مسابقه عکس متناسب با کاربر!

'Reza'

New member
ببخشید دیر شد
download.jpg

دختری با اخلاقیات مرموز اسفندی:)

baran-

New member
ناروین جان نمیدون چرا نمی تونم عکس بزارم !!!

ولی من تو رو شبیه عکس پروفت(دختره که گل رو بو میکرد و داشت می خندید تصور میکنم)بعله . . .

N@RVIN

Well-known member
سلوم :)

دوستان از همگی ممنونم اونایی که لطف کردن و نظر دادن تشکر ویژه دارم ازشون
.دوستانی هم که اهل این تاپیک بودن و به هر علتی تشریف نیاوردند " سایه شون سنگین نباشه " چه دعایی بهتر از این بکنم والا ;)))

اول تو همین پست به صورت کلی وجه تشابه هر کدوم از عکسارو که همشون هم بهم شبیه بودن رو میگم بعد تو پستهای بعدی از دو فاز شخصیت و ظاهر عکسهای خیلی شبیه رو انتخاب میکنم :) (عکس همگی خیلی شبیهه انتخابم سخته ولی داچ مکسی دستمونو بسته دوس جونیا منذرت گسترده :))

عکس احسان :) خب زیاد که تو کار باد نیستم ولی از پریشونی باد خوشم میاد آورین // عکس اون بچه لوسه هم دقیق شبیه وقتاییه که درسم مونده و تو مرحله عصبانیت به سر میبرم ..تشکر احسان

عکس انیسو بیا جلو چشمم عزیزم :) دقیقا این عکس شبیه وقتی هست که میخندم :) منم که همیشه لبخند دارم دقیقا به اون شباهتایی که گفتی چشماشو هم اضافه کن این پیکچر شبیه اون عکسی هس که تو از من دیدی انیسو ولی تو ماراتون عکسای شبیهتر کنار رفت حیف دوس داشتم انتخاب کنم به عنوان اولینا ...فدای تو عزیزم ممنون

عکس مهسابانویم :) مهسایی اگزکتلی بخوام کاری بکنم هوچکی حریفم نیس خوب تو یبار دیدن بهش پی بردی:p ..ناگفته نماند وقتی پفک میخورم صورتم دقیقا این شکلی میشه (خجارت) ..مرسی عزیزم لطف کردی

عکس mahsast گل :) مهسایی این شبیه بچگیهامه آخی خیلی دوسش دارم // مرسی گلم لطف کردی

عکس پیچنده ی گل :) پیچنده جان اره من دقیقا مثل خانوم سنجد گاهی با انرژی میشم ینی یچیزی مثل روی مخ :)))...ممنون گلم خیلی لطف کردی

عکس مژده :)) مژده جان میخواستم انتخابش کنم عکس اولیتو به نظر خودم شبیه بود ولی اینم حیف بین شبیهترا کنار رفت حالتشم شبیه منه ...مرسی دختر با مرام همیشه به من لطف داری یاشا

عکس رضا :) رضا دستت ندرده اوهوم من 80درصد اخلاقای اسفندی دارم ولی اصلا مرموز نیستم آخه اسفندیا مرموز نیستن که بشر :)) ..عکسشم قشنگه گاهی رمانتیک میشم این شکلی میشم..دستت درد نکنه لطف کردی

تقدیم همگی

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ZOT

N@RVIN

Well-known member
** نفر اول از فاز شخصیتی**

abtin13

وقتی دیدمش اول اینطوری شدم :| ولی بعد اینطوری شدم :)))) ...من دقیقا مثل جودی کاملا رو هستم وقتی شادم وقتی غمگینم وقتی عصبیم از ابرازش دریغ نمیکنم خیلی تابلوام :)) ینی بهم کمک کردی بفهمم بالاخره شبیه کی هستم :)

** نفر اول از فاز ظاهری **​

Nr1​

کسایی که منو دیدن در جریان هستن من دیگه سخنی ندارم :| فقط بگم این عکس خودم نیست :))

N@RVIN

Well-known member
**نفر دوم از فاز شخصیتی**

zot

ینی عاشق این عکس شدم وقتی شیطون میشم ، وقتی لج میکنم دقیقا همینم ( بچه لجبازی هستم یه وضی :)) )

** عکس دوم از فاز ظاهری **

مریم* و -baran

میخواستم اول مریم رو انتخاب کنم ولی عکس باران هم شبیهمه که تو آخرین لحظات اضافه شد این دو تا از نظر شباهت تو یه سطح هستن :)

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: کینز

N@RVIN

Well-known member
** عکس سوم از فاز شخصیتی**

baran71

حس درونیش بهم نزدیکه خیلی..دختر زمستونی هم که هستم //همیشه هم سردمه :|

** عکس سوم از فاز ظاهری**​

هانیه​

به هانیه باجی هم شباهت دارم قبلا خیلی بهم میگفتن شبیهشم البته تو عکسای دیگه ش شبیهتره :)

bioshimi@

Well-known member
وووووووی آجی ببخش من نتم قطع بود ...نتونستم شرکت کنم اگه اجازه بدی الان عکس مورد نظرم رو بذارم ببخشید دیر شد
ناری باجی مهربون و خندون خودم ..:riz304::heart:

Jootix--3731924520.jpg

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: 'Reza'

N@RVIN

Well-known member
وووووووی آجی ببخش من نتم قطع بود ...نتونستم شرکت کنم اگه اجازه بدی الان عکس مورد نظرم رو بذارم ببخشید دیر شد
ناری باجی مهربون و خندون خودم ..:riz304:t:

Jootix--3731924520.jpg

ممنون سمانه گلی فدات اگه زودتر می رسیدی جا داشت که عکس سوم یا دوم هم بشه ...مرسی عزیزم:riz304::heart:

N@RVIN

Well-known member
بچه هایی که قبلا درخواست داده بودن

پرند62

hebe.nurse

baran71

bioshimi@

سوژه هفته ی بعد به قید قرعه

پاسخگو و راهنما

hebe.nurse

مقطع
کارشناسی ارشد
رشته تحصیلی
پرستاری
رشته مورد علاقه
دکترای پرستاری

hebe.nurse

New member
وااااااای من انتخاب شدم؟؟ باورم نمیشه:smiliess (15):
بعد ازین امتحانای کمرشکن عجب سورپرایزی بود:thumbsupsmileyanim:
دیرکرد منو ببخشید
مرسی ناری جان
مسابقت که گذشت :(( ولی ایشالا تو عروسیت جبران کنم:))
دوستان شاید بعضیا خیلی اینجا منو نشناسن. و کسایی هم که منو دیدن اکثرا اصا اینجا حضور ندارند. پس همه یکسانید تقریبا. من هیچ توضیحی نمیدم شما هرجور خیالتونه بحدسید.
فقط اینکه خیلی دلم میخواد بدونم کی میتونه حدسم بزنه....... چون من به گفته دوستانم شبیه خیلیا هستم و درواقع شبیه هیشکی نیسم:/ ببینم شماها چه می کنید :))
حالا تریبون آزاد :auizz3ffy9vla57584x:smiliess (8):

آخرین ویرایش:

hosna69

Well-known member
وووووااااای هبه جونم:)
من زودتر از همه دست بکار میشم:)

هبه جونی وقتی شیطونه و درس داره:)

thumb_18b542ecb3889853d1e0d33c85a58210c64c8f52.png

یه وقتایی هبه جونم غمگین وتنها میشه این شکلی میشه

thumb_aa5919a555b4b8a42e0f43e33621178fb7639fda.png

واز نظر ظاهری مثل این عکس، مهربونه:thumbsupsmileyanim:

thumb_db538ed305a804f0635c483ccc2c75e4c5837b55.png

yara

New member
هبه جون در نظرم...... دختر خانومی لطیف و مهربون و پراحساس و شاد

کینز

New member
هبه دختر دوس داشتنی من:heart:

عکس بچگی هبه خیلی شبیه به عکس یکی از نزدیکترین دوستام بود
این عکس شباهت زیادی به دوستم داره خصوصا وقتی چادر میپوشه و روسری سبز میپوشه دقیق این شکلی میشه ویه معصومیت خاصی توچهرش وجود داره. به خاطر همون شباهت عکس و تن صداش این شکلی میتصورمش:)

141-41.jpg

lidalida

New member
هبه جونم منو تورویه دخترخوشگل وآروم ویه دخترمستقل زرنگ فروردینی تصورمیکنم :(40)::heart::rolleyessmileyanim:
ونمیدونم چرافک میکنم شبیه این دختره بازیگره هستی :) البته چشایه این سبزه فک کنم ماله توعسلی باشه :) امیدوارم درست حدس زده باشم :tonguesmiley: :images.jpg

eeeeeeehsan

New member
هبـه؛
هرچی راجع بهش بگم کم گفتم.
یکی از بهترین و ماه ترین های انجمنه.
مهربون، با معرفت، خوش برخورد، عاقل و باهوش، باحال و فان.. از اوناست که بشینی کنارشون چاییت سرد میشه.

1_(1).jpg

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.