لطف داری عزیز ، ایشالا همه با هم:auizz3ffy9vla57584xسلام به راوی
سلام به سپیده
سلام به سعیده
به مرضیه به مژگان به بروسلی
به پالیز به سحر به سیتا
به جوادو به کریزی به فدا
سلام به معصومه به مهسا
سلام به همگی
همتون قبولید من میدونم.......خستــــــــه نباشید برترا
سلام پری جان .. خوبی؟؟؟ خوش اومدی ... شما هم ایشاله هم قبولی و هم برتر ...سلام.منو نگفتی چرااااااااا![]()
سلام به راوی
سلام به سپیده
سلام به سعیده
به مرضیه به مژگان به بروسلی
به پالیز به سحر به سیتا
به جوادو به کریزی به فدا
سلام به معصومه به مهسا
سلام به همگی
همتون قبولید من میدونم.......خستــــــــه نباشید برترا
تفسیر چه آزمونی رو مشکل داری؟ سوالت چیه؟
با سلام
امسال قصد داریم برای نمایشگاه کتاب تهران بن جور کنیم و بیایم
کسانی که تا حالا کنکور دادند میتونند راهنمایی بکنند برای کنکور وزارت علوم کدوم کتاب ها رو بخرم؟
کنکور وزارت بهداشت که مشخص هست ولی برای وزارت علوم کسی که کنکور داده بهتر میتونه راهنمایی کنه. خیلی ممنون میشم اگه کسی کمک کنه
سلام...
هوش هیجانی بار-آن(کلا یه نمونه از تفسیر کیفی تون رو میخواستم ببینم به عنوان نمونه کار،به چه چیزایی باید اشاره بشه -الگوی گزارش نویسی و....)
ریون(تبدیل نمره خام به هوشبهر برای 16 ساله ها)
سلام دوستان ،الهی خیر ببینین،یکیتون لطف میکنید سوالای سال 92 رو بزارید.
فکر میکنم 1 باشهبجها به نظرتون جواب اين تست جيه!!!!
كودكان مبتلا به selective mutismدر سال هاي بعد از زندكي ،مستعد براي كدام اختلال مي باشد!?
1,GAD
2,depression
3.expressive language
4,acute stress
گزینه 4 عقلانی سازی درستهاستفاده مفرط از فرايندهاي عقلي و ذهني براي اجتناب از ابراز عاطفه يا تجربه ان و تاكيد بيش از اندازه بر روي اشياي بي جاان به منظور اجتناب از صميميت با ديكران در كداميك از مكانيسم هاي دفاعي زير ديده ميشود!?
Rationalization
reaction formation
isolation
Intellectualization
بجها به نظرتون جواب اين تست جيه!!!!
كودكان مبتلا به selective mutismدر سال هاي بعد از زندكي ،مستعد براي كدام اختلال مي باشد!?
1,GAD
2,depression
3.expressive language
4,acute stress
گزینه 4 عقلانی سازی درسته
توی dsm5 به این اشاره کرده که این کودکان امکانش زیاده که به اختلالات اضطرابی دچار بشن .ولی تنها اختلال اضطرابی که نام برده همپوشیه زیادی با لالیه انتخابی داره .. اختلال اضطراب اجتماعیه !!! ولی تو این گزنیه ها نیست که
توی dsm5 به این اشاره کرده که این کودکان امکانش زیاده که به اختلالات اضطرابی دچار بشن .ولی تنها اختلال اضطرابی که نام برده همپوشیه زیادی با لالیه انتخابی داره .. اختلال اضطراب اجتماعیه !!! ولی تو این گزنیه ها نیست که
مرضیه جون دست گلت درد نکنه بابت لینک اما اینجا رو قبلا دیدم،سوالات 92 رو نداره.