نظرات شركت كنندگان كنكور ارشد روانشناسي باليني خرداد 94

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

marzieh88

New member
تو اول نمرتو بگو .. اگه دختر خوبی باشی به تو هم میگما :)))))) ولی قول بده بالای دویست باشی :)
من نمرم 204 شد ، تخمینم15 ،:4d564ad6: دیروزم تو کارای خونه به مامانم کمک کردم:riz303:
(فقط یه نگرانی جدید که پیدا کردم اینه که درصدام از اونیکه حستب کردم کمتر شه ، چون چندین گزینه رو پاک کردم و عوض کردم )

mmdreza.psy

New member
من که نه دیگه داخل تخمین رتبه میرم نه در مورد کنکور فکر میکنم... دیگه اعصابم خرد شده...
اصلا قبول نشم فوقش...به درک

بچه ها فعلا ...تا بعد از. اعلام نتایج کنکور خدافظ

zhiar

New member
سعیده خانم مازاد فقط شامل پردیسه یا شبانه هم شامل میشه؟؟؟

greenbook

New member
منم اعصام بهم ریخته. اینجا رو میخونم بیش تر استرس میگیرم.:j58r36j3gcr4suxymup

پاسخ نامه رو چک کردم. چندتا از سوالایی که مطمئن بودم درست زدم غلط از آب درومده. امیدوارم بقیه به این سوال ها اعتراض کرده باشن. چون مطمئنم درسته.
اگرم نه که درصدام بد میشه...:sad: یکی از درستامو با دست خودم غلط کردم.نباید غم گذشته رو خورد ولی...:14:
خیلی امیدوار بودم ولی متاسفانه درصدام پایین اومده. خدا کنه قبول بشم.
اگر دارقوزآباد سفلی هم قبول شم میرم.

دوستم که انستیتو زاهدان هست گفت که هیچی رو چک نکن و صبر کن نتایج بیاد. :riz277:حالا متوجه میشم منظورش چی بود.

greenbook

New member
دوستان اگه ب نمره کل رتبه ی یک سال های قبل نگاه کنید میبینید که هر سال با سال دیگر متفاوته.رتبه ی 1 سال 91 نمره کل 239
رتبه ی 1 سال 93 نمره کل305
رتبه ی 22 سال 91 نمره کل 141
رتبه 3 سال 93 نمره کل حدودای 260

همسرم گفت به شما بگم
قربون آدم چیزفهم. اینقدر استرس نداشته باشید.

بنده خدا کچل شده از دست من:65d6a5d6s:
همش دلداریم میده :tsimuzpzwoap1t9y3o7
کاش زودتر نتایج بیاد.
باید سرمونو گرم کنیم و لذت ببریم وگرنه با این پیگیری ها و تخمین ها فقط بیشتر اعصابمون خرد میشه.
معلوم هم نیست درست دربیاد یا نه. خود من چندتا از سوال ها رو یادم نمیاد کدوم گزینه زدم. یا اصلا زدم یا نه.
به نظرم اعتباری نیست.صبر کنیم بهتره:1dco2x0p1lilzhfpg1t

saeeeeeede

New member
سعیده خانم مازاد فقط شامل پردیسه یا شبانه هم شامل میشه؟؟؟

در دانشگاه های دیگه بین شبانه و پردیس(همون بین الملل) تفاوت هست. ازنظر شهریه.
اما در وزارت بهداشت یا روزانه قبول میشی یا مازاد(اسم های دیگش بین الملل-پردیس-پرداخت شهریه)
بین الملل هزینش خیلی زیاده... حدودای ترمی 6تومن یا بیشتر میشه..

saeeeeeede

New member
مگه کاشان بهتر از زنجان نیست ؟ 22و 28 چرا رفتن زنجان ؟!!!

من از خیلی ها شنیدم زنجان بهتر از کاشانه...بخاطر استادای قوی ک داره..
اما گاهی پیش میاد داوطلبی با اینکه رتبش مثلا20میشه میزنه زنجان یا زاهدان..چرا؟ چون خونشون اونجاس

crazy 4 u

New member
بچه ها تو دانشگاههای وزارت بهداشت حقوقم میدن ؟؟؟ :smilies: چون شنیدم دانشجو استخدام محسوب میشه!!

saeeeeeede

New member
بچه ها تو دانشگاههای وزارت بهداشت حقوقم میدن ؟؟؟ :smilies: چون شنیدم دانشجو استخدام محسوب میشه!!

نه عزیزم دانشجو استخدام محسوب نمیشه... فقط ب دانشجوهای دکترا حقوق میدن اونم به عنوان کمک هزینه تحصیل نه حقوق...

taraane

New member
بچه ها میگم از بروس خبری نیست؟؟نگرانشم!!!!!:21:
کارنامه علومشو قرار بود بزاره واسمون:smiliess (11):

henri

New member
بچه ها میگم از بروس خبری نیست؟؟نگرانشم!!!!!:21:
کارنامه علومشو قرار بود بزاره واسمون:smiliess (11):

عزیزم اگه میخاس بذاره ک تا حالا گذاشته بود خود من 101 بار بهش خصوصی پیام دادم درصداشو بگه ... تو رودربایسی میگفت بعدااااا :whistle::33:
امیدوارم رتبه های بهداشت امسالم مث بچه های گل پارسالمون درصداشونو بگن من ک سندرم درصد برترارو دارم انگار

mmdreza.psy

New member
بچه ها این رتبه های پارسال زنجانه
۲۲ ۲۸ ۳۰ 35 ۳۶ ۳۹

من که طاقت نیوردم نیام....
این رتبه هاشونه....
نمره خامشون رو هم داری؟؟؟؟؟
من به 4-5تا رتبه 30-50 زنگ زدم یدونشون نه درصداشو گفت نه نمره خامشونو ....والا من 4سال پیش کنکور سراسری دادم درصدام و رتبمو خو یادمه...خوبه اینا 10ماه پیش نتایج اعلام شده....:sad:

zhiar

New member
محمد رضا جان امیدت ب خدا باشه
ب تخمین رتبه اعتقادی نداشته باش اصلا

- - - Updated - - -

نگران نباش نهایتش رتبت بین 25 الی 30 میشه

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا