موافقم به نظرمن شمااگه لطف کنیدعکس سوالات روبذاریداینجاهم من میتونم داشته باشم هم اینکه اگه احتیاج بودازهمینجاسریع میتونیم نگاه کنیمآره خوبه. قبلا اونموقع که شما گفتید، من اصلا دلم نمیخواست به سوالها فکر کنم. ولی حالا که دیگه تموم شده و رفته، میگم حل کنیم سوالا رو
به نظرم همه مون همه ی سوالا(هر کدومشو بلدیم) حل کنیم بهتره
پس ازکجافهمیدی درست غلط هاتو؟بچه ها یه چیزی میگم نخندید! کلیدها رو کجا زدن؟ تو سایت سنجش پی؟ من خودم هنوز نرفتم ببینم!
پس ازکجافهمیدی درست غلط هاتو؟
بله سنجش پی
:j58r36j3gcr4suxymup
موافقم به نظرمن شمااگه لطف کنیدعکس سوالات روبذاریداینجاهم من میتونم داشته باشم هم اینکه اگه احتیاج بودازهمینجاسریع میتونیم نگاه کنیم
درسته گفتین فکرکردم منظورتون اینه که تودفترچه علامت زده بودین وازاونجایی که دفترچه تون مونده بوده توخوابگاه جوابهایی روکه تودفترچه زده بودینو پرسیدین وباکلیدسوالات چک کردین.عجب برداشت دوری داشتم ازحرفتونمگه نگفتم دوستام چک کردن برام!
من زنگ زدم بهشون و تعداد درست و غلطهامو پرسیدم
متاسفانه 98میشم امیدی به قبولی که اصلاندارم!!!!ولی کاش هرچی زودترحل کردن سوالاروشروع کنیم..اگه سوال اشتابهی روپیداکنیم وهمه باهم اعتراض کنیم نمرشوبه همه میدن!!!!!
باشه. سعی میکنم فردا بیارم دفترچه مو و عکسشو بذارم همینجا
فقط یه چیزی: من زبان هیچی بلد نیستم. من میتونم بیشتر رو کاربردیها کار کنم. ریاضیمم متوسطه. آمارریاضیمم بد نیس.
درسته گفتین فکرکردم منظورتون اینه که تودفترچه علامت زده بودین وازاونجایی که دفترچه تون مونده بوده توخوابگاه جوابهایی روکه تودفترچه زده بودینو پرسیدین وباکلیدسوالات چک کردین.عجب برداشت دوری داشتم ازحرفتون
متاسفانه 98میشم امیدی به قبولی که اصلاندارم!!!!ولی کاش هرچی زودترحل کردن سوالاروشروع کنیم..اگه سوال اشتابهی روپیداکنیم وهمه باهم اعتراض کنیم نمرشوبه همه میدن!!!!!
زمان اعتراضومن یه جاخوندم هرچی فکرمیکنم یادم نمیادولی وقتی بیادروسایت میذارن منم چون بیکارم روزی هزاربارسایت رورفرش میکنم فقط فکرکنم فرصت اعتراض 3-4 روزباشه پس بایدازفرداحل سوالارو شروع کنیم وزودتموم کنیم.شما سخت ترین راهو برای صحیح غلط کردن پاسخنامه ی من پیدا کردین ها!
خب میگم تو سایت چیزی در مورد زمان اعتراض و اینا نگفتن؟؟
من از70سوال اول هرچی بلدباشمجواب میدمومیزارم..کاش هرکی هرسوالی رومیتونه جواب بده وبزار تابتونیم باهم مقایسشون کنیم