که هم دندون درد داشتید وهم فامیلیتون قانعه دیگه........چی جالب شد؟
6تاشوخوندم همیشه فک میکردم خیلی سخت باشه این 504 ولی اینطورنیست خیلی هم شیرینه!!!!!!!!
- - - Updated - - -
دوستان اگه اجازه بدید من رفع زحمت کنم وشب بخیر بگم.....