فکر میکنم یه مفهوم چینی باشهبچه ها کجایید؟!
دیگه بسه خوش گذرونیه نوروز ! دوباره درس!
برای شروع یه سوال دارم : tonguesmiley:
تو درس شخصیت ، نظریه یونگ ، یکی دو بار کلمه ی *یانگ و یین* به کار برده میشه و هیچ توضیحی نمیده که اینا چی ان!
چی ان واقعا؟!
بچه ها کجایید؟!
دیگه بسه خوش گذرونیه نوروز ! دوباره درس!
برای شروع یه سوال دارم : tonguesmiley:
تو درس شخصیت ، نظریه یونگ ، یکی دو بار کلمه ی *یانگ و یین* به کار برده میشه و هیچ توضیحی نمیده که اینا چی ان!
چی ان واقعا؟!
فکر میکنم یه مفهوم چینی باشه
به معنی یگانگی عناصر متضاده و همین جور که تو نظریه یونگ هم می بینیم یونگ قائل به خود به صورت ذهن هشیار و ناهشیاره که انواع عناصر متضاد رو یکپارچه میکنه مثل مردانگی و زنانگی ،خیر و شر و....
یانگ و یین یه مفهومه یا یه نماده .. به معنیه یگانگیه تضاد ها .. یعنی تمام چیزهای دنیا از تضادها به وجود اومدن .. تضادها مکمل یکدیگه هستن و با وجود هم معنی پیدا می کنن .. مثل مردانگی و زنانگی ... که البته نظریه یونگ هم نظریه ی وحدت تضاد هاست
ممنونم سپیده جون
مرسی که هستی :thumbsupsmileyanim:
تفسیره چی منظورته ؟ متوجه نشدم.سلام دوستای گلم،
به کمکتون احتیاج دارم!
میشه یه نمونه از تفسیر آزمونایی که انجام دادین رو واسم بزارید؟
تفسیره چی منظورته ؟ متوجه نشدم.سلام دوستای گلم،
به کمکتون احتیاج دارم!
میشه یه نمونه از تفسیر آزمونایی که انجام دادین رو واسم بزارید؟
یانگ و یین یه مفهومه یا یه نماده .. به معنیه یگانگیه تضاد ها .. یعنی تمام چیزهای دنیا از تضادها به وجود اومدن .. تضادها مکمل یکدیگه هستن و با وجود هم معنی پیدا می کنن .. مثل مردانگی و زنانگی ... که البته نظریه یونگ هم نظریه ی وحدت تضاد هاست
![]()
پارسال سوالای زیادی از روش تحقیق بود .. یعنی اگه کسی مسلط بود به روش تحقیق راحت 50 رو میزد تو امار ، ولی امار امسال منابعش عوض شده و شاید طرز سوال عوض شه ..سپیده جون ، من چون با سرعته خیلی کمی پیش رفتم ، فقط به درسای مهمتر میرسم : کاپلان2-کری-فیست-کرامر و آمار. زبانمم خوبه دیگه واسش وقت نذاشتم، اگه وقتی واسم باقی موند چه درسی رو پیشنهاد میدی بخونم؟ روش تحقیق یا مثلا فیزیولوژی؟یا شایدم کاپلان1؟
منابعه جدید رو که حتی بهشون فکر هم نمیکنم!پارسال سوالای زیادی از روش تحقیق بود .. یعنی اگه کسی مسلط بود به روش تحقیق راحت 50 رو میزد تو امار ، ولی امار امسال منابعش عوض شده و شاید طرز سوال عوض شه ..
کتاب فیزیولوژی میتونه خیلی راحت باشه و زود تمومش کنی ... و چون هر سوالی هم 3 نمره داره به نظرم می تونه با ارزش باشه ... ( البته ما پارسال فقط یه منبع کالات رو داشتیم که فوق العاده اسون بود و خیلی زود هم تموم شد و تونستم 80 بزنم)
کاپلان یک که ازش معمولا اگه هم سوال میدادن 1 دونه بیشتر نبود .. با وجود اینکه خیلی هم وقت گیر بود . به نظرم سراغ کاپلان یک نرو اگه وقتت کمه
ولی چون منابع عوض شده و من از یه سریش اصلا خبر ندارم سخته بخام درسیو پیشنهاد کنم
منم به شدت از دست مارنات کلافه ام،این درس خیلی فراره:14:سلام
منم منابع جدید رو نمیخونم....
میدونم میدونید ولی یه بارم میگم بچه ها یه دورم dsmرو بخونید درکناراسیب..
من چندتا ازآزمونا رو خوندم از مارنات ولی انگار هیچی نخوندم و هرچی میخونم انگار که هیچی نخوندم....شما این درسو چجوری مسلط شدین؟؟؟
بچه ها دستم به دامنتون من زبان نمیتونم تست بزنممممم یعنی غلط میزنم سوالای کنکورو زبانمم در حد متوسطه..لطفا بهم راهکاربدید...
موفق باشید همگی
سلام مرضیه جون..من ترم آخرم،واسه واحد عملی درس (ارزشیابی شخصیت،هوش و سنجش،کاربرد آزمون های روانی) آزمون هایی که باید انجام بدیم و تفسیرش کنیم منظورمه...
سلامسلام
منم منابع جدید رو نمیخونم....
میدونم میدونید ولی یه بارم میگم بچه ها یه دورم dsmرو بخونید درکناراسیب..
من چندتا ازآزمونا رو خوندم از مارنات ولی انگار هیچی نخوندم و هرچی میخونم انگار که هیچی نخوندم....شما این درسو چجوری مسلط شدین؟؟؟
بچه ها دستم به دامنتون من زبان نمیتونم تست بزنممممم یعنی غلط میزنم سوالای کنکورو زبانمم در حد متوسطه..لطفا بهم راهکاربدید...
موفق باشید همگی