خب چرا تو چندتا پست نگفتی اینا رو
خسته نباشی باشو غریبه ای کوچک, مگه کلا چند نفر فعال هستن که فقط شما پسری؟؟؟ تا همین اندی پیش, فدا تنها بود طفلکی :28: بعد شما اومدی کمکش, بعد من اومدم و خدا رو شکر بچه هایی که سکوت انتخابی اختیار کرده بودند لب به سخن گشودند
ولی شک نکن دوستانی که میان اینجا خیلی بیشتر از این حرفان, حسم می گه دوستای قدیمی مون هم حتما و قطعا سر می زنن, چقققققققققققققققدر دلم تنگ شده براشون :
یه سوال خوب و استاندارد که اگه من طراح بودم این رو به عنواان سوال طرح میکردم:
گرایش به مقاومت کردن در برابر تغییر و جستجوی وضعیت سابق به کدام یک از موارد زیر اشاره دارد؟
الف) بهبود
ب) نگهداری-بهبود
ج) نگهداری
د) بهبود- نگهداری
مررررررررررسی
این مربوط به کدوم مبحثه ؟؟؟
د درسته فکر می کنم50):
بله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :New (6):
حالا شما کاری نکن که معذب بشن همونم نیان
ایشون تکلیفشون از اول مشخص بود که جزو نفرات تک رقمی هستن, فقط یه سر می زنن ببینن رقبا در چه حالن؟ رقبا هم که داغوووووووووون :25r30wi: مثل آغوی همساده, دیگه بیان چی کار خب؟
سلام به همگی دوستان چه چراغ خاموش و چه اکتیو.
راستش ما رو لو دادن و مجبور به نوشتن کردن البت از قبل می دونستم لو رفتم،خوب پاشو جون دنیا کوچیکه به هم می رسیم:bunnyearsmiley:
خان مدیر آواتار جدید مبارک حس غریبی تو این تصویره نه؟؟:motat:
من و رتبه :1dco2x0p1lilzhfpg1t
دوستان اعتماد به نفس و روحیه واجبه برا کنکور بس لطفا از این حیث کم نیارین چیزی نمونده تا تموم شدنش.
به قول حافظ جونم:
در طریقت هر چه پیش سالک آید خیر اوست * در صراط مستقیم ای دل کسی گمراه نیست
تا چه بازی رخ نماید بیدقی خواهیم راند * عرصه شطرنج رندان را مجال شاه نیست
خواهش میکنم...
این رو چون خودم طرح کردم فعلا جوابش رو نمیگم ...بعدا با توضیحات کافی عرض میکنم خدمتتون..منتظرم دکتر فدا هم نظرش رو بگه..
سلام به همگی دوستان چه چراغ خاموش و چه اکتیو.
راستش ما رو لو دادن و مجبور به نوشتن کردن البت از قبل می دونستم لو رفتم،خوب پاشو جون دنیا کوچیکه به هم می رسیم
خان مدیر آواتار جدید مبارک حس غریبی تو این تصویره نه؟؟:motat:
من و رتبه :1dco2x0p1lilzhfpg1t
دوستان اعتماد به نفس و روحیه واجبه برا کنکور بس لطفا از این حیث کم نیارین چیزی نمونده تا تموم شدنش.
به قول حافظ جونم:
در طریقت هر چه پیش سالک آید خیر اوست * در صراط مستقیم ای دل کسی گمراه نیست
تا چه بازی رخ نماید بیدقی خواهیم راند * عرصه شطرنج رندان را مجال شاه نیست
سلام داداش
خوش اومدی ، خب دلم برات تنگ شده بود به پروفایلت سر زدم، دیدم انلاینی خوشحال شدم که بلبل این بستان دوباره قصد رونمایی داره ولی هیچی نمیگفتی، غمگین شدم، به همین خاطر اسمت رو آوردم که نغمه ای بنوایی و دل رمیده ی ما رو به شعف بیاری..
ممنونم که اومدی من رو رو سفید کردی...
دیدی دکتر راوی، این همون دوستمه که میگفتم، بخاطر من اومده ها....
دوستان این اسمی که بنده به عنوان نام کاربری انتخاب کردم؛ باشــو دقیق ترین رسم الخط فارسی هست براش.
لطفا به جای باوشه یا باشوا یا پاشو از باشـو استفاده کنید ... ممنون. :rose:
ااااا نترسیدی؟؟؟ بترررررررررررررررس![]()
سلام چه عجب, باشو غریبه کوچک باعث خیر شد
ممنون, بله مفهوم داره, منو یاد سایه می ندازه, خیلی دلم می خواد با سایم رو به رو شم![]()
حالا هی از ما اصرار از شما انکار, به پیش بینی های من شک نیااااااااااااااارید, شما فقط یه قول بده بعد اعلام نتایج ما حتما کارنامه تون رو ببینیم , من دیگه حرفی ندارم
ممنون از توصیه و شعر حافظ عزیز :rose:
درسته آواتارت رو عوض کردی ولی برای من هموم شخصیت کارتونی هستی! :riz481:
عجب نداره..... هر جا رفتم خیر و برکت بهش نازل شده :idea_majidonline:
حالا نمیخواد با سایت رو به رو بشی همین که با خودت تو آینه رو به رو بشی کافیه... ::
:25r30wi::25r30wi::25r30wi:
باشو پاشو برو یه چندتا چایی بریز بچه ها جمعن بده , غریبه ای کوچک
نقل قول چندگانههههههههههههههههههه
نه دیگه باید جدی باهات برخورد کنم![]()
![]()
یه چند روز که بن بشی حالت جا میاد
حالم خیلی خوبه که !!!! دستت درد نکنه، من که راضی نیستم....ainting::auizz3ffy9vla57584x
شرمنده میکنی رفیق، خوشحالم که منو قابل برا دوستی می دونی. ممنونم. باشو یعنی نجیب زاده درسته البته من فکر کردم معادل پاشا ترکی باشه برا همین نوشتم پاشو ناخودآگاه!!!
خانم مدیر راه نداره من وضع خودمو دانم این چند ماه بعد کنکور علوم و اصلا نخوندم یه جورای آماده شدم برا سربازی!:4d564ad6:
برا همینم کم فعال بودم اینجا اما چون سایت انجمن بالای بروزرم لینکه همش سایت و باز می کردم بینم بچه ها چه می کنن.
البت امیدم برا قبولی جاهای دیگه از دست ندادم برا همین منم دوباره هستم.:riz304: