نظرات شرکت کنندگان کنکور ارشد هماتولوژی 94

hhhmmm

New member
به نظرم امسال ایمنی رو باید بچه ها ابولعباس رو حتما میخوندن...با کتاب ها و های دیگه جواب نمیداد...چون از متن و جدولای ابولعباس سوال دادن...مث سوال 79..سوال 98 که دقیقا جمله ی ابولعباسه...سوال 96 هم فقط به نظرم ابولعباس جواب میداد

zmh

New member
دوستان من به یه سوال اعتراض دارم که هیچکسم چیزی ازش نگفت...سوال 92 ایمنی...درمورد o_malt جواب رو الف دادن...ولی من یادمه از توی تست ها خونده بودم که o_malt غنی از IgAهست...کسی توجیهی داره؟؟شماها چی زدین؟من توی ابولعباس ندیده بودمش..توی تست ها بود
همون الف درسته.توD-malt ،ای جی ا زیاده نه o-malt

ارشد 94

New member
به نام خدا
بچه های علوم آزمایشگاهی! ما برای قانون طرح اجباری و اینکه با این قانون جلوی بچه های علوم آز برای شرکت توی کنکور ارشد گرفته میشه ،همین طور برای امتحان امسال و تعداد سوالات نامعقول برای درسای اختصاصی هر رشته داریم اعتراض می کنیم، ، تا حالا خیلی ها به ما ملحق شدند و نامه های اعتراضی تهیه شده رو امضا کردن ولی مطمئنا کمه و به امضاهای بیشتری برای تغییر دادنش نیاز داریم، طی هفته ی آتی هم قراره جلوی وزارت بهداشت یا جلوی دانشگاه تهران تحصن کنیم .ازتون میخوام که برای خودتونم که شده بهمون ملحق بشید و نذارید بیشتر از این حق بچه های علوم آزمایشگاهی ضایع بشه.
در ضمن این قانون طرح اجباری و اینکه نتونیم کنکور بدیم اولش سال 1389 تصویب شده بود ولی چون اون موقع بچه ها اعتراض کردن برداشته شد پس اگه ذره ای به دستیابی به حقوق مسلم خودتون توجه دارید کمکمون کنید. کسی غیر از خودتون به فکر شما نیست .
حق گرفتنیه نه دادنی...

لینک اعتراض دانشجویان در سال 1389
اعتراض دانشجویان به وزیر بهداشت +عکس - سایت خبری تحلیلی تابناك|اخبار ایران و جهان|TABNAK

لینک تصویر نامه ها ی اعتراضی
ETERAZ - Shared photo album - PhotoBox

لینک تصاویر امضای شرکت کنندگان در اعترلض
ETERAZ - Shared photo album - PhotoBox

- - - Updated - - -

به نام خدا
بچه های علوم آزمایشگاهی! ما برای قانون طرح اجباری و اینکه با این قانون جلوی بچه های علوم آز برای شرکت توی کنکور ارشد گرفته میشه ،همین طور برای امتحان امسال و تعداد سوالات نامعقول برای درسای اختصاصی هر رشته داریم اعتراض می کنیم، ، تا حالا خیلی ها به ما ملحق شدند و نامه های اعتراضی تهیه شده رو امضا کردن ولی مطمئنا کمه و به امضاهای بیشتری برای تغییر دادنش نیاز داریم، طی هفته ی آتی هم قراره جلوی وزارت بهداشت یا جلوی دانشگاه تهران تحصن کنیم .ازتون میخوام که برای خودتونم که شده بهمون ملحق بشید و نذارید بیشتر از این حق بچه های علوم آزمایشگاهی ضایع بشه.
در ضمن این قانون طرح اجباری و اینکه نتونیم کنکور بدیم اولش سال 1389 تصویب شده بود ولی چون اون موقع بچه ها اعتراض کردن برداشته شد پس اگه ذره ای به دستیابی به حقوق مسلم خودتون توجه دارید کمکمون کنید. کسی غیر از خودتون به فکر شما نیست .
حق گرفتنیه نه دادنی...

لینک اعتراض دانشجویان در سال 1389
http://www.tabnak.ir/fa/news/151054

لینک تصویر نامه ها ی اعتراضی
http://www.photobox.co.uk/album/3454350333

لینک تصاویر امضای شرکت کنندگان در اعترلض
http://www.photobox.co.uk/album/3454350333

Immunity

Well-known member
سلام دوستان باتوجه باینکه دفترچهامون یکی بوده به هرسوالی ک اعتراض دارین به ماهم بگبد اعتراض بزنیم ک مجموع اعتراض ها بره بالا همچنین تاثیر اون...سپاس

zmh

New member
راستی بچه ها تو سایت www.قراره سوالایی ک مشکل توش هستوبزنن تا بچه ها اعتراض کنن .اینجوری راحتره.بعد مثل اینکه ب اعتراص بالای200نفر ج میدن

hhhmmm

New member
سلام دوستان باتوجه باینکه دفترچهامون یکی بوده به هرسوالی ک اعتراض دارین به ماهم بگبد اعتراض بزنیم ک مجموع اعتراض ها بره بالا همچنین تاثیر اون...سپاس

بچه های شما ایمنی 80 هم دارن...اگه هماتویی ها اینجور زده باشن من یکی که نابود میشم

hhhmmm

New member
دوستاااااان 44 رو گزینه ی با منبع قابل پاسخگویی نیست رو انتخاب کنیم؟؟؟؟؟

hhhmmm

New member
سالى رادمن فصل عدم انطباقات

واقعا؟توی سالی رادمن اینا رو نوشته؟؟خوب پس صفحه و اینا رو هم میگین؟؟؟

- - - Updated - - -

سالى رادمن فصل عدم انطباقات

واقعا؟توی سالی رادمن اینا رو نوشته؟؟خوب پس صفحه و اینا رو هم میگین؟؟؟

بالا