سلوم
دوستان از همگی ممنونم اونایی که لطف کردن و نظر دادن تشکر ویژه دارم ازشون .دوستانی هم که اهل این تاپیک بودن و به هر علتی تشریف نیاوردند " سایه شون سنگین نباشه " چه دعایی بهتر از این بکنم والا ))
اول تو همین پست به صورت کلی وجه تشابه هر کدوم از عکسارو که همشون هم بهم شبیه بودن رو میگم بعد تو پستهای بعدی از دو فاز شخصیت و ظاهر عکسهای خیلی شبیه رو انتخاب میکنم (عکس همگی خیلی شبیهه انتخابم سخته ولی داچ مکسی دستمونو بسته دوس جونیا منذرت گسترده )
عکس احسان خب زیاد که تو کار باد نیستم ولی از پریشونی باد خوشم میاد آورین // عکس اون بچه لوسه هم دقیق شبیه وقتاییه که درسم مونده و تو مرحله عصبانیت به سر میبرم ..تشکر احسان
عکس انیسو بیا جلو چشمم عزیزم دقیقا این عکس شبیه وقتی هست که میخندم منم که همیشه لبخند دارم دقیقا به اون شباهتایی که گفتی چشماشو هم اضافه کن این پیکچر شبیه اون عکسی هس که تو از من دیدی انیسو ولی تو ماراتون عکسای شبیهتر کنار رفت حیف دوس داشتم انتخاب کنم به عنوان اولینا ...فدای تو عزیزم ممنون
عکس mahsast گل مهسایی این شبیه بچگیهامه آخی خیلی دوسش دارم // مرسی گلم لطف کردی
عکس پیچنده ی گل پیچنده جان اره من دقیقا مثل خانوم سنجد گاهی با انرژی میشم ینی یچیزی مثل روی مخ ))...ممنون گلم خیلی لطف کردی
عکس مژده ) مژده جان میخواستم انتخابش کنم عکس اولیتو به نظر خودم شبیه بود ولی اینم حیف بین شبیهترا کنار رفت حالتشم شبیه منه ...مرسی دختر با مرام همیشه به من لطف داری یاشا
عکس رضا رضا دستت ندرده اوهوم من 80درصد اخلاقای اسفندی دارم ولی اصلا مرموز نیستم آخه اسفندیا مرموز نیستن که بشر ) ..عکسشم قشنگه گاهی رمانتیک میشم این شکلی میشم..دستت درد نکنه لطف کردی
وقتی دیدمش اول اینطوری شدم :| ولی بعد اینطوری شدم ))) ...من دقیقا مثل جودی کاملا رو هستم وقتی شادم وقتی غمگینم وقتی عصبیم از ابرازش دریغ نمیکنم خیلی تابلوام ) ینی بهم کمک کردی بفهمم بالاخره شبیه کی هستم
** نفر اول از فاز ظاهری **
Nr1
کسایی که منو دیدن در جریان هستن من دیگه سخنی ندارم :| فقط بگم این عکس خودم نیست )
وووووووی آجی ببخش من نتم قطع بود ...نتونستم شرکت کنم اگه اجازه بدی الان عکس مورد نظرم رو بذارم ببخشید دیر شد
ناری باجی مهربون و خندون خودم ..:riz304::heart:
وووووووی آجی ببخش من نتم قطع بود ...نتونستم شرکت کنم اگه اجازه بدی الان عکس مورد نظرم رو بذارم ببخشید دیر شد
ناری باجی مهربون و خندون خودم ..:riz304:t:
وااااااای من انتخاب شدم؟؟ باورم نمیشه:smiliess (15):
بعد ازین امتحانای کمرشکن عجب سورپرایزی بود:thumbsupsmileyanim:
دیرکرد منو ببخشید
مرسی ناری جان
مسابقت که گذشت ( ولی ایشالا تو عروسیت جبران کنم)
دوستان شاید بعضیا خیلی اینجا منو نشناسن. و کسایی هم که منو دیدن اکثرا اصا اینجا حضور ندارند. پس همه یکسانید تقریبا. من هیچ توضیحی نمیدم شما هرجور خیالتونه بحدسید.
فقط اینکه خیلی دلم میخواد بدونم کی میتونه حدسم بزنه....... چون من به گفته دوستانم شبیه خیلیا هستم و درواقع شبیه هیشکی نیسم:/ ببینم شماها چه می کنید )
حالا تریبون آزاد :auizz3ffy9vla57584x:smiliess (8):
عکس بچگی هبه خیلی شبیه به عکس یکی از نزدیکترین دوستام بود
این عکس شباهت زیادی به دوستم داره خصوصا وقتی چادر میپوشه و روسری سبز میپوشه دقیق این شکلی میشه ویه معصومیت خاصی توچهرش وجود داره. به خاطر همون شباهت عکس و تن صداش این شکلی میتصورمش
هبـه؛ هرچی راجع بهش بگم کم گفتم. یکی از بهترین و ماه ترین های انجمنه. مهربون، با معرفت، خوش برخورد، عاقل و باهوش، باحال و فان.. از اوناست که بشینی کنارشون چاییت سرد میشه.