saeeeeeede
New member
سلام سعیده جان..نه منم حساب نکردم..خیلی دلم میخاد بدونم چه طور شده درصدام..ولی دفترچه سوالتو ندارم
من منتظر کلید میمونم...اصلا نمیتونم با شک حساب کنم...باید حتما جواب جلو دستم باشه...امیدوارم زودتر کلیدارو بزارن
سلام سعیده جان..نه منم حساب نکردم..خیلی دلم میخاد بدونم چه طور شده درصدام..ولی دفترچه سوالتو ندارم
هنری هول نکن !هر چقدر دلت بخواد میتونی کنکور بدی ، هیچ محدودیتی نداره ، از تیر با هم شروع میکنیم، اکی؟
اکی دیگه من پایه ی پایه ام واقعا دلم میخاد امسال دیگه قبول بشم خسته شدم اینقدر نخونده کنکور دادم فقط من آدمیم ک خیلی تحت تاثیر محیط و اطرافیانمم و سریع با کوچکترین ناراحتی همه انرژی و انگیزم ب کلی ته میکشه مخصوصا پارسال ک شرایط روحی خوبی نداشتم و الانم هنوز حالم خوب نیس میترسم ی افسرده اساسی بشم اونم اساسیاااا بیشترم برای اطرافیانم قبل کنکور علوم ک مادربزرگم سخت مریض شد از قبل عیدم مامانم و هنوزم حالش خیلی مساعد نیس ... خلاصه دعا کنید خوب بشن و برا هیچکسی مشکلی پیش نیاد ...
اکی دیگه من پایه ی پایه ام واقعا دلم میخاد امسال دیگه قبول بشم خسته شدم اینقدر نخونده کنکور دادم فقط من آدمیم ک خیلی تحت تاثیر محیط و اطرافیانمم و سریع با کوچکترین ناراحتی همه انرژی و انگیزم ب کلی ته میکشه مخصوصا پارسال ک شرایط روحی خوبی نداشتم و الانم هنوز حالم خوب نیس میترسم ی افسرده اساسی بشم اونم اساسیاااا بیشترم برای اطرافیانم قبل کنکور علوم ک مادربزرگم سخت مریض شد از قبل عیدم مامانم و هنوزم حالش خیلی مساعد نیس ... خلاصه دعا کنید خوب بشن و برا هیچکسی مشکلی پیش نیاد ...
وای مرضیه جون راستش اصلا حواسم نبود ک امسال کنکور دادی خودتم ایشالا ک شما همین امسال بهترین جا قبول شی و با من به عنوان مشاورم پیش بیای ...
مرررسی سعیده جووون پریسا جون اگه اشکال نداره میشه درصداتو بپرسم؟
آسیب: سخت
شخصیت: سخت
رواندرمانی: تا حدودی سخت
ارزیابی: متوسط
رشد: راحت
فیزیو: سخت
آمار: متوسط
زبان: سخت
بجها سوال 48شخصيت كه كفته كداميك جزو مكانيشم هاي بخته نيست,دو كزينه درست داره،هم رياضت طلبي ميشه هم بيش بيني!
نه.همون ریاضت درسته.پیش بینی مکانیسم پخته است.