آمادگی برای کنکور ارشد مهندسی پزشکی 94

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

sash

New member
دوستان سلام به همه. مهندسی پزشکی توی جه شهرهایی پذیرش داره؟ آیا مشهد هم داره؟

bme eng

New member
همینجوری پرسیدم . تو پستای سال پیش به چشمم خورده بود اسمتون .:(50):

ای بابا برقی نامرد تو پارسال یک رقمی شده بودی به ما نگفتی؟ علوم پزشکی تهران قبول شدی و نگفتی؟؟؟
خیلی نامردی !!!!
:ph34r-smiley::New (6)::j58r36j3gcr4suxymup

a-electronic

New member
سلام دوستان من تازه متوجه شدم و می خوام کنکور وزارت بهداشت شرکت کنم.البته من کنکور ارشد و بد ندادم ولی جوری که دلچسب باشه ندادم و می خوام تو وزارت بهداشت جبران کنم.اما باید بگم که من الکترونیک خیلی قویه سیگنال هم همینطور.البته دارم با وزارت علوم می سنجم و کاری به وزارت بهداشت ندارم
مدارم متوسطه ریاضیم از مدارم بهتره ولی زبان چون تو وزارت علوم وقت نمی کردم اینجا رو دیگه نمی دونم ولی کلا زبانم بد نیست.من می خوام واسه رتبه 1 10 بجنگم کسی می تونه کمکم کنه؟
راستی ثبت نامش چه جوریه؟چه مدرکی از دانشگاه می خوان که واسشون ارسال کنیم؟

ba ba barghi

Well-known member
خوب میشه یکم از تجاربتون بگین بابا برقی ؟ دانشگاه تهران چطوره ؟ استاداش خوبن؟ کلا از رشتتون راضی هستین ؟

ها؟؟استاداشون كه قطعا خوبه .....ولي من بارسال قبول نشدم ,
از رشتمم راضيم , الكترونيكو دوست دارم ,از مهندسي بزشكي هم بدم نمياد :d

bioelectric

Active member
سلام.اگه اینطوری باشه شانس زیادی برا قبولی دارید به شرطی که فیزیک ومهندسی پزشکی را هم بخونید
فردا انجمن یه برنامه عصرونه در مورد مهندسی پزشکی داره، می تونید اون را ثبت نام کنید و تو برنامه شرکت کنید. و چون برنامه زنده هست سوالاتتون را هم در مورد این رشته بپرسید

ba ba barghi

Well-known member
سلام دوستان من تازه متوجه شدم و می خوام کنکور وزارت بهداشت شرکت کنم.البته من کنکور ارشد و بد ندادم ولی جوری که دلچسب باشه ندادم و می خوام تو وزارت بهداشت جبران کنم.اما باید بگم که من الکترونیک خیلی قویه سیگنال هم همینطور.البته دارم با وزارت علوم می سنجم و کاری به وزارت بهداشت ندارم
مدارم متوسطه ریاضیم از مدارم بهتره ولی زبان چون تو وزارت علوم وقت نمی کردم اینجا رو دیگه نمی دونم ولی کلا زبانم بد نیست.من می خوام واسه رتبه 1 10 بجنگم کسی می تونه کمکم کنه؟
راستی ثبت نامش چه جوریه؟چه مدرکی از دانشگاه می خوان که واسشون ارسال کنیم؟

سلام هیچی نمیخاد از دانشگاه فقط اسکن شناسنامه اینا ......برای ثبتنام به سایت sanjeshp.ir مراجعه بنمویید.

شما که علومتو خوب دادی نجنگ دیگه واه ..حال داریا :دی:bunnyearsmiley:

a-electronic

New member
سلام هیچی نمیخاد از دانشگاه فقط اسکن شناسنامه اینا ......برای ثبتنام به سایت sanjeshp.ir مراجعه بنمویید.

شما که علومتو خوب دادی نجنگ دیگه واه ..حال داریا :دی:bunnyearsmiley:

البته من علومو خیلی خوب ندادم ولی در حد اینکه خواجه نصیر قبول شم هست.ولی راضیم نمی کنه.پس اینکه گواهی معدل می خواهد چیه که میگن از دانشگاه

باید اسکن کنی و از طرف دانشگاه باید بفرستی چیه؟من واقعا نمی دونم چطوری باید ثبت نام کنم.ثبت نام نمی شه هر کاری می کنم؟

ba ba barghi

Well-known member
عامو خواجه نصيرم خوبه :D

والا بارسال ميخواستن امسال نميخواست , هي آدمو به شك ميندازين من شونصدبار ويرايش زدم نميخاست

عامو ثبتنام نكنا :دي

برو sanjeshp.ir بعد ارشد نود جهار
بعد ثبتنام

زودي ثبتنام كن تا وقتش تموم نشده
البته من علومو خیلی خوب ندادم ولی در حد اینکه خواجه نصیر قبول شم هست.ولی راضیم نمی کنه.پس اینکه گواهی معدل می خواهد چیه که میگن از دانشگاه

باید اسکن کنی و از طرف دانشگاه باید بفرستی چیه؟من واقعا نمی دونم چطوری باید ثبت نام کنم.ثبت نام نمی شه هر کاری می کنم؟

ba ba barghi

Well-known member
ادمين يك , ادمين دو , ادمين سه , مدير عزيز ,لطفا مارو از سردر كمي دربيارين :d

عايا مدرك دانشكاهي ميخاد بفرستيم يا نه؟؟

من صدبار ويرايش زدم , فقط شناسنامه,كارت ملي و عكس رو خواست

بعد دوستان ميكن يه كزنيه هست تكميل مدارك, اينوبزني بايد اونجا بفرستي؟؟ عايا ثبتنام من ناقصه الان؟؟؟

من ثبتنام كردم , كدرهكيري هم كرفتم , برينتم كرفتم , ارور هم نداد كه مداركت ناقصه , اصلا برا ثبتنام اون فرم مرم ها رو نميخواست

جكار كنيم؟؟
ديونمون كردن يكي ميكه ميخاد يكي ميكه نه :d

باتشكر از باسخكويي شما

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: varia

sajadmegaman

New member
سلام ببخشید من یک سوال دارم با توجه به اینگه ماشین حساب ممنوع شده آیا احتمال اینکه زمان پاسخ گویی از 160 به مثلا 200 برسه هست.اگر اینطور باشه ایا اطلاع میدن یا نه؟!

a-electronic

New member
سلام کسی نمی داند که چطوری باید برای کنکور ارشد وزارت بهداشت ثیت نام کنیم؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا