نظرات شركت كنندگان كنكور ارشد روانشناسي باليني خرداد 94

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

saeeeeeede

New member
سلام سعیده جان..نه منم حساب نکردم..خیلی دلم میخاد بدونم چه طور شده درصدام..ولی دفترچه سوالتو ندارم

من منتظر کلید میمونم...اصلا نمیتونم با شک حساب کنم...باید حتما جواب جلو دستم باشه...امیدوارم زودتر کلیدارو بزارن

henri

New member
هنری هول نکن !هر چقدر دلت بخواد میتونی کنکور بدی ، هیچ محدودیتی نداره ، از تیر با هم شروع میکنیم، اکی؟

اکی دیگه من پایه ی پایه ام واقعا دلم میخاد امسال دیگه قبول بشم خسته شدم اینقدر نخونده کنکور دادم فقط من آدمیم ک خیلی تحت تاثیر محیط و اطرافیانمم و سریع با کوچکترین ناراحتی همه انرژی و انگیزم ب کلی ته میکشه مخصوصا پارسال ک شرایط روحی خوبی نداشتم و الانم هنوز حالم خوب نیس میترسم ی افسرده اساسی بشم اونم اساسیاااا بیشترم برای اطرافیانم قبل کنکور علوم ک مادربزرگم سخت مریض شد از قبل عیدم مامانم و هنوزم حالش خیلی مساعد نیس ... خلاصه دعا کنید خوب بشن و برا هیچکسی مشکلی پیش نیاد ...

saeeeeeede

New member
اکی دیگه من پایه ی پایه ام واقعا دلم میخاد امسال دیگه قبول بشم خسته شدم اینقدر نخونده کنکور دادم فقط من آدمیم ک خیلی تحت تاثیر محیط و اطرافیانمم و سریع با کوچکترین ناراحتی همه انرژی و انگیزم ب کلی ته میکشه مخصوصا پارسال ک شرایط روحی خوبی نداشتم و الانم هنوز حالم خوب نیس میترسم ی افسرده اساسی بشم اونم اساسیاااا بیشترم برای اطرافیانم قبل کنکور علوم ک مادربزرگم سخت مریض شد از قبل عیدم مامانم و هنوزم حالش خیلی مساعد نیس ... خلاصه دعا کنید خوب بشن و برا هیچکسی مشکلی پیش نیاد ...

عزیزم ایشالا حالشون خوب بشه...:rose::rose:

henri

New member

وای مرضیه جون راستش اصلا حواسم نبود ک امسال کنکور دادی خودتم ایشالا ک شما همین امسال بهترین جا قبول شی و با من به عنوان مشاورم پیش بیای ...

henri

New member
پس راوی کو ؟؟؟؟ راوی جون تو نباشی دلمون میگیره بدجوری اسمت با انجمن تو ذهنم تداعی شده همش فکر میکنم باید همیشه حضور داشته باشی

henri

New member
مرسی از دوستای گلم ک خیالمو راحت کردن ک سال بعد میشه بهداشت داد البته اگه خدا بخاد و عمری باشه وگرنه داشتم میمردم از استر
برای محرومیت هم ممنون ک جواب دادیدبالاخره ی نفس راحت کشیدم بعد از روزی ک انتخاب رشته کردم همش ناراحت بودم

marzieh88

New member
:a2d3:
وای مرضیه جون راستش اصلا حواسم نبود ک امسال کنکور دادی خودتم ایشالا ک شما همین امسال بهترین جا قبول شی و با من به عنوان مشاورم پیش بیای ...

مرسی عزیز ، کارم ازین تعارفا گذشته :heart:، ایشالا کنکور 95 رو بترکونیم !
فقط من باز یادآوری کنم که اول واسه وزارت علوم میخونم ، اگه انرژی باقی موند بعدن بهداشت

bazani

New member
نرفتم من ولی از ترم 4 کارشناسی متن های انگلیسی میخوندم مداوم. از شش ماه قبل از ارشد هم کتاب زبان امیر لزگی خوندم خیلی خوبه واسه زبان بهداشت

marzieh88

New member
سعیده چرا همچین میکنی؟
تو یه ساعت 20 تا عکس آواتار عوض کردی:25r30wi:

henri

New member
بچه ها میشه نظرتون رو راجع ب سختی و آسونی هر درس جدا بگید ؟؟؟ خودمم میگم البته من منابع معرفی شده رو نخوندم برا همین میخام ببینم نظر شما استادان عزیز چیه ؟
1-آسیب : پیچیده و سختتر از قبل و من هنگیدم و کلی وقتم رفت در کل سخت بودبرام
2:شخصیت : اگه میخوندم میتونستم خوب بزنم
3- روان درمانی : اگه میخوندم میتونستم خوب بزنم
4-ارزیابی : هیچ نظری ندارم چون با این حجم منابع و ضریب 1 اصلا تو فکر خوندن و جواب دادنش نبودم شما لطف کنید برا این درس اینم بگید ک آیا 2 جلد مارنات و اتمر رو چجوری خوندید ک ریز ب ریز تو ذهنتون مونده ؟؟؟؟
5- رشد : سخت بود ینی یجوری بود برام
6-فیزیو: ب نظرم میخوندم میتونستم بزنم اما چون نخونده بودم 4 تاشانسی زدم ک گویا غلطه
7-آمار: افتضااااااح ینی سرش گریم گرفت من آمار خونده بودم اما روش هیچی .......
8- زبان:کلا سخته اما ب نظرم نسبت ب پارسال بهتر بود چون پارسال 2 تا زدم کلا اما امسال بیشتر جواب دادم دیگه درستی و غلطیش بماند.

خوشحال میشم تحلیل شمارم از آزمون بدونم مخصوصا آمارش ک هنو حرصم میگیره ازش

bazani

New member
آسیب: سخت
شخصیت: سخت
رواندرمانی: تا حدودی سخت
ارزیابی: متوسط
رشد: راحت
فیزیو: سخت
آمار: متوسط
زبان: سخت

fada19990

New member
آسیب: سخت
شخصیت: سخت
رواندرمانی: تا حدودی سخت
ارزیابی: متوسط
رشد: راحت
فیزیو: سخت
آمار: متوسط
زبان: سخت

ازمون ،راحت
رشد سخت
اسيب متوسط رو به سخت
شخصيت متوسط،
روان درماني ،متوسط
فيزيون خوب
باليني متوسط
امار ،اصلا فكر نميكردم همش روش تحقيق بدن
زبان متوسط

marzieh88

New member
ارزیابی و رشد و فیزیولوژی و بالینی طبق روال هر سال
رواندرمانی و شخصیت کمی سخت تر از هر سال
آسیب خییییییییییییییییلی سخت تر از هرسال
زبان کمی آسونتر از هرسال
آمار که ندادن جا خوردم، روش تحقیق کمی سخت تر از هرسال

jbagheri

New member
به نظرمن ساده ترین درس فیزیولوزی بود.سوالاش خنده داربود.برا بچه طرح کرده بودن.وی امان از امار خدا خیرش نده.مارنات هم چه سخت چه اسون خدا ازش نگذره

fada19990

New member
بجها سوال 48شخصيت كه كفته كداميك جزو مكانيشم هاي بخته نيست,دو كزينه درست داره،هم رياضت طلبي ميشه هم بيش بيني!

fada19990

New member
بجها سوال 48شخصيت كه كفته كداميك جزو مكانيشم هاي بخته نيست,دو كزينه درست داره،هم رياضت طلبي ميشه هم بيش بيني!

بجها من جك كردم هر دو كزينه ميشن،من خودم بين هر دو كزينه شك داشتم نهايتا زدم بيش بيني!بايد روش اعتراض بزنيم!اما من نميدونم جطور بايد اعتراض كنيم!?

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا