fada19990
New member
بچه ها میانیگین درصد 56 درصد چطوره ؟
- - - Updated - - -
مرسی مرسی مرسی
خيلي خوبه بارسال سبيده ميانكين درصدش 57بود شهيد بهشتي قبول شد،رتبه اش 15شذ
بچه ها میانیگین درصد 56 درصد چطوره ؟
- - - Updated - - -
مرسی مرسی مرسی
خيلي خوبه بارسال سبيده ميانكين درصدش 57بود شهيد بهشتي قبول شد،رتبه اش 15شذ
زهره جون دفاع روانجور میشه واکنش وارونه تو کنکور سال قبل دیدم نمیدونم 92 یا 93بچه ها نظر شماها /یهمن اونو نزدم مریم جان.چون تقسیم بندی دفاع ها واقعا گیج شده بودم.اما سوالی که دفاع روان رنجور رو میپرسید رو جابجایی زدم.
:heart:
مریم جون رشته هایی که طرح اجباری دارن محدودیت کنکور دادن دارن ، تو روانشناسی هرچقدر که دلت بخواد میتونی کنکور بدی:25r30wi:
البته ایشالا بیشتر از یکی دوبار نشه و زود قبول شی
وای خدای من ... یعنی میشه ؟ اصلا نمیتونم باور کنم که امسال قبول بشم.اگه بدونین چقدر به این قبولی احتیاج داریم خودم و خونواده ام
زهره جون دفاع روانجور میشه واکنش وارونه تو کنکور سال قبل دیدم نمیدونم 92 یا 93بچه ها نظر شماها /یه
ايشالا عزيزم جرا كه نه!اميدت به خدا باشه!
بچه ها اون سوال سنجش روانی که درمورد ام ام پی ای بود میشد اختلال سایکوتیک؟
مریم جان من چک کردم.جفتشونم روان رنجورن !!!
- - - Updated - - -
مرسی عزیزم.من که واسه همتون از ته دل دعا میکنم.شماها هم منو فراموش نکنین
- - - Updated - - -
آره عزیزم درسته
مررسی بچه ها وقتی اینجا میام شماهارومیبینم که انقد با انگیزه این و به همدیگه روحیه میدین حالم بهترمیشه پریسا جون و زهره جون ازته دلم میخام که بهترین رتبه رو بیارینزهره جاااان منم مثل شما واقعا به اين قبولي احتياج دارم،!
منم زدم سايكوتيك،اون سوال ميشه واكنش وارانه تو.شخصيت فصل فرويد نوشته!
زهره جاااان منم مثل شما واقعا به اين قبولي احتياج دارم،!
منم زدم سايكوتيك،اون سوال ميشه واكنش وارانه تو.شخصيت فصل فرويد نوشته!
مررسی بچه ها وقتی اینجا میام شماهارومیبینم که انقد با انگیزه این و به همدیگه روحیه میدین حالم بهترمیشه پریسا جون و زهره جون ازته دلم میخام که بهترین رتبه رو بیارین
بچه ها معذرت میخام انقد سوال میکنما40):شما درصداتونو اینطوری حساب میکنید که تعداد درستا رو ضربدر سه میکنین بعد منهای تعداد غلطها و بعد تقسیم بر تعدادکل سوالا که ضربدر سه شده و ازتعداد نزده ها کم شده میکنین؟ یا خدا چقد پیچیده توضیح دادم
آره گلم... تعداد درست ضربدر 3 منهی غلطا بعد تقسیم بر صحیح ضربدر3 بعد کلا ضربدر100
منظورمو رسوندم:1dco2x0p1lilzhfpg1t
تقسیم بر تعداد کل سوالات که ضربدر سه شده میشه درسته؟
بچه ها همه درصداشونو حساب کردن؟؟
فک کنم فقط منم که میترسم و طرف دفترچه نمیرم:sad::sad:
سلام سعیده جان..نه منم حساب نکردم..خیلی دلم میخاد بدونم چه طور شده درصدام..ولی دفترچه سوالتو ندارمبچه ها همه درصداشونو حساب کردن؟؟
فک کنم فقط منم که میترسم و طرف دفترچه نمیرم:sad::sad:
من حساب كردم،جرا بترسي شما كه خوب جواب دادي!