نظرات شرکت کنندگان آزمون کارشناسی ارشد بهداشت محیط اردیبهشت 94

behzad28

New member
خخخخخخ باید EPA به اینا مدال افتخار بده دکتر محوی هم پایینش یه امضا بزنه
حالا اینا خوبن یه تاپیک درس کردن بچه های ورودی ارشد 94 خخخخخخخ شروع کردن 1100واژه بخونن باور کن از خنده خواب از سرم پرید[emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]

کجاست اون تایپک؟

gognussss

New member
برین تو صفحه اصلی اونجا پیدایش میکنین
اووووف این روانشناسی بالینی همش برا هم نوشابه وا میکنن خیلی مسخرن خخخخخ

nazanin...

New member
خخخخخخ باید EPA به اینا مدال افتخار بده دکتر محوی هم پایینش یه امضا بزنه
حالا اینا خوبن یه تاپیک درس کردن بچه های ورودی ارشد 94 خخخخخخخ شروع کردن 1100واژه بخونن باور کن از خنده خواب از سرم پرید[emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]

نمیدونم چرا آقایون سعی در مسخره کردن خانم ها دارن، این به دور از شان انسانیت هست. اینکه یه درس برا یکی آسون و برا دیگری سخت ست که دلیل بر سخره گرفتنش نیست. به جای اینکه تو این پست ها حرفهای مفیدی بزنید و استفاده مفید ببرید تا این موقع شب خواب رو بر خودتون با این مسخره بازی ها حروم کردید؟ متاسفم برا مملکتی که جووناش این شکلین.

:':':

New member
نمیدونم چرا آقایون سعی در مسخره کردن خانم ها دارن، این به دور از شان انسانیت هست. اینکه یه درس برا یکی آسون و برا دیگری سخت ست که دلیل بر سخره گرفتنش نیست. به جای اینکه تو این پست ها حرفهای مفیدی بزنید و استفاده مفید ببرید تا این موقع شب خواب رو بر خودتون با این مسخره بازی ها حروم کردید؟ متاسفم برا مملکتی که جووناش این شکلین.

عزیزم ناراحت نشو دوستان فک کنم کارشون حرف زدن راجب بقیه س فقط اینجا نیست اگه دقت کنی به بچه های بیوشیمی و حرفه ای و... هم گیر میدن

gognussss

New member
عزیزم ناراحت نشو دوستان فک کنم کارشون حرف زدن راجب بقیه س فقط اینجا نیست اگه دقت کنی به بچه های بیوشیمی و حرفه ای و... هم گیر میدن
سلاااممم
به کسی توهین شده؟
خب اینجا یه فضای مجازی ه شوخی کردن،جدی بودن...ممکن اتفاق بیفته ولی زیاد به دل نگیرین
هرچی باشه همه ما جز خانواده بهداشتیم!
بهر حال معذرت میخام[emoji6]

:':':

New member
به نظرم بیاین سوالات اشتباه رو هم بگیم که بعدا اعتراض کنیم همه

12500

Member
چرا کلیدا رو نمیدن؟؟؟؟؟؟ما کجا گفتیم همه رو 80 90 میزنیم؟؟؟فقط کلیاتو گفتم:riz481:

12500

Member
وااالا بعضیا التماس میکنن چرا نمیای درصداتونو بگین الانم ک اومدیم حرفای بیخود میزنن
یعنی ظرفیت 0:riz513:

behzad28

New member
:riz304:ببینین من قصد جسارت نداشتم ولی به نظرم هنوز معنی سوالات اسون و متوسط و سخت و خب متوجه نمی شین اینکه درسیو 50 بزنین این که نشد اسون این می شه متوسط شما از 20 برید 10 بگیرین می شه اسون؟شما از 100 رفتین 50 گرفتین این می شه متوسط اگه برین 80 یا 90 بزنین این می شه اسون اگه 100 بزنین این می شه خیلی اسون با عرض معذرت

آخرین ویرایش:

12500

Member
والا ما از روز کنکور تا حالا فقط میشنویم میگن اسون بوده نمیدونم اخر و عاقبت چی میشه؟؟؟؟؟

بالا