نظرات شركت كنندگان كنكور ارشد روانشناسي باليني خرداد 94

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

zohreh-radinfar

New member
خيلي خوبه بارسال سبيده ميانكين درصدش 57بود شهيد بهشتي قبول شد،رتبه اش 15شذ

وای خدای من ... یعنی میشه ؟ اصلا نمیتونم باور کنم که امسال قبول بشم.اگه بدونین چقدر به این قبولی احتیاج داریم خودم و خونواده ام

مریم20

New member
من اونو نزدم مریم جان.چون تقسیم بندی دفاع ها واقعا گیج شده بودم.اما سوالی که دفاع روان رنجور رو میپرسید رو جابجایی زدم.
زهره جون دفاع روانجور میشه واکنش وارونه تو کنکور سال قبل دیدم نمیدونم 92 یا 93بچه ها نظر شماها /یه

مریم20

New member
:heart:

مریم جون رشته هایی که طرح اجباری دارن محدودیت کنکور دادن دارن ، تو روانشناسی هرچقدر که دلت بخواد میتونی کنکور بدی:25r30wi:
البته ایشالا بیشتر از یکی دوبار نشه و زود قبول شی

مررسی گلم خیااالم راحت شد

مریم20

New member
بچه ها اون سوال سنجش روانی که درمورد ام ام پی ای بود میشد اختلال سایکوتیک؟

zohreh-radinfar

New member
زهره جون دفاع روانجور میشه واکنش وارونه تو کنکور سال قبل دیدم نمیدونم 92 یا 93بچه ها نظر شماها /یه

مریم جان من چک کردم.جفتشونم روان رنجورن !!!

- - - Updated - - -

ايشالا عزيزم جرا كه نه!اميدت به خدا باشه!

مرسی عزیزم.من که واسه همتون از ته دل دعا میکنم.شماها هم منو فراموش نکنین

- - - Updated - - -

بچه ها اون سوال سنجش روانی که درمورد ام ام پی ای بود میشد اختلال سایکوتیک؟

آره عزیزم درسته

fada19990

New member
مریم جان من چک کردم.جفتشونم روان رنجورن !!!

- - - Updated - - -

مرسی عزیزم.من که واسه همتون از ته دل دعا میکنم.شماها هم منو فراموش نکنین

- - - Updated - - -

آره عزیزم درسته

زهره جاااان منم مثل شما واقعا به اين قبولي احتياج دارم،!
منم زدم سايكوتيك،اون سوال ميشه واكنش وارانه تو.شخصيت فصل فرويد نوشته!

مریم20

New member
مررسی بچه ها وقتی اینجا میام شماهارومیبینم که انقد با انگیزه این و به همدیگه روحیه میدین حالم بهترمیشه پریسا جون و زهره جون ازته دلم میخام که بهترین رتبه رو بیارین

zohreh-radinfar

New member

پس حتما من اشتباه زدم.اشکالی نداره ، تو حساب کردن چون بهش شک داشتم غلط محسوبش کرده بودم. به امید خدا قبول میشی،بعد از این همه چی وفق مرادت میشه

- - - Updated - - -

مررسی بچه ها وقتی اینجا میام شماهارومیبینم که انقد با انگیزه این و به همدیگه روحیه میدین حالم بهترمیشه پریسا جون و زهره جون ازته دلم میخام که بهترین رتبه رو بیارین

تو همینطور گلی.منم از وقتی اومدم تو این تایپیک واقعا روحیه گرفتم.

مریم20

New member
بچه ها معذرت میخام انقد سوال میکنما:(40):شما درصداتونو اینطوری حساب میکنید که تعداد درستا رو ضربدر سه میکنین بعد منهای تعداد غلطها و بعد تقسیم بر تعدادکل سوالا که ضربدر سه شده و ازتعداد نزده ها کم شده میکنین؟ یا خدا چقد پیچیده توضیح دادم

saeeeeeede

New member
بچه ها معذرت میخام انقد سوال میکنما:(40):شما درصداتونو اینطوری حساب میکنید که تعداد درستا رو ضربدر سه میکنین بعد منهای تعداد غلطها و بعد تقسیم بر تعدادکل سوالا که ضربدر سه شده و ازتعداد نزده ها کم شده میکنین؟ یا خدا چقد پیچیده توضیح دادم

آره گلم... تعداد درست ضربدر 3 منهی غلطا بعد تقسیم بر صحیح ضربدر3 بعد کلا ضربدر100
منظورمو رسوندم:1dco2x0p1lilzhfpg1t

saeeeeeede

New member
بچه ها همه درصداشونو حساب کردن؟؟
فک کنم فقط منم که میترسم و طرف دفترچه نمیرم:sad::sad:

مریم20

New member
سلام به نظر من سوالا خیلی ساده طرح شده بودن و قدرت تفکیک زیادی نداشتن. اغلب سوالا خیلی واضح بودن که با مقدار کمی دانش روانشناسی هم میشد جواب داد. فقط سوالای روش تحقیق و آمار به اون صورت قابل انتظار نبود.. احتمالا مثل پارسال چند نفر با هم یه رتبه رو میارن. در هر صورت از این به بعدش دیگه دست ما نیست ولی انتظار سوالای خیلی حرفه ای تری رو داشتم. خستـــــــــــه نباشید همگی. این نظر یه داوطلب عزیز بود تو سایت کیهان خیییلی دلم میخاد بدونم ایشون انتظار سوالای حرفه ای تر داشته رتبه اش چند میشه:smiliess (11):

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا