آمادگی برای کنکور ارشد مهندسی پزشکی 94

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Fariba 90

New member
ادمين يك , ادمين دو , ادمين سه , مدير عزيز ,لطفا مارو از سردر كمي دربيارين :d

عايا مدرك دانشكاهي ميخاد بفرستيم يا نه؟؟

من صدبار ويرايش زدم , فقط شناسنامه,كارت ملي و عكس رو خواست

بعد دوستان ميكن يه كزنيه هست تكميل مدارك, اينوبزني بايد اونجا بفرستي؟؟ عايا ثبتنام من ناقصه الان؟؟؟

من ثبتنام كردم , كدرهكيري هم كرفتم , برينتم كرفتم , ارور هم نداد كه مداركت ناقصه , اصلا برا ثبتنام اون فرم مرم ها رو نميخواست

جكار كنيم؟؟
ديونمون كردن يكي ميكه ميخاد يكي ميكه نه :d

باتشكر از باسخكويي شما

اسکن مدرک تحصیلی روهم بفرست من که قبلا موقع ثبت نام وزارت بهداشت اسکن مدرک تحصیلی یا گواهی ای که نشونه ی معدل باشه می فرستادم.

هر مدرک رو هم تو محلی که خواسته بفرست اگه دیگه نشد تو تکمیل مدارک بفرست.ولی تا جایی که یادمه قبلنا جایی برای مدرک دانشنامه ی تحصیلی یا "گواهی ای که آخر دفترچه برای دانشجویان سال آخر بود" هم وجود داشت!

آخرین ویرایش:

bme eng

New member
اسکن مدرک تحصیلی روهم بفرست من که قبلا موقع ثبت نام وزارت بهداشت اسکن مدرک تحصیلی یا گواهی ای که نشونه ی معدل باشه می فرستادم.

هر مدرک رو هم تو محلی که خواسته بفرست اگه دیگه نشد تو تکمیل مدارک بفرست.ولی تا جایی که یادمه قبلنا جایی برای مدرک دانشنامه ی تحصیلی یا "گواهی ای که آخر دفترچه برای دانشجویان سال آخر بود" هم وجود داشت!

سلام
آخه سال های قبل آخر فایل پی دی اف توضیحات کنکور چند تا فرم بود که باید به امضای دانشگاه می رسید.
اما امسال این فرم ها نیست.
من هنوز فارغ التحصیل نشدم. الان باید چی کار کنم؟ چه برگه ای رو باید اسکن کنم؟ از کجا باید تهیه کنم؟
خواهشا اگه کسی میدونه کمک کنه.

Fariba 90

New member

سلام
آخه سال های قبل آخر فایل پی دی اف توضیحات کنکور چند تا فرم بود که باید به امضای دانشگاه می رسید.
اما امسال این فرم ها نیست.
من هنوز فارغ التحصیل نشدم. الان باید چی کار کنم؟ چه برگه ای رو باید اسکن کنم؟ از کجا باید تهیه کنم؟
خواهشا اگه کسی میدونه کمک کنه.

سلام.
کاری نداره .میری آموزش دانشگاهتون .بهشون میگی برای ثبت نام توی آزمون ارشد وزارت بهداشت یه گواهی بهت بدن که توش تعداد واحدهایی که پاس کردی و میانگین معدلت تا اون زمان باشه.بعدش اون گواهی رو میبری که رییس دانشگاهتون مهر و امضا بزنه آخر سر هم میبریش قسمت دبیرخانه دانشگاه که ثبتش کنه .همونو اسکن کنی کافیه.
توضیحاتم کامل بود!؟:bunnyearsmiley:

bme eng

New member
آره متشکرم
ولی سال های قبل یه چند تا فرم مشخص بود که باید پر میکردیم و دانشگاه امضا میکرد و مهر میزد
ولی امسال چنین فرم هایی نبوده.

Fariba 90

New member
آره متشکرم
ولی سال های قبل یه چند تا فرم مشخص بود که باید پر میکردیم و دانشگاه امضا میکرد و مهر میزد
ولی امسال چنین فرم هایی نبوده.

آه فکر کنم بود ولی خیلی این چیزا مهم نیست مشکلی پیش نمیاد.من که قبول شدم اصلا نگفتن چه مدرکی ارسال کرده بودی!فقط مدارکت برای صدور کارت ورود به جلسه کافی باشه بسه.

a-electronic

New member
من که هنوز موفق نشدم ثبت نام کنم.بالاخره این مدرک دانشگاه رو می خواد یا نه اگر نمی خواد بگید که نریمدانشگاه بیخودی کلی از کار و زندگی

ببفتیم لطفا یکی کامل راهنمایی کنه.

ba ba barghi

Well-known member
من که هنوز موفق نشدم ثبت نام کنم.بالاخره این مدرک دانشگاه رو می خواد یا نه اگر نمی خواد بگید که نریمدانشگاه بیخودی کلی از کار و زندگی

ببفتیم لطفا یکی کامل راهنمایی کنه.

