نظرات شرکت کنندگان آزمون کارشناسی ارشد آمارزیستی اردیبهشت 94

prinses

New member
جوابی که آپ کردم رو همه دیدن؟
کلی زحمت کشیدم آپ کردن یاد گرفتم گوشیم یه مدته تعجب کرده از کارای جدیدی که باهاش میکنم قبلا فقط اینیستا و فیسبوک بودم باهاش خخخخخ

fateme5

New member
آره من دیدم. آفرین!
بچه ها این بحث سوالها کی تموم میشه و میفرستیمش؟ دیگه اینقدر این سوالای تکراری رو دیدیم!

من میخوام زبان کار کنم. من زبان زیاد بلد نیستم!:dadad4:

prinses

New member
یهماه دیگه جوابا میاد چقدر دیر میگذره ...

- - - Updated - - -

مرسی که یادم دادی واقعا بدرد بخوره ها ...چقدر شوتم من

fateme5

New member
راستی! کلید نهایی کی میاد؟ کارنامه کی میاد؟ نتیجه ی نهایی کی میاد؟

خواهش میشه... قابل نداشت

jojo.ph

New member
آره فعلاواسه 3و45و43 فرستادم البته 3 روهمین اشتباهی که اینجاکردمونوشتم شمافرستادیداصلاحش کنید..واسه 45 اینونوشتم باتوجه به کتاب مقدمه ای برتحلیل رگرسیون مونتگمری داگلاس،پک الیزابت ویرایش 3 انتشار83 صفحه 165 ..کشف وتصحیح واریانس غیرثابت ازاهمیت برخورداراست واگر این مشکل برطرف نشود برآوردگرهای حداقل مربعات هنوزنااریب باقی خواهندماند..وباتوجه به صفحه 178 همین کتاب پاراگراف 2 سطراول چاره کارمیشه گزینه جیم..البته درصفحه 120 کتاب رگرسیون لاری چاپ 3 گفته که بتاهت درهرصورت نااریب است وربطی به ثابت بودن یانبودن واریانس ندارد..

آخرین ویرایش:

jojo.ph

New member
دستت درد نکنه ..من واسه این سوال اعتراض دادم ودیگه نمیشه ویرایشش کنم ولی شماها میتونید هم دلیل خودتونوبیارید وهم دلیل منو..

prinses

New member
3 که به نظرم درسته و چیزی ندارم اونجا بنویسم و 45 هم دوستمون گفتن 2 هم من نوشتم ادرس کتابو خب فاطمه دیگه برای 43 یا 41 یا زبان چی بنویسیم منبع یا اشکال و توضیح سوال؟

jojo.ph

New member
3 کجاش درسته کلید داده ب من میگم هیچکدام وطبق حل شماالفم میشه ..حالا جای اعتراض نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

fateme5

New member
jojo.ph عزیز
سوال 43 هم که شما میگی کلیدش اشتباهه، من که اصلا در مورد این سوال نظری ندارم، پس بی زحمت توضیحاتت برای این سوال رو هم بگو تا بفرستم

fateme5

New member
3 که به نظرم درسته و چیزی ندارم اونجا بنویسم و 45 هم دوستمون گفتن 2 هم من نوشتم ادرس کتابو خب فاطمه دیگه برای 43 یا 41 یا زبان چی بنویسیم منبع یا اشکال و توضیح سوال؟

برای سوال 41 که مینویسم جواب صحیح تو گزینه ها نیست. روش حلش رو هم که alohao تایپش کرده و جواب شده 16و تو گزینه ها نیت، اون حل رو هم براشون میفرستیم. الان عکسشو میارم اینجا

آخرین ویرایش:

jojo.ph

New member
واسه 43 اینو بنویسد طبق همون اطلاعات کتاب مونتگمری که پستای قبلی گذاشتم البته درصفحه 69 پاراگراف اول میشه گزینه ب نه گزینه د یعنی میشه تی آلفاچهارم وان منهای پی ..واسه 41 هم توهمه کتابایی که درمورد احتمال داریم نوشتن ..

fateme5

New member
اینم جواب برای سوال41:

Untitled.png

خب من 45 رو فرستادم. الان 41 رو هم میفرستم

آخرین ویرایش:

prinses

New member
کلید داده گزینه الف درسته سوال 3 یا من اشتباه کلیدو گرفتم یا شما نگاه کن ببین مال ستا 94 95 هست ؟؟

jojo.ph

New member
بچه ها واسه 41 حتما یه منبع رومعرفی کنید یادتون نره..
انشالافرداصب اعتراضاروبفرستیم وبحثوتمومش کنیم..وموفق باشید
شب همگی خوش..

بالا