نظرات شرکت کنندگان آزمون کارشناسی ارشد آمارزیستی اردیبهشت 94

m.g.h

New member
برای بقیه سوالهایی که دوستان گفتند، منتظرم به یه جمع بندی برسند بعد بفرستم. خب منم الان زبانو میفرستم.

در مورد سوالهای ریاضی، من کلا5تا زدم و همشم طبق کلیدها درسته. من نمیدونم دقیقا چی بنویسم برا اعتراض؟
فعلا که شما و دوستان دارین سر ریاضی بحث میکنین، منتظرم ببینم بالاخره چی بنویسم!

هروقت به نتیجه ی نهایی رسدید بگین که منم بخاطر بقیه دوستان درخواست بررسی بدم

سال 87 کنکورآمارزیستی سوال 3 دقیقاتکرار شده است که حتی درصورت سوال گفته شده است که x مخالف صفراست.اگربه گزینه درست امسال که توکلیدهادقت کنیدمی بینید که اصلادرسال 87 این گزینه بین گزینه ها نیست وجواب سوال درسال 87 گزینه 1 می باشد یعنی همان جوابی که من بدست آورده ام.دیگه نمیدونم چطورباید توضیح بدم که قانع کننده باشه

ماجدي

New member
دوست عزيز من حلي رو که بچه ها گذاشته بودن رو قبول دارم و درست هم هست.در ضمن سندش هم کتاب بانک سوالات امار زيستي کنکور سال 84-85 سوال 11 صفحه 152 کتاب حلش هم صفحه 165.من نميتونم عکس اپلود کنم اگه قانع نشدين شمارتون رو بدين با واتس اپ بفرستم

fateme5

New member
نه نه! من نگفتم که از حرفهاتون قانع نشدم!
من منتطرم بودم که یه دوخط جمله بندی کنید و اون متنی که باید بنویسم و بفرستم رو بذارید اینجا.
وگرنه من هیچ بحثی سر سوالهای ریاضی ندارم

m.g.h

New member
دوست عزيز من حلي رو که بچه ها گذاشته بودن رو قبول دارم و درست هم هست.در ضمن سندش هم کتاب بانک سوالات امار زيستي کنکور سال 84-85 سوال 11 صفحه 152 کتاب حلش هم صفحه 165.من نميتونم عکس اپلود کنم اگه قانع نشدين شمارتون رو بدين با واتس اپ بفرستم

من یه سوال می پرسم شمااگه اونو جواب دادید من قانع میشم.
شماوقتی نمی دونید یه کسرمخرجش مخالف صفرهستش طبق کدوم قاعده ی ریاضی می تونی اونو ساده کنی.اینوجواب بده من قانع میشم

m.g.h

New member
من منتطرم بودم که یه دوخط جمله بندی کنید و اون متنی که باید بنویسم و بفرستم رو بذارید اینجا.

پس لطفاچنددقیقه صبرکنیداگه نشدتوخصوصی براتون میفرستم متن اعتراضو

m.g.h

New member
من یه سوال می پرسم شمااگه اونو جواب دادید من قانع میشم.
شماوقتی نمی دونید یه کسرمخرجش مخالف صفرهستش طبق کدوم قاعده ی ریاضی می تونی اونو ساده کنی.اینوجواب بده من قانع میشم

من منتظرم دوست عزیزکه جوابمو بدید

m.g.h

New member

توخصوصی فرستادم برات لینکشو

fateme5

New member
پیامتون اومد. مرسی. برای دوستامم میفرستمش.

فعلا بااجازه...

jojo.ph

New member
m.g.h عزیز منم بانظرشمادرمورد3 کاملا موافقم ومیگم جواب درگزینه هانیست..من واسش اعتراض دادم لطفاشماهم اعتراض بدید..

- - - Updated - - -

فاطمه جون اگه میشه واسه منم بفرستش ..ممنون..

jojo.ph

New member
دوستان واسه 66 الان ازکتاب طرح مونتگمری نگاه میکنم اگه چیزی پیداکردم واسه بقیه هم میزارم...

خوشبختانه در کتاب طرح وتحلیل آزمایشها تالیف داگلاس سی .مونت گمری ترجمه دکتر غلامحسین شاهکار..چاپ اول 1380..درفصل 3 تحلیل واریانس به هیچ وجه اسمی از بنفرونی آورده نشده..
دوستان لطف کنید هرکی جواب 70 روبلده واسم بزاره ..من دال رو زدم بگید چرااشتباه میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون..

آخرین ویرایش:

alohao

Member
دوستان واسه 66 الان ازکتاب طرح مونتگمری نگاه میکنم اگه چیزی پیداکردم واسه بقیه هم میزارم...

خوشبختانه در کتاب طرح وتحلیل آزمایشها تالیف داگلاس سی .مونت گمری ترجمه دکتر غلامحسین شاهکار..چاپ اول 1380..درفصل 3 تحلیل واریانس به هیچ وجه اسمی از بنفرونی آورده نشده..
دوستان لطف کنید هرکی جواب 70 روبلده واسم بزاره ..من دال رو زدم بگید چرااشتباه میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون..

جواب تشریحی سوال 70
http://uupload.ir/files/wuxf_q70.jpg
جواب راحتتر که مثاله نقضی میشه برا گزینه دال

چون سوال 70 یک سوال کلی هستش، پس برای همه حالتا درسته! پس من a=1 و d=1 گرفتم و فرض کردم که جامه 2 عضو داره که یکیش aهستش ویکی دیگه a+d=2 هست، که واریانس a و a+d میشه 0.25
حالا اگه d رو بیست درصد افزایش بدیم d میشه 1.2 حالا بایستی واریانس 2.2و 1 رو بدست بیاریم که میشه 0.36
حالا 0.36/0.25=1.44 پس 44 درصد افزایش داشتیم

alohao

Member
منم کتاب طرح مونتگمریو رگرسیون لاری که منبع کنکورن رو نگاه کردم، توش خبری از بنفرونی نبود!!!!
برا سوال 66 اعتراضه، با منابع اعلام شده قابل پاسخگویی نیستو بفرستین:ahi5slcgm04mi8jqqkl

m.g.h

New member
m.g.h عزیز منم بانظرشمادرمورد3 کاملا موافقم ومیگم جواب درگزینه هانیست..من واسش اعتراض دادم لطفاشماهم اعتراض بدید..

- - - Updated - - -

متن اعتراض برات اومداگه نفرستادن خودم برات بفرستم درموردسوال3

fateme5

New member

- - - Updated - - -

دوست عزیز براتون فرستادمش. ببخشید که دیر شد

alohao

Member
اینم اعتراضم
http://uupload.ir/files/mmdd_6-4-2015_7-24-06_pm.jpg
فقط امیدوارم طرف حوصله خوندن داشته باشه:)))
سولای زبانو برای 89 و 109 اعتراض فرستادم. سر کنکور اینارو اصلا نزده بودم ولی چون m.g.h فرمودن اشتباهه منم فرستادم رفت...........
بنظرم سوال 37 ی خورده مشکل دار بود که برا اونم فرستادمو ی توضیح مفصلیم براش دام.

به هر حال امیدوارم همتون جاهایی ک مد نظر داشتین قبول بشین و این اعتراضاتم ب ی جایی برسه!!!!!

آخرین ویرایش:

alohao

Member
راستی این تخمین رتبه سایت علوم پزشکی دات کامو شرکت کردین؟؟؟ چطوریه؟؟

m.g.h

New member
اینم اعتراضم
http://uupload.ir/files/mmdd_6-4-2015_7-24-06_pm.jpg
فقط امیدوارم طرف حوصله خوندن داشته باشه:)))
سولای زبانو برای 89 و 109 اعتراض فرستادم. سر کنکور اینارو اصلا نزده بودم ولی چون m.g.h فرمودن اشتباهه منم فرستادم رفت...........
بنظرم سوال 37 ی خورده مشکل دار بود که برا اونم فرستادمو ی توضیح مفصلیم براش دام.

به هر حال امیدوارم همتون جاهایی ک مد نظر داشتین قبول بشین و این اعتراضاتم ب ی جایی برسه!!!!!

ممنون دوست عزیزمنم یکی دوتاازسوالهاروجواب نداده بودم اماچون دوستان فرمودن منم تواعتراض اونارو فرستادم به هرحال بایدکمک حال همدیگه باشیم ایشالا همین جمع مهرماه تویک جمع بشن.من که ازخدامه باهم باشیم این اعتراضها هم بشه یه خاطره خوب برای اون روزهامون.
اگه کنارهم نشدایشالا ازطریق انجمن هرکدوم تودانشگاه خودمون باهم دراتباط خواهیم بود.فقط توکل به خدا وامیدواری روبرای همه دوستان خوبم توصیه می کنم.

بالا