اي واي راهنمايي نميخاد خو , اينا همش نشونه هست كه بري خواجه نصير ...خواجه نصير خيلي خوبه
:D:D
برو اينجا ثبتنام كن ,قدم قدمو كفته ,

http://arshad1.sanjeshp.ir/94/Registration.aspx?fMode=94&Action=0

vahid.elec

New member
سلام دوستان خسته نباشید من هم امروز با این فروم اشنا شدم و قصدم اینه برا کنکور وزارت بهداشت رشته مهندسی پزشکی امتحان بدم.. رشته اصلیم الکترونیکه و امسال برا ارشد وزارت علوم هم کنکور دادم اما خب نتیجه اونی نشد ک میخاستم.. ب دروس تجزیه و الک و مدار و ریاضی تسلط خوبی دارم چون برا ارشد علوم میخوندم و هنوز مغزم گرمه و تو فاز کنکورم..اما برا سایر منابع نظیر فیزیک پزشکی و مقدمه و اناتومی مرجع خوب و امادگی ندارم..اصلا نمیدونم چی هستن? برا زبان لغات ۵۰۴ و لغات ضروری تافل رو خوندم ایا باید برای ریدینگ های وزارت بهداشت منبع خاصی یخونیم? برای واژگان همین ۵۰۴ و تافل کافیه?
در واقع میخام از اول اسفند شروع کنم ب مطالعه پیشنهادتون برای دروس غیر برقی چیه و از کجا و چطور شروع کنم? ایا حتما باید از این دروس نمره بیارم? نمیشه نزنم? ببخشید خیلی سوال پرسیدم..ممنون میشم راهنماییم کنید... و ایا اینکه کرمان مهندسی پزشکی رو داره یا نه? سپاس

vahid.elec

New member
راستی هنوز ثبت نام نکردم من کارشناسی ناپیوسته مهندسی تکنولوژی الکترونیک از دانشگاه دولتی بودم ایا این رشته قابل قبوله برا ارشد وزارت بهداشت گرایش مهندسی پزشکی?

bioelectric

Active member
سلام آقاوحید. بله، شما میتونید شرکت کنید.در مورد رفرنس ها چند صفحه پیش توضیح دادم، درس آناتومی و فیزیو را میتونی نخونی.ولی فیزیک و مقدمه را بخون.میتونی نزنی ولی خب آزمون برات سخت میشه.نه،کرمان تو وزارت بهداشت مهندسی پزشکی نداره

medical sky

New member
سلام به همه
دوستان یه توضیحی در مورد این همه مدیر مدیر بخش و مدیر کل بدین
راستی بهتر نیس به جای این همه سوال مربوط به ثبت نام وارد مباحث سوالات کنکور بشیم
کسی حل سیگنال و سیستم سالهای قبلو داره؟

feri70

New member
بچه ها کسی کتاب مقدمه ای به مهندس پزشکی صانعی رو خریده ؟ می دونید از کجا میشه تهیه کرد ؟ :33::65d6a5d6s:

bioelectric

Active member
آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: pashmak

Fariba 90

New member
سلام دوستان خسته نباشید من هم امروز با این فروم اشنا شدم و قصدم اینه برا کنکور وزارت بهداشت رشته مهندسی پزشکی امتحان بدم.. رشته اصلیم الکترونیکه و امسال برا ارشد وزارت علوم هم کنکور دادم اما خب نتیجه اونی نشد ک میخاستم.. ب دروس تجزیه و الک و مدار و ریاضی تسلط خوبی دارم چون برا ارشد علوم میخوندم و هنوز مغزم گرمه و تو فاز کنکورم..اما برا سایر منابع نظیر فیزیک پزشکی و مقدمه و اناتومی مرجع خوب و امادگی ندارم..اصلا نمیدونم چی هستن? برا زبان لغات ۵۰۴ و لغات ضروری تافل رو خوندم ایا باید برای ریدینگ های وزارت بهداشت منبع خاصی یخونیم? برای واژگان همین ۵۰۴ و تافل کافیه?
در واقع میخام از اول اسفند شروع کنم ب مطالعه پیشنهادتون برای دروس غیر برقی چیه و از کجا و چطور شروع کنم? ایا حتما باید از این دروس نمره بیارم? نمیشه نزنم? ببخشید خیلی سوال پرسیدم..ممنون میشم راهنماییم کنید... و ایا اینکه کرمان مهندسی پزشکی رو داره یا نه? سپاس

http://olumpezeshki.ir/thread13570.html

sajadmegaman

New member
سلام خسته نباشید ببخشید من از شهرستان، فارس هستم میخواستم ایا میشه سوالات کارشناسی ارشد مهندسی بیوالکتریک با پاسخ تشریحی را جایی خرید یا پیدا کرد فروشگاه سایت علوم پزشکی نداره.ممنون میشم خیلی نیاز مندم در صورت نبودن این کتب ایا کتابی مربوط به سوالات ارشد فیزیک پزشکی بیوالکتریک با پاسخ تشریحی وجو داره.

آخرین ویرایش:

Fariba 90

New member
فریباخانم ایشون منظورشون درس فیزیک پزشکی در رشته ی مهندسی پزشکی بود(که خودم قبلا راهنمایی کردم) ونه رشته فیزیک پزشکی!
هر گردی که گردو نیست!

آها:).خب بازم اشکال نداره شاید نظرش عوض شد و رشته اش رو عوض کرد:) این وسط رشته ی خودم رو هم تبلیغ کنم:thumbsupsmileyanim:

ولی برای فیزیک پزشکی تو ارشد مهندسی پزشکی هم فیزیک پزشکی دکتر تکاور رو باید بخونه اگه دقیق یادم باشه:riz277:

ba ba barghi

Well-known member
سلام خسته نباشید ببخشید من از شهرستان، فارس هستم میخواستم ایا میشه سوالات کارشناسی ارشد مهندسی بیوالکتریک با پاسخ تشریحی را جایی خرید یا پیدا کرد فروشگاه سایت علوم پزشکی نداره.ممنون میشم خیلی نیاز مندم در صورت نبودن این کتب ایا کتابی مربوط به سوالات ارشد فیزیک پزشکی بیوالکتریک با پاسخ تشریحی وجو داره.

سلام , فكرنكنم همجين جيزي باشه,ما كه نديديم ,شما بيدا كرديد به ما اطلاع بديد

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